Νέα

Αληθεύει οτι οι αθλήτριες έχουν περισσότερες..ορέξεις;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erinal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 174
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
:2funny: :grin: :o :huh: :rolleyes: :uglystupid: :headbang: :headbang: :tickedoff: :tickedoff: :think: :S :S :S
η παπαρολογία περί αθλητών/τριών βασιλεύει ακόμα στις τηλεοπτικές περιγραφές…το 1976 στο Μόντρεαλ είχα φρίξει ακούγοντας πως για τον πρωταθλητισμό καθυστερούν με φάρμακα την ανάπτυξή των αθλητριών της γυμναστικής στην Ρουμανία αναφερόμενοι στην Κομανέτσι τότε που ήταν μόλις 14 ετών το 1980 στην Μόσχα είχε γίνει κοντά 1,80 για αυτό και έπεφτε από τη δοκό αν κι η Νταβίντοβα που εντυπωσίασε ήταν 19 ετών

Συνημμένα

• 3x11-nadia-comaneci.jpg
    3x11-nadia-comaneci.jpg
    77,5 KB · Εμφανίσεις: 68
  • 81453749.jpg
    81453749.jpg
    27,8 KB · Εμφανίσεις: 26

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :grin: :huh: :rolleyes: :uglystupid: :headbang: :helpplea: :tickedoff: :tickedoff: :think: :S :S :S :S :S :S :S
στο παγκόσμιο στίβου φέτος στη Βαρκελώνη ο φωστήρας Φραντζ εκ της φράντζας του Χατζηγεωργίου μας ενημέρωσε πως οι άλτριες ύψους ήταν πανύψηλες π.χ. η Βλάσιτς είναι 1,94 κι η Μπειτία 1,92 όπως κι αυτή δηλώνει στην ιστοσελίδα της από 1,86 που ήξερα…

Συνημμένα

• mejores_clubes2007.jpg
    mejores_clubes2007.jpg
    42,5 KB · Εμφανίσεις: 40
  • Ruth_Beitia_Valence_2008.jpg
    Ruth_Beitia_Valence_2008.jpg
    26,9 KB · Εμφανίσεις: 29

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :grin: :huh: :rolleyes: :uglystupid: :headbang: :helpplea: :tickedoff: :tickedoff: :think: :S :S :S :S :S :S :S
στο παγκόσμιο στίβου φέτος στη Βαρκελώνη ο φωστήρας Φραντζ εκ της φράντζας του Χατζηγεωργίου μας ενημέρωσε πως οι άλτριες ύψους ήταν πανύψηλες π.χ. η Βλάσιτς είναι 1,94 κι η Μπειτία 1,92 όπως κι αυτή δηλώνει στην ιστοσελίδα της από 1,86 που ήξερα…
τυπε σου βρηκα νεο αιμα :2funny:
1,96 δικε μου
πως σου φαινεται

Συνημμένα

• athens_dream_lauren_jackson06.jpg
    athens_dream_lauren_jackson06.jpg
    236,4 KB · Εμφανίσεις: 31
  • Jackson_295_041012.jpg
    Jackson_295_041012.jpg
    36,9 KB · Εμφανίσεις: 50

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
δε βλεπω την μπασκετμπολιστρια που ειχε φερει περσυ το π φαληρο κι ανυσηχω... :think: :think: :think:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287
εγώ έχω μια άλλη απορία.... οι γυναίκες του στρατού δεν έχουν και εκείνες περισσότερες ορέξεις??? (όχι όσες είναι λεσβίες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εγώ έχω μια άλλη απορία.... οι γυναίκες του στρατού δεν έχουν και εκείνες περισσότερες ορέξεις??? (όχι όσες είναι λεσβίες)
οχι τυπε
στα φαγητα του στρατου βαζουνε αντικουκου :2funny:

kingoffuck

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
εχει παει κανεις με καμια αθλητρια στιβου ?? μου ειπαν οτι ειναι οι πιο βαρβατες στο κρεβατι με πολλα κολπα κτλ... και παιζει κατι με μια τωρα και αρχιζω να σκεφτομαι διαφορα...

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
:huh: :rolleyes: :uglystupid: :headbang: :helpplea: :think: :rockon: :rockon:
η Λορίν Τζάκσον μπορεί να είναι 1,96 αλλά δεν είναι νέο αίμα και στις φωτό τρώει αγκωνιά από την αγαπημένη μου Ρωσίδα του μπάσκετ Μαρία Στεπάνοβα-2,04 :headbang: :tits2: :cum: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :S :S :S :S :S

Συνημμένα

• 0,,6202050,00.jpg
    0,,6202050,00.jpg
    34,8 KB · Εμφανίσεις: 21
  • 0,,6202015,00.jpg
    0,,6202015,00.jpg
    65,2 KB · Εμφανίσεις: 27

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
Kαι τι ρολο μπορει να παιζουν 4 εκατοστα σε αυτα τα υψη? τον ίδιο ακριβώς ρόλο που παίζουν σε κάθε ύψος
Eσυ ρε μαστόρη πόσο εισαι, 1.60?...είμαι ακριβώς ίσα με την Μάνον Φλίερ και τη Λιούμποφ Σοκόλοβα αν αυτό σε ενδιαφέρει
Να σου θυμησω οτι η Μπακογιαννη με 1.71 εκανε 2.03? κι η αντουανέτα ντι Μαρτίνο 2,02 κι είναι 1,69
τι Μονσερα τι Μονσερατ, τι σημασια εχει, εξαλλου ο περισσοτερος κοσμος δεν την εχει ποτε του ακουσει. Δες ηξερα καν αν υπαρχει ή οχι "t". όπως πολλά δεν ξέρεις!!
Δεν ειπα οτι ειναι γυναικαρα, μεγαλο κωλο ειπα οτι ειχε. Σημασια βεβαια εχουν τα μεταλια που εφερε στη μικρη  χωρα μας.  κι η Βουλγαρία κι η Ρουμανία μικρές χώρες είναι αλλά...
Tελος σημειωνω οτι ντοπα παιρνουν ολοι ανεξαιρετως. δεν παίρνουν τώρα μόνο αλλά εδώ και χρόνια

Συνημμένα

• manon.jpg
    manon.jpg
    30 KB · Εμφανίσεις: 19
  • volei_sokolova_1.jpg
    volei_sokolova_1.jpg
    30 KB · Εμφανίσεις: 21

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Kαι τι ρολο μπορει να παιζουν 4 εκατοστα σε αυτα τα υψη? Eσυ ρε μαστόρη πόσο εισαι, 1.60?...
Να σου θυμησω οτι η Μπακογιαννη με 1.71 εκανε 2.03?
τι Μονσερα τι Μονσερατ, τι σημασια εχει, εξαλλου ο περισσοτερος κοσμος δεν την εχει ποτε του ακουσει. Δες ηξερα καν αν υπαρχει ή οχι "t".
Δεν ειπα οτι ειναι γυναικαρα, μεγαλο κωλο ειπα οτι ειχε. Σημασια βεβαια εχουν τα μεταλια που εφερε στη μικρη  χωρα μας. Tελος σημειωνω οτι ντοπα παιρνουν ολοι ανεξαιρετως.

Ε οχι και δεν ξερουν την μονσερατ....στην ελλαδα ισως αλλα μην τα ισοπεδωνεις ολα....στο εξωτερικο μια χαρα παιδεια εχουν :)

Η Ρουμανια δεν ειναι καθολου μικρη χωρα....

(σορρυ για τις παρεμβασεις :) )

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εχει παει κανεις με καμια αθλητρια στιβου ?? μου ειπαν οτι ειναι οι πιο βαρβατες στο κρεβατι με πολλα κολπα κτλ... και παιζει κατι με μια τωρα και αρχιζω να σκεφτομαι διαφορα...

Η τεστοστερονη δημιουργει σεξουαλικες αντιδρασεις αναλογες με αυτες των αντρων...Εξ ου και οι γυναικες με περισσοτερα αντρογονα ή αυξημενη τεστοστερονη ειναι σεξουαλικα πιο δυναμικες απο τις υπολοιπες (με ολα τα αρνητικα που το ορμονικο τραμπολινο συνεπαγεται)
Δεν παιρνουν τεστοστερονη οι του στιβου? εχω αυτην την αμυδρη εντυπωση... (αντροφερνουν και λιγο μερικες οποτε σιγουρα οιστρογονα δεν παιρνουν... :P )

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
Ε οχι και δεν ξερουν την μονσερατ....στην ελλαδα ισως αλλα μην τα ισοπεδωνεις ολα....στο εξωτερικο μια χαρα παιδεια εχουν :)

Η Ρουμανια δεν ειναι καθολου μικρη χωρα....

(σορρυ για τις παρεμβασεις :) )
κι η Ανατολική Γερμανία σχεδόν σαν την Ελλάδα ήταν σε έκταση και πληθυσμό αλλά ήταν Τρίτη παγκόσμια δύναμη σε αθλητισμό και δε θα άφηναν την Μπακογιάννη να ασχοληθεί με άλμα εις ύψος, άσε που ο άλλος μου παρουσίασε σαν ανακάλυψη την Λορίν Τζάκσον, που να του έλεγα και την Υβέτα Χλαβάκοβα δηλαδή :huh: :uglystupid: :headbang: :boobies: :dancing: :helpplea: :tickedoff: :rockon:

Συνημμένα

• yvetta_450.jpg
    yvetta_450.jpg
    61,1 KB · Εμφανίσεις: 42
  • 114862-article-gdqjk.jpg
    114862-article-gdqjk.jpg
    22 KB · Εμφανίσεις: 17

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
κι η Ανατολική Γερμανία σχεδόν σαν την Ελλάδα ήταν σε έκταση και πληθυσμό αλλά ήταν Τρίτη παγκόσμια δύναμη σε αθλητισμό και δε θα άφηναν την Μπακογιάννη να ασχοληθεί με άλμα εις ύψος, άσε που ο άλλος μου παρουσίασε σαν ανακάλυψη την Λορίν Τζάκσον, που να του έλεγα και την Υβέτα Χλαβάκοβα δηλαδή :huh: :uglystupid: :headbang: :boobies: :dancing: :helpplea: :tickedoff: :rockon:

καλα στην ανατολικη γερμανια υπηρχαν και αντρες αθλητες που αποδειχτηκε οτι ηταν γυναικες...ή ηταν αστικος μυθος τελικα? τες παν υπηρχε ενα θεμα με το ΤΙ παιρνουν ακριβως οι ανατολικογερμανιδες....

υ.γ. η παρεμβαση ηταν απλα στο οτι η ρουμανια ειναι μικρη χωρα :)

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
>:( :huh: :rolleyes: :headbang: :helpplea: :tickedoff: :think: :S
τα μπούτια της Πατουλίδου πως έγιναν έτσι? Όλη την μέρα ανεβοκατεβαίνει σκάλες???

Συνημμένα

• needle_sxc_nr.jpg
    needle_sxc_nr.jpg
    18,5 KB · Εμφανίσεις: 20

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
και κατι που ξεχασα πριν,Αλλο να εισαι 1.56 με 1.60 υπαρχει σημαντικη διαφορα που την καταλαβαινουμε, ολοι οι κοντοι του 1.56 θα ηθελαν διακαως να ειναι 4 ποντους ψηλοτεροι.
Αλλα το να εισαι 1,89 με 1.93 ελαχιστοι μπορουν να αντιληφθουν διαφορά και δεν ειναι ιδιαιτερα σημαντικο.
:grin: :2funny: :huh: :dancing: :tickedoff: :rockon: :rockon:
το κοντός ή όχι καθορίζεται συγκριτικά με τον εθνικό μέσο όρο που στην Ελλάδα πλέον έγινε 1,78 από 1,77 στους άντρες κι 1,63 από 1,62 στις γυναίκες ενώ τη διαφορά 1,89 με 1,93 την καταλαβαίνω πανεύκολα δεδομένου πως βρίσκομαι ακριβώς ενδιάμεσα όσο για τις δικές σου δηλωσεις
« Ποιες ειναι η Μάνον Φλίερ και τη Λιούμποφ Σοκόλοβα?» τι να πώ? Μα που ζεις!!!
Ή την άλλη
«Κανεις (ΑΛΛΟΣ) δεν μπορει να τα ξερει ολα. Εσυ ισχυριζεσαι οτι τα ξερεις ολα? Δεν ισχυρίζομαι απλά, το γνωρίζω ...»
Η Μάνον είναι η αρχηγός της εθνικής Ολλανδίας γυναικών βόλευ στη φωτό το Νο12

Συνημμένα

• mflier.jpg
    mflier.jpg
    87,6 KB · Εμφανίσεις: 40
  • Manon3.jpg
    Manon3.jpg
    22 KB · Εμφανίσεις: 19

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom