Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.407
- Πόντοι
- 266
Κώλος....
πιανει τον πουτσο σαν λεβιε και τον τσιμπουκωνειΤύπε μου,
δωσε τον ορισμό του τσιμπουκολεβιέ
μου αρέσει η ορολογία σου
PhotoShop
Ουτε αυτο δεν μπορεις να καταλαβεις...
Σε εχει καψει η ναφθαλινη,ή ο σκωρος
πιανει τον πουτσο σαν λεβιε και τον τσιμπουκωνει
Καλύτερα πες μας πως είναι όταν ανοίγεις από 160 σε 180 πάνω στα πέτρινα γιοφύρια.
Μετά πήγαινε βρες το κολλητάρι σου το www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=29249]πρεζόνι[/url] να μπαφιάσετε παρέα που όλο και κάποια ιστορία θα εμπνευστείς να μας πεις
Μετά στείλε κι ένα mail στην washington post και πέστους μη μας περνάνε για μαλάκες
η 51 ειναιΝαφθαλισμενε ηλιθιε,εισαι πολυ λιγος να ασχολεισε με ατομα επιπεδου Πλε
Ενα απλο αναρχιδο βλημα εισαι,τιποτα αλλο,κρεμασμενο μαλιστα στην ντουλαπα για τρια χρονια
Χωρις Χαρακτηρα και Ψυχη και στο Νετ και στην μιζερη Ζωη σου,εξω απο το Νετ
Στο ποστ που παρεθεσες ειδα μεχρι τη 70τοσο φωτο,και δεν βρηκα την αντιστοιχη-επιμαχη,αντιθετα
ολες ηταν καλες,αυθεντικες..
Αυτη που ποσταρες εσυ ηταν φοτοσοπ,εσενα επιασαν μαλακα (ως συνηθως..)κανεναν αλλο..
εγω παντως ακομα εχω αποριες μια και ως αθλητρια δεν απαντησες,...συμμετρικα σωματα, θεσπεσιοι κωλοι, ποδια λαξευμενα και απο βυζι οκ δεν ειναι η παμελα αντερσον αλλα καποιες εχουν.
εγω παντως ακομα εχω αποριες μια και ως αθλητρια δεν απαντησες,...
κατά καιρούς έχουν βγει διάφορες φήμες για αθλήτριες που περνάνε καλά... τρως όμως αν δεν είσαι στο κύκλωμα?
Ναφθαλισμενε ηλιθιε,εισαι πολυ λιγος να ασχολεισε με ατομα επιπεδου Πλε
Ενα απλο αναρχιδο βλημα εισαι,τιποτα αλλο,κρεμασμενο μαλιστα στην ντουλαπα για τρια χρονια
Χωρις Χαρακτηρα και Ψυχη και στο Νετ και στην μιζερη Ζωη σου,εξω απο το Νετ
Στο ποστ που παρεθεσες ειδα μεχρι τη 70τοσο φωτο,και δεν βρηκα την αντιστοιχη-επιμαχη,αντιθετα
ολες ηταν καλες,αυθεντικες..
Αυτη που ποσταρες εσυ ηταν φοτοσοπ,εσενα επιασαν μαλακα (ως συνηθως..)κανεναν αλλο..