Νέα

Αλλαγή του ονόματος του site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα roumanso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 126
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Ευκαιρια να αυτοσαρκαστω....χιχι..!!

Σαν να λες δηλαδη..να μην με αποκαλουν "πουτανα",
αλλα Κατερινα η "ανακουφιστρα"..

Αχαχαχαχαχαχαχα...!!!

επέτρεψέ μου να σε διορθώσω...
Κατερίνα η "τακουνοανακουφήστρα"! ;);););):):)

και για να είμαι εντός θέματος... το όνομα της σελίδας
πιστεύω πως είναι το πιο κατάλληλο για το περιεχόμενό του ;):)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Απλά δεν υπάρχει περίπτωση ν' αλλάξει όνομα το site.

globostransbigho9.png

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Σύντροφοι καταναλωτές νομίζω οτι δεν είναι πολιτικά ορθό το όνομα του site. Και αυτό κατά τη γνώμη μου γιατί:
α) γκετοποιεί έμμεσα μεν, ουσιαστικά όμως δε, αντιμετωπίζει ρατσιστικά κάποιες κατηγορίες ανθρώπων (εργαζομένων του sex, ιδιοκτητών ξενοδοχείων, θαμώνων νυχτερινών κέντρων κλπ
β) το αντικείμενο ενδιαφέροντός του ξεπερνά το στενό κύκλο των οίκων ανοχής. Εκτός αν όλα τα περί έρωτος και του ερωτισμού πρέπει αντιμετωπίζονται με χυδαία ορολογία.

Παρακαλώ για τις απόψεις σας σε ένα γόνιμο διάλογο

Το ότι λέγεται bourdela το site σε πείραξε ως χυδαίο; Τα όσα χυδαιότατα διαδραματίζονται καθημερινά δίπλα σου δε σε ενοχλούν; Μήπως το ότι ολόκληρη η χώρα είναι bourdelo δε σου κάνει αίσθηση;

Επισκέπτης
εγώ προτείνω να μας μπανάρουν όλους εδώ μέσα οριστικά και δια παντός και να μπούμε με νέα νικ, το  μπουρδέλο δεν θα αλλάξει απλά να αλλάξουν οι πουτάνες.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Σύντροφοι καταναλωτές νομίζω οτι δεν είναι πολιτικά ορθό το όνομα του site. Και αυτό κατά τη γνώμη μου γιατί:
α) γκετοποιεί έμμεσα μεν, ουσιαστικά όμως δε, αντιμετωπίζει ρατσιστικά κάποιες κατηγορίες ανθρώπων (εργαζομένων του sex, ιδιοκτητών ξενοδοχείων, θαμώνων νυχτερινών κέντρων κλπ
β) το αντικείμενο ενδιαφέροντός του ξεπερνά το στενό κύκλο των οίκων ανοχής. Εκτός αν όλα τα περί έρωτος και του ερωτισμού πρέπει αντιμετωπίζονται με χυδαία ορολογία.

Παρακαλώ για τις απόψεις σας σε ένα γόνιμο διάλογο

Για δώσε μου ένα γόνιμο παράδειγμα ονόματος να καταλάβω γιατί είμαι από χωριό..............

latex

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ο γόνιμος διάλογος έχει αρχίσει και θέλω να προσθέσω και γω την άποψή μου.Εάν αλλάξουν οι υπεύθυνοι του σάϊτ (admnis k' mods) την ονομασία για τον κάθε θεόπληκτο, κομπλεξικό, σκοταδιστή θα είναι ειλικρινά για λύπηση.Ξεχνάνε ορισμένοι ότι βρισκόμαστε στο 2008 και 'υποδείξεις' όπως και 'διαταγές' έχουν πλέων σοβαρό κύρος στο θέατρο σκιών.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Παιδιά ΔΕΝ τίθεται θέμα αλλαγής ονόματος ούτε φύλλου του site. Σταματήστε τα X-FILES!!!!

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
bourdela.com για παντα.αυτο ειναι το καταλληλοτερο ονομα για το σαιτ. :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
To όνομα είναι ό,τι πρέπει. Εγώ θα το ήθελα .gr αλλά επειδή ξέρω τι παίχτηκε... τι να κάνουμε. Ας είναι bourdela.com!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
To όνομα είναι ό,τι πρέπει. Εγώ θα το ήθελα .gr αλλά επειδή ξέρω τι παίχτηκε... τι να κάνουμε. Ας είναι bourdela.com!

Άστο αφού ξέρεις γιατί κάθε φορά τρελένομαι με το γιουνανιστάν που μένουμε!!!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
I know... Εδώ γίνεται της πουτάνας στο Internet... το bourdela.gr τους μάρανε!!!

Όταν προσπάθησα να φτιάξω ένα site γι αένα φίλο με τουριστικό γραφείο, μέχρι και το καταστατικό της εταιρίας μου ζητήσανε με φαξ!!!!!!!! Από τότε.......com ότι κάνω μέσα σε 10 λεπτά με πιστωτική!!!

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Παντως το γεγονος οτι το μπουρδελα.κομ ειναι απο τα κορυφαια ελληνικα σαητ σε traffic και ισως το πιο ενεργο φορουμ αποτελει πολυ χρησιμο στοιχειο για την εξαγωγη συμπερασματων για την ψυχοσυνθεση και την κοινωνικη συμπεριφορα του νεοελληνα!
(ασχετο ε?) :rockon:

kostasts

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Απορω που τρεξατε ολοι να υποστηρηξετε το Α Υ Τ Ο Ν Ο Η Τ Ο. Το ονομα ειναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ τελεια και παυλα.Πολλες ειναι και οι τρεις σελιδες που εκανε.Το σκορ ειναι 357.132 με εναν.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εεεε εντάξει είναι και θέμα προωθήσεως το όλο θέμα. απο την μία το να βάλεις oikoianohis.com και άλλο να έχεις bourdela.com το 2ο τραβάει ποιο πολύ την προσοχή του άλλου άσε που είναι ντιπ για ντιπ μέσα στο θέμα το όνομα.

εδώ τραγουδάει η βέρα λάμπρου το νινί σέρνει καράβι εσένα το bourdela.com  σε πείραξε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom