Κανω μια εισηγηση στους υπευθυνους του site για αλλαγη ονομασιας...
Το θέμα έχει ξανασυζητηθεί στο παρελθόν κ απαντήθηκε από τον κατ' εξοχήν Αρμόδιο._
Κανω μια εισηγηση στους υπευθυνους του site για αλλαγη ονομασιας...
Καλημερα και ευχαριστω για την ενημερωση.Σεβομαι απολυτως την αποφαση του κατ' εξοχην αρμοδιου,την προταση την εκανα γιατι εψαξα(Οπως με συμβουλευσες χτες γαι αλλο post)προηγουμενως αν ειχε ανοιχτει στο παρελθον παρομοιο θεμα και διαπιστωσα οτι ΔΕΝ ειχε ανοιχτει.Φιλικα ο Παιχτουρας.Το θέμα έχει ξανασυζητηθεί στο παρελθόν κ απαντήθηκε από τον κατ' εξοχήν Αρμόδιο._
Καλημέρα άγαπητέ ........Συνεχιζω,και το αποτελςσμα να το θεσουμε υποψη στους υπευθυνους,για να αποφασισουν,εαν φυσικα επιθυμουν την πραγματοποιηση αυτης της εισηγησης.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
εψαξα(Οπως με συμβουλευσες χτες γαι αλλο post)προηγουμενως αν ειχε ανοιχτει στο παρελθον παρομοιο θεμα και διαπιστωσα οτι ΔΕΝ ειχε ανοιχτει.
θα γίνει [size=12pt]bourdela.org[/size] για να πιάνει και τα όργια.
Διολου απιθανο, λαμβανομενου υποψη οτι δεν ειμαι αριστος γνωστης του Internet(και ουτε ενδιαφερομαι να γινω).Επιτρεψε μου να σε συγχαρω για την αυξημενη επιμελεια και ενδιαφερον-αγαπη,που εχω καταλαβει οτι εχεις για το site.Απ' ότι φάνηκε όμως δεν έψαξες καλά, αφού απ' ότι βλέπεις το έχουμε ξανασυζητήσει το θέμα! Δεν πειράζει, πολλοί το παθαίνουν, άλλωστε το Forum μας πλέον έχει εξελιχθεί σε Portal με χιλιάδες μέλη-επισκέπτες καθημερινά... με απίστευτο πλούτο-ποικιλία θεμάτων κ όγκο εκατομμυρίων posts που αυξάνονται καθημερινά !!!
Διολου απιθανο, λαμβανομενου υποψη οτι δεν ειμαι αριστος γνωστης του Internet (και ουτε ενδιαφερομαι να γινω). Επιτρεψε μου να σε συγχαρω για την αυξημενη επιμελεια και ενδιαφερον-αγαπη,που εχω καταλαβει οτι εχεις για το site.
Εισαι καλος ψυχολογος που καταλαβες οτι μου αρεσει το διαβασμα και θα κανω σιγουρα τις επιλογες μου.Χαιρομαι για την ποιοτητα σου και την αντιληψη σου.Κατ' αρχήν σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Οσον αφορά τις γνώσεις σου για το internet & τους υπολογιστές, δεν πειράζει... εδώ είμαστε για να βοηθάμε όπου χρειαστεί, άλλωστε κανείς δεν γεννήθηκε ξέροντας Aν όμως θες να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, μπορείς να βρεις πολλά χρήσιμα βιβλία στην σχετική ενότητα με τα pdf...
Θα μου αρεσε μια ονομασια του τυπου π.χ. <Ελληνικος ερωτισμος και εμπλουτισμος σε αντιστοιχα θεματα>.
Ναι ρε, τώρα θα γίνει bourdela.org για να πιάνει και τα όργια.
Θα μου αρεσε μια ονομασια του τυπου π.χ. <Ελληνικος ερωτισμος και εμπλουτισμος σε αντιστοιχα θεματα>.
Αν δεν σας αρεσει τι θα λεγατε για π.χ. <Ενημερωση για γρηγορο και ασφαλες σεξ>.Θα μου αρεσε μια ονομασια του τυπου π.χ. <Ελληνικος ερωτισμος και εμπλουτισμος σε αντιστοιχα θεματα>.
Καποια αλλα πραγματακια πρεπει να αλλαξουν κατα την ταπεινη μου αποψη.....
Το ονομα ειναι μαι χαρα.
Καποια αλλα πραγματακια πρεπει να αλλαξουν κατα την ταπεινη μου αποψη.....