Νέα

Αληθεύει οτι οι αθλήτριες έχουν περισσότερες..ορέξεις;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erinal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 174
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Λίγα τα λόγια σου για τον γκαμπα. Ουτε στο μικρο του δαχτυλακι δεν τον φτανεις. :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Οτι εχεις να πεις επι του θεματος ευπροσδεκτο..

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Aσχολήσου με τις κούκλες σου κοριτσάκι κι άσε τι κάνω εγω....

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
:2funny: :o :2funny: :2funny: :huh: :uglystupid: :headbang: :headbang: :tickedoff: :tickedoff:
Εξακολουθώ να επιμένω πως η Βλάσιτς είναι 1,89 όπως ήξερα μέχρι τα 25 της κι όχι 1,93 που δηλώνει τώρα, όπως αντίστοιχα ο Μέσι στην ιστοσελίδα του δηλώνει 1,70 στη φωτό της με την Ελεμπό που είναι 1,82 δεν υπάρχει διαφορά 11 πόντων

Συνημμένα

• blanka-vlasic-boos-op-tia-hellebaut_5_460x0.jpg
    blanka-vlasic-boos-op-tia-hellebaut_5_460x0.jpg
    38,8 KB · Εμφανίσεις: 31
  • lionel-messi-maradona.jpg
    lionel-messi-maradona.jpg
    19,6 KB · Εμφανίσεις: 27

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
:2funny: >:( :huh: :idiot: :headbang: :headbang: :tickedoff: :tickedoff: :helpplea: :think:
Αν για παράδειγμα αθλήτριας πούμε την Πατουλίδου τότε από τραγουδίστρια να πούμε τη Βενετσάνου

Συνημμένα

• getImage.jpg
    getImage.jpg
    26,1 KB · Εμφανίσεις: 36
  • 0.jpg
    0.jpg
    16 KB · Εμφανίσεις: 26

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αμα μιλας για επαγγελματιες που ολο και κατιτις θα παιρνουν απο φαρμακα( το λεω κομψα) απλως λογω αυξημενης τεστοστερονης αυξανεται και η ορεξη για σεξ...μαζι με το μεγεθος της κλειτοριδας(σα πουτσα γινεται αμα παιρνουν πολυ πραμα)

τωρα για αθλητριες γενικοτερα ε συνηθως επειδη κανουν παρεα με αθλητες ολο και καποιον παιρνουν αφου ειναι πολλες ωρες μαζι για προπονηση...και καλα :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εξαρταται το αθλημα που κανουν, εξαρταται αν κανουν πρωταθλητισμο ή απλα ειναι φιτνες-φρικς, εξαρταται απο τις ορμονες τους (και κυριως με ΤΙ τις επιβαρυνουν)...Εγω δεν εχω ακουσει τετοια φημη για αθλητριες ξερω ομως οτι η Πρεζερακου απο κοντα εχει κωλαρα αν βοηθαει σε κατι αυτο :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εξαρταται το αθλημα που κανουν, εξαρταται αν κανουν πρωταθλητισμο ή απλα ειναι φιτνες-φρικς, εξαρταται απο τις ορμονες τους (και κυριως με ΤΙ τις επιβαρυνουν)...Εγω δεν εχω ακουσει τετοια φημη για αθλητριες ξερω ομως οτι η Πρεζερακου απο κοντα εχει κωλαρα αν βοηθαει σε κατι αυτο :2funny:

Βάλτε φωτό της πρεζεράκου πριν κάποια χρόνια να δείτε από τη μύτη και τη τεστοστερόνη τι έχουν περισσότερο

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
παντου παιρνονται σ αυτη τη ζωη  απλως οι αθλητριες που χαπακωνονται εχουν παραπανω τεστοστερονη...απλο ειναι...δε λεμε να παιρνουν γκουαρανα...η πρεζερακου κωλαρα εχει αλλα το ιδιο και η αδερφη του φαρμακοποιου στη γειτονια μου! και η μονη της γυμναστικη ειναι που κοιταει στον υπολογιστη να βρει τα φαρμακα καθοτι ασχετη!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
αμα μιλας για επαγγελματιες που ολο και κατιτις θα παιρνουν απο φαρμακα( το λεω κομψα) απλως λογω αυξημενης τεστοστερονης αυξανεται και η ορεξη για σεξ...μαζι με το μεγεθος της κλειτοριδας(σα πουτσα γινεται αμα παιρνουν πολυ πραμα)

τωρα για αθλητριες γενικοτερα ε συνηθως επειδη κανουν παρεα με αθλητες ολο και καποιον παιρνουν αφου ειναι πολλες ωρες μαζι για προπονηση...και καλα :2funny:

:think: Παίρνουν και τα τραβέλια τετοιοστερόνη για να μεγαλώσει η κλειτορίδα τους?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
παντου παιρνονται σ αυτη τη ζωη  απλως οι αθλητριες που χαπακωνονται εχουν παραπανω τεστοστερονη...απλο ειναι...δε λεμε να παιρνουν γκουαρανα...η πρεζερακου κωλαρα εχει αλλα το ιδιο και η αδερφη του φαρμακοποιου στη γειτονια μου! και η μονη της γυμναστικη ειναι που κοιταει στον υπολογιστη να βρει τα φαρμακα καθοτι ασχετη!

ναι πιθανον....τι να σου πω...δεν εχω επαφη με ολο αυτο το κυκλωμα....μεχρι τα 15-16 αθλουμουν πολυ αλλα εκτοτε το χω ριξει στο χορο και φτανω μεχρι αερομπικ (οπου γραφομαι καθε χρονο και παταω 1 φορα) :P
παντως η διαφορετικοτητα των αθληματων σιγουρα παιζει ρολο στο κατα ποσον ειναι θηλυκο ή γιαγκουλικο το σωμα της αθλητριας...

dalas giovanni

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ναι πιθανον....τι να σου πω...δεν εχω επαφη με ολο αυτο το κυκλωμα....μεχρι τα 15-16 αθλουμουν πολυ αλλα εκτοτε το χω ριξει στο χορο και φτανω μεχρι αερομπικ (οπου γραφομαι καθε χρονο και παταω 1 φορα) :P
παντως η διαφορετικοτητα των αθληματων σιγουρα παιζει ρολο στο κατα ποσον ειναι θηλυκο ή γιαγκουλικο το σωμα της αθλητριας...
226502-14_elephant_ballerina_dancing_with_a_flower.jpg

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
το αερομπικ ειναι οτι πρεπει για γυναικες ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ :2funny:  :2funny:...οσο για το δευτερο που λες ναι συμφωνω απλως σε καποια αθληματα τα φαρμακα που παιρνουν δεν ειναι πχ τεστοστερονη αλλα διουρητικα ας πουμε...μονο τα ανδρογονα κανουν τις γυναικες να γινονται πιο αντρες κι απο αντρα... :2funny:

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
Tα 1.93 αναφερονται στη wiki, τωρα δεν εχει και τοση σημασια, ειτε 1,89 ειτε 1,93 ποια η διαφορα? που σε χαλαει?...η διαφορά είναι 4 εκατοστά
Πως ξερεις οτι η Ελεμπο δεν ειναι μικροτερη απο 1,82? Δεν αποκλειεται βεβαια στη συγκεκριμενη φωτο να καθεται σε ψηλοτερο σκαλι του βαθρου, στο κάτω κάτω η αγαπημένη μου άλτρια είναι η Σβετλάνα Σκόλινα μόλις στο 1,84 ενώ η Ιρίνα Γκόορντεβα αγνοώ τι ύψος έχει κι η amy acuff 1,88 είναι αλλά με ρεκόρ μόλις 2,02 κι η βασίλισσα Γιολάντα Μπάλας ήταν κι 1,85
:)Σιγα μη πουμε και τη Μονσερατ Καμπαγιε. να την πεις Μονσερά γιατί το "t" δεν προφέρεται
Σημειωσε οτι μεγαλο κωλο ειχε και η Θανου.μεγαλώνει κι ο κώλος με τη ντόπα και σιγά τη γυναικάρα τη Θάνου...

Συνημμένα

• Shkolina_Svetlana-Zurich09.jpg
    Shkolina_Svetlana-Zurich09.jpg
    52,2 KB · Εμφανίσεις: 15
  • 001aa018ff9c081183b63d.jpg
    001aa018ff9c081183b63d.jpg
    30 KB · Εμφανίσεις: 16

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom