Νέα

Alisa από Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΚΟΜΑΝΤΟ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 96K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Male Whale

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Την καλησπερα μου στην παρεα!Γενικα η αλυσιδα των στουντιο αυτων(Βριλησσου 55,57,Δροσοπουλου 95,Βουρβαχη 19 κοκ) δεν διακρινεται για τα ομορφα κοριτσια της...Ελπιζω τουλαχιστο αυτη η κοπελα να ειναι πραγματικο αστερι  :rockon: :rockon:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Γεια σου Αντονι. :-* :-* :-*

Καλα ειμαι.......μπικα για να σας χερετισο πριν το ειπνο......

Εσυ τι κανις....πος πορνας?????
καλά είμαι γλύκια μου εδώ κάθομαι και χαζεύω στο site μέχρι να με πάρει ο ύπνος .

OP
OP
ΚΟΜΑΝΤΟ

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Την καλησπερα μου στην παρεα!Γενικα η αλυσιδα των στουντιο αυτων(Βριλησσου 55,57,Δροσοπουλου 95,Βουρβαχη 19 κοκ) δεν διακρινεται για τα ομορφα κοριτσια της...Ελπιζω τουάχιστο αυτη η κοπελα να ειναι πραγαματικο αστερι  :rockon: :rockon:
Αν εννοεις την Alisa φιλαρακι ειναι πανεμορφη. :rockon: :rockon: :rockon:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
OP
OP
ΚΟΜΑΝΤΟ

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Πο πο μωρακι μου....και εγο περιμενα εσσενα. :grin: :grin: :grin:
Σε λατρευω μωρακι μου και ας μην σε γνωριζω. Ασε το χαστουκι που μου εδωσες πριν λιγες μερες και δεν θα το ξεχασω με τιποτα λεμε. :rockon: :rockon: :rockon:

Male Whale

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αν εννοεις την Alisa φιλαρακι ειναι πανεμορφη. :rockon: :rockon: :rockon:
Μακαρι συναγωνιστη γιατι οι πιο πολλες κοπελες σε αυτα τα στουντιο ειναι απογοητευση απο θεμα ομορφιας :(

Μηπως ξερεις ποτε θα ειναι βαρδια να την επισκεφτω και να γραψω και κριτικη? :rockon: :rockon:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Καααααααλή είναι αλλά όχι και αστέρι..

OP
OP
ΚΟΜΑΝΤΟ

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
και άμα την ξαναδείς τρύπα μου ήταν έκτακτη από ότι μου είπε ένα πουλάκι γιατί το μαγαζί δεν είχε κοπέλες άλλες .
Μονιμοποιειται ρε συ. Εβγαλαν σημερα και φωτογραφιες και θα μπουν στο Βριλησσου 55. Λαθος πληροφοριες εχεις. ;) ;) ;)

OP
OP
ΚΟΜΑΝΤΟ

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Μακαρι συναγωνιστη γιατι οι πιο πολλες κοπελες σε αυτα τα στουντιο ειναι απογοητευση απο θεμα ομορφιας :(

Μηπως ξερεις ποτε θα ειναι βαρδια να την επισκεφτω και να γραψω και κριτικη? :rockon: :rockon:
Και εγω το προγραμμα που θα βγει αυριο περιμενω και θα σας ενημερωσω αμεσα. :rockon: :rockon: :rockon:

Male Whale

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
και άμα την ξαναδείς τρύπα μου ήταν έκτακτη από ότι μου είπε ένα πουλάκι γιατί το μαγαζί δεν είχε κοπέλες άλλες .
Πλακα κανεις φιλε...αφου διαβασα πιο πισω οτι θα φωτογραφηθει η κοπελα..αρα θα ειναι μονιμη

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Μονιμοποιειται ρε συ. Εβγαλαν σημερα και φωτογραφιες και θα μπουν στο Βριλησσου 55. Λαθος πληροφοριες εχεις. ;) ;) ;)
:2funny: :2funny: :2funny: κάνε όνειρα εσύ αλλά να ξέρεις ότι ξέρω ρώσικα και θα συνεννοηθούμε λουκούμι φιλαράκι μου :2funny: :2funny: :2funny:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057

Stories

Νέο!