Νέα

Αλήτες στρατιωτικοί- αχάριστοι καραβανάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagonisian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η γνώμη σας

• Είναι δημόσιοι υπάλληλοι

Ψήφοι: 61 56,5%
  • Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι - μπολ εκδοχή

Ψήφοι: 17 15,7%
  • Πόσο σκασίλα μας όμως..

Ψήφοι: 30 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το κακο ειναι οτι βριζουν ατομα που εχον πληρη μεσανυχτα και λενε σε αλλους οτι πρεπει να ντρεπονται για τη θητεια τους...μονο να κραζουν ξερουν αλλα απο πληροφορηση σοβαρη τι ειναι αυτο? υπαρχει?

Μεχρι πριν 2-3 χρονια στο ΠΝ τα στελεχη εκαναν απο τις 365 ημερες τις μισες στη θαλασσα...

τι σημαινει αυτο? επειδη εχω φιλους αξιωματικους στο ΠΝ αυτο σημαινει ΓΥΜΝΑΣΙΑ... 24 ωρες το 24ωρο στο ποδι ... και μακρυα απο το σπιτι σου.

πωπω μαλακα τι κωλοτουμπας  :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Λοπεζ υποχωρησε γιατι θα βγαλω στην φορα δικες σου πραγματικες κωλοτουμπες
και θα εχουμε πολεμο εδω μεσα. Διαλεγεις και παιρνεις αν το συνεχισεις θα το συνεχισω και εγω.

ρε κωλοτουμπιδη γιατι δεν απαντας? τα ελεγες ή οχι?  :2funny: :2funny: :2funny:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
προσωπικα ειδικες δυναμεις πηγα και περασα μια χαρα.μαλακες στελεχη ηταν πολυ λιγοι,τους αγνοουσες,εκανες τη δουλεια σου τελος.βυσματα ακομη και σε μας υπηρχαν ,τους αγνοουσες κι αυτους και τελος.αμορφωτοι αρκετοι,βλακες το ιδιο.

δε καταλαβαινω προς τι τοση κακια για τους στρατιωτικους.

Mr.Fregoli

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
281
Αν μου έλεγες για λέσχη αξιωματικών θα σου απαντούσα πως είναι βύσματα όσοι είναι εκει. Οπως και οι κεπικάριοι. Και οι υγειονομικάριοι.

Αλλα δεν ξέρω τι ζόρια τραβαει ο καθένας οποτε ας μην προδικάζουμε...

Προσωπικά έχω συναντήσει πολλούς που με καμάρι διηγούνταν ιστορίες πως λουφαραν στο στρατο και ήταν συνέχεια έξω... Φυσικά και έπαιζαν συνέχεια τηλέφωνα στον μπαμπά ή σε συγγενείς για να δραστηριοποιηθεί οποισδήποτε γνωστός να βοηθήσει...
Και ξαφνικά όλοι στο στρατό αρρωσταίνουν, που μπορεί και να συμβαίνει δεν ξέρω...
Δεν έτυχε να αρρωστήσω φαντάρος, απλά φουσκάλες έβγαλα στα πόδια μέχρι να συνηθίσω τα αρβυλα.

Θυμάμαι το κρύο στις σκοπιες.. ειδικά στο 2-4 ή στο 4-6... Θυμάμαι και την ανατολή του ήλιου όμως στο τελευταίο...
Θυμάμαι την πείνα που τραβούσαμε στα σκηνάκια.. Τις παλστικές σακούλες που βάζαμε στη καραβάνα γιατι δεν είχε νερό να τις πλυνουμε...και την πλαστικίλα που μυριζαν τα φασόλια...
Θυμάμαι τα ταψιά στα μαγειρία που όσο και να τα έτριβες δεν έφευγε η λίπα...
Θυμάμαι και τα ροχαλίδια ορισμένων μέσα στο πιάτο των αξιωματικών..
Θυμάμαι το μουσαμα που στρώναμε στη σκηνη για να μην περνάει το κρυο..αλλά και τους κοριους στην κουβέρτα και τα τσιμπηματα που άφηναν στ δέρμα..σαν γάζωμα...

Θυμάμαι ποσο πολυ νυστάζαμε... Την βιαστική μαλακια του συναδέλφου στο πάνω κρεβάτι...
Τα σιχτίρια κάποιων κωλόπαιδων λοχίων γύρω στα 22..

Θυμαμαι τις νυχτερινές βολές με τη διόπτρα πάνω στο βουνο..
Θυμάμαι τις μοναχικές εξόδους στις καφετεριες να πινω μονος καφέ...

Δεν ξέρω αν έγινα πιο σκληρός ή αν με ωφέλησε περισσότερο απο το χρόνο που έχασα,,,

Αλλά ήταν εμπειρια.. Μια εμπειρία έστω στις κακουχίες...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Κωλοτουμπιδης δεν ειμαι εγω λοπεζ... αλλα εσυ που ενω μας παριστανεις τον μεγα γαμια
εχεις προβληματα με τις γυναικες και δεν βρισκεις να γαμησεις...

Σημερα ζητουσες απο μενα συμβουλες.... αυτα να μην τα ξεχνας οταν πας να κανεις βλακειες.
τα καμακια ειναι για τους δημοσιους
η για οσους εχουν γονεικη επιδοτηση

αν θες να γινεις σοβαρος επαγγελματιας
δεν εχεις και πολυ χρονο για αυτα

η γκομενολογος θα γινεις η επαγγελματιας στην δουλεια σου

να ναι καλα οι πουτανες τυποι
κ τελειωνει η συζητηση δεν θα βγαλουμε ακρη
ο καθενας κανει τις επιλογες του  :rockon:
:tooth:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Υπερβολικες οι κριτικες και τα υποτιμιτικα σχόλια για τους στρατιωτικους. Μονο αμα δεν εχεις βγει απο την ασφαλεια του σπιτιου σου , σου φαινεται ξαφνικο και περιεργο οτι συναντας στον στρατο. Εγω υπηρετησα στο στρατο ξηρας 95-96. Λοιπον μπορω να πω οτι χειροτερους χαρακτηρες γνωρισα αναμεσα στους φανταρους παρα στους αξιωματικους. Σε ποια δουλεια , δεν υπαρχει καποιος προισταμενος που θα σου κανει την ζωη δυσκολη? Και αν βρεις 2-3 αξιωματικους <<περίεργους>> , πρεπει να τους βαλεις ολους στο ιδιο τσουβαλι?
Οσο για αυτους που τους χαρακτηριζουν αργοσχολους ή οτι δεν εχουν προσφερει τιποτα και ειναι χαραμοφαηδες, χαιρομαι ιδιαιτερα και ευχομαι να μην τους χρειαστουμε ποτε. Ο νοών , νοείτο.

Επισκέπτης
Λοπεζ υποχωρησε γιατι θα βγαλω στην φορα δικες σου πραγματικες κωλοτουμπες
και θα εχουμε πολεμο εδω μεσα. Διαλεγεις και παιρνεις αν το συνεχισεις θα το συνεχισω και εγω.

ρε κωλοτουμπιδη γιατι δεν απαντας? τα ελεγες ή οχι?  :2funny: :2funny: :2funny:

άντε ρε μάγκες 86 άτομα περιμένουν στην κερκίδα  :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Μυστη πρεπει να ρθεις μαζι μου σε καμια 50αρα με φορτο 30κιλα, σε καναν ανταρτοπολεμο να εισαι βρεγμενος και απλυτος μια βδομαδα, σε γερμανικα σκοπετα 7μερες σερι και τοτε θα δεις το ποστο σου με αλλο ματι  :grin: ..
α και για τιμητικη ουτε λογος, ουτε καν καμια απαλλαγη σ/κ δεν το συζηταει ο διοικητης
μια χαρα εισαι μην κλαιγεσαι
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Λοπεζ ουτε εσυ απαντησες για το στοιχημα που θα επρεπε να εχει μπει....

ααααααααααχαχαχαχαα ουτε ναι το ειπα ουτε οχι δεν το ειπα λεει ο κωλοτουμπας αχαχα φοβαται τρεμει  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σήμερα δεν ξέρω,αλλά πριν κάπου 6 χρόνια ένας Πλωτάρχης έπαιρνε κάπου 90€/ημέρα.Και ο μισθός μισθός...
Υπερωρίες κάνουν και σε άλλες δουλειές και δεν πληρώνονται.Εγώ κάθε μέρα γράφω 5 ώρες υπερωρίες και δεν παίρνω τίποτα έξτρα.Άσε που αύριο μπορεί να μου πουν "απολύεσαι".Αυτοί βρέξει χιονίσει λεφτά θα έχουν.

17 ευρω την ημερα παιρνουν πλευσιμα

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Μυστη πρεπει να ρθεις μαζι μου σε καμια 50αρα με φορτο 30κιλα, σε καναν ανταρτοπολεμο να εισαι βρεγμενος και απλυτος μια βδομαδα, σε γερμανικα σκοπετα 7μερες σερι και τοτε θα δεις το ποστο σου με αλλο ματι  :grin: ..
α και για τιμητικη ουτε λογος, ουτε καν καμια απαλλαγη σ/κ δεν το συζηταει ο διοικητης

που σε στειλανε ρε τυπε?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ααααααααααχαχαχαχαα ουτε ναι το ειπα ουτε οχι δεν το ειπα λεει ο κωλοτουμπας αχαχα φοβαται τρεμει  :2funny:

ΛΟπεζ υποχωρησε... δεν θα υπαρξει τριτη προειδοποιηση  :P

εχεις και εσυ ανοικτα ερωτηματα και στοιχηματα .... απαντας και εσυ οπου σε συμφερει
οποτε αμα γουσταρω κανω το ιδιο....

υποχωρησε!!!!!!

Τον αλλον που κοροιδευει και γελαει ειναι καταδικασμενος μην τον εχεις απο κοντα...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ΛΟπεζ υποχωρησε... δεν θα υπαρξει τριτη προειδοποιηση  :P

εχεις και εσυ ανοικτα ερωτηματα και στοιχηματα .... απαντας και εσυ οπου σε συμφερει
οποτε αμα γουσταρω κανω το ιδιο....

υποχωρησε!!!!!!

Τον αλλον που κοροιδευει και γελαει ειναι καταδικασμενος μην τον εχεις απο κοντα...

ααααααχαχαχαχα ρομπα εγινες παλι σε κατουρησα και κρυφτηκες εδω θα ειμαι να σε ρωταω να πονας. τα ειπες ή δεν τα ειπες? οεο  :dancing: :piss:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Εσυ επελεξες να πας ειδικες δυναμεις ομως, δεν γινεται να περιμενεις τιμητικες οταν ειναι δικια σου επιλογη.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
η πλακα με το μπολντοπαιχτουρι δεν ειναι οτι με εμπιστευεται οτι τοχει πει, ειναι οτι δεν ξερει ουτε ο ιδιος αν οντως τοχει πει ή τον ψαρωνω. ξερει τι κωλοτουμπας ειναι και δε το ρισκαρει  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom