You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αληθεύει οτι οι αθλήτριες έχουν περισσότερες..ορέξεις;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα erinal
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 174
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Aσχολήσου με τις κούκλες σου κοριτσάκι κι άσε τι κάνω εγω....
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Aσχολήσου με τις κούκλες σου κοριτσάκι κι άσε τι κάνω εγω....
Και συ με το θεμα αγορακι μην τα παρω πρωι πρωι μεσημεριατικο
talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
:o
Εξακολουθώ να επιμένω πως η Βλάσιτς είναι 1,89 όπως ήξερα μέχρι τα 25 της κι όχι 1,93 που δηλώνει τώρα, όπως αντίστοιχα ο Μέσι στην ιστοσελίδα του δηλώνει 1,70 στη φωτό της με την Ελεμπό που είναι 1,82 δεν υπάρχει διαφορά 11 πόντων
Εξακολουθώ να επιμένω πως η Βλάσιτς είναι 1,89 όπως ήξερα μέχρι τα 25 της κι όχι 1,93 που δηλώνει τώρα, όπως αντίστοιχα ο Μέσι στην ιστοσελίδα του δηλώνει 1,70 στη φωτό της με την Ελεμπό που είναι 1,82 δεν υπάρχει διαφορά 11 πόντων
Συνημμένα
talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αμα μιλας για επαγγελματιες που ολο και κατιτις θα παιρνουν απο φαρμακα( το λεω κομψα) απλως λογω αυξημενης τεστοστερονης αυξανεται και η ορεξη για σεξ...μαζι με το μεγεθος της κλειτοριδας(σα πουτσα γινεται αμα παιρνουν πολυ πραμα)η οχι...;
τωρα για αθλητριες γενικοτερα ε συνηθως επειδη κανουν παρεα με αθλητες ολο και καποιον παιρνουν αφου ειναι πολλες ωρες μαζι για προπονηση...και καλα
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Εξαρταται το αθλημα που κανουν, εξαρταται αν κανουν πρωταθλητισμο ή απλα ειναι φιτνες-φρικς, εξαρταται απο τις ορμονες τους (και κυριως με ΤΙ τις επιβαρυνουν)...Εγω δεν εχω ακουσει τετοια φημη για αθλητριες ξερω ομως οτι η Πρεζερακου απο κοντα εχει κωλαρα αν βοηθαει σε κατι αυτο
Εξαρταται το αθλημα που κανουν, εξαρταται αν κανουν πρωταθλητισμο ή απλα ειναι φιτνες-φρικς, εξαρταται απο τις ορμονες τους (και κυριως με ΤΙ τις επιβαρυνουν)...Εγω δεν εχω ακουσει τετοια φημη για αθλητριες ξερω ομως οτι η Πρεζερακου απο κοντα εχει κωλαρα αν βοηθαει σε κατι αυτο
Βάλτε φωτό της πρεζεράκου πριν κάποια χρόνια να δείτε από τη μύτη και τη τεστοστερόνη τι έχουν περισσότερο
pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
παντου παιρνονται σ αυτη τη ζωη απλως οι αθλητριες που χαπακωνονται εχουν παραπανω τεστοστερονη...απλο ειναι...δε λεμε να παιρνουν γκουαρανα...η πρεζερακου κωλαρα εχει αλλα το ιδιο και η αδερφη του φαρμακοποιου στη γειτονια μου! και η μονη της γυμναστικη ειναι που κοιταει στον υπολογιστη να βρει τα φαρμακα καθοτι ασχετη!Εξαρταται το αθλημα που κανουν, εξαρταται αν κανουν πρωταθλητισμο ή απλα ειναι φιτνες-φρικς, εξαρταται απο τις ορμονες τους (και κυριως με ΤΙ τις επιβαρυνουν)...Εγω δεν εχω ακουσει τετοια φημη για αθλητριες ξερω ομως οτι η Πρεζερακου απο κοντα εχει κωλαρα αν βοηθαει σε κατι αυτο
αμα μιλας για επαγγελματιες που ολο και κατιτις θα παιρνουν απο φαρμακα( το λεω κομψα) απλως λογω αυξημενης τεστοστερονης αυξανεται και η ορεξη για σεξ...μαζι με το μεγεθος της κλειτοριδας(σα πουτσα γινεται αμα παιρνουν πολυ πραμα)
τωρα για αθλητριες γενικοτερα ε συνηθως επειδη κανουν παρεα με αθλητες ολο και καποιον παιρνουν αφου ειναι πολλες ωρες μαζι για προπονηση...και καλα
Παίρνουν και τα τραβέλια τετοιοστερόνη για να μεγαλώσει η κλειτορίδα τους?
pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
οιστρογονα παιρνουν αυτες ...Παίρνουν και τα τραβέλια τετοιοστερόνη για να μεγαλώσει η κλειτορίδα τους?
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
παντου παιρνονται σ αυτη τη ζωη απλως οι αθλητριες που χαπακωνονται εχουν παραπανω τεστοστερονη...απλο ειναι...δε λεμε να παιρνουν γκουαρανα...η πρεζερακου κωλαρα εχει αλλα το ιδιο και η αδερφη του φαρμακοποιου στη γειτονια μου! και η μονη της γυμναστικη ειναι που κοιταει στον υπολογιστη να βρει τα φαρμακα καθοτι ασχετη!
ναι πιθανον....τι να σου πω...δεν εχω επαφη με ολο αυτο το κυκλωμα....μεχρι τα 15-16 αθλουμουν πολυ αλλα εκτοτε το χω ριξει στο χορο και φτανω μεχρι αερομπικ (οπου γραφομαι καθε χρονο και παταω 1 φορα)
παντως η διαφορετικοτητα των αθληματων σιγουρα παιζει ρολο στο κατα ποσον ειναι θηλυκο ή γιαγκουλικο το σωμα της αθλητριας...
dalas giovanni
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ναι πιθανον....τι να σου πω...δεν εχω επαφη με ολο αυτο το κυκλωμα....μεχρι τα 15-16 αθλουμουν πολυ αλλα εκτοτε το χω ριξει στο χορο και φτανω μεχρι αερομπικ (οπου γραφομαι καθε χρονο και παταω 1 φορα)
παντως η διαφορετικοτητα των αθληματων σιγουρα παιζει ρολο στο κατα ποσον ειναι θηλυκο ή γιαγκουλικο το σωμα της αθλητριας...
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
το αερομπικ ειναι οτι πρεπει για γυναικες ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ...οσο για το δευτερο που λες ναι συμφωνω απλως σε καποια αθληματα τα φαρμακα που παιρνουν δεν ειναι πχ τεστοστερονη αλλα διουρητικα ας πουμε...μονο τα ανδρογονα κανουν τις γυναικες να γινονται πιο αντρες κι απο αντρα...ναι πιθανον....τι να σου πω...δεν εχω επαφη με ολο αυτο το κυκλωμα....μεχρι τα 15-16 αθλουμουν πολυ αλλα εκτοτε το χω ριξει στο χορο και φτανω μεχρι αερομπικ (οπου γραφομαι καθε χρονο και παταω 1 φορα)
dalas giovanni
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
χαχαχαχαχαχα
αποθηκευτηκε
Πουστρογόνα θαθελες να πείς!!!οιστρογονα παιρνουν αυτες ...
dalas giovanni
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μπα απ αυτα εχουν περισσεμαΠουστρογόνα θαθελες να πείς!!!
pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εεεε ντροπη...σεβασμος στους x-men....Πουστρογόνα θαθελες να πείς!!!
talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Tα 1.93 αναφερονται στη wiki, τωρα δεν εχει και τοση σημασια, ειτε 1,89 ειτε 1,93 ποια η διαφορα? που σε χαλαει?...η διαφορά είναι 4 εκατοστά
Πως ξερεις οτι η Ελεμπο δεν ειναι μικροτερη απο 1,82? Δεν αποκλειεται βεβαια στη συγκεκριμενη φωτο να καθεται σε ψηλοτερο σκαλι του βαθρου, στο κάτω κάτω η αγαπημένη μου άλτρια είναι η Σβετλάνα Σκόλινα μόλις στο 1,84 ενώ η Ιρίνα Γκόορντεβα αγνοώ τι ύψος έχει κι η amy acuff 1,88 είναι αλλά με ρεκόρ μόλις 2,02 κι η βασίλισσα Γιολάντα Μπάλας ήταν κι 1,85
Σιγα μη πουμε και τη Μονσερατ Καμπαγιε. να την πεις Μονσερά γιατί το "t" δεν προφέρεται
Σημειωσε οτι μεγαλο κωλο ειχε και η Θανου.μεγαλώνει κι ο κώλος με τη ντόπα και σιγά τη γυναικάρα τη Θάνου...
Συνημμένα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις
- 10K