You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Alisa από Φυλής 104
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΚΟΜΑΝΤΟ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 96K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Εγω δεν εχω προβλημα ποιος θα ειναι απο ολους μας φιλε Αρη. Παω και εγω αν θελετε. Εγω ενα μονο ειδα. 5 στους 5 που μπηκαν και την ειδαν δεν εφυγε κανεις!!! Ειναι κουκλαρα το μωρο!!!πρεπει καποιος να κανει την αρχη ρε παιδια...
ποιος αραγε? ποιος? ;) ;) ;)οχι τιποτα.αλλο μα για να διαβασουμε και καμμια κριτικη...
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Ημουνα για αλλη δουλεια εκει ρε συ και οταν ηρθε το κοριτσι ημουνα ηδη κομματια απο την κουραση. Τι συμπερασματα θα εβγαζα αν πηγαινα μαζι της οπως ημουνα? Θα παω ομως συντομα και αν δεν με εχει προλαβει αλλος θα σας πω.πηγατε που πηγατε,mike35 και Κομαντο,δεν μπορουσε να περασει καποιος για αυτοψια
aris63
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Σωστος!Ημουνα για αλλη δουλεια εκει ρε συ και οταν ηρθε το κοριτσι ημουνα ηδη κομματια απο την κουραση. Τι συμπερασματα θα εβγαζα αν πηγαινα μαζι της οπως ημουνα? Θα παω ομως συντομα και αν δεν με εχει προλαβει αλλος θα σας πω.
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
τελικα μετα απο ενδελεχη και ωριμη σκεψη σε συνδυασμο με τα thread που εχεις ανοιξει κομμαντο για παολα,κωνσταντινα και alisa τωρα, σ ενα συμπερασμα κατεληξα οριστικα πια
δεν εισαι ερωτευμενος αγορι μου με την παολα,με το studio βριλησου 55 εισαι ερωτευμενος
δεν εισαι ερωτευμενος αγορι μου με την παολα,με το studio βριλησου 55 εισαι ερωτευμενος
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
για την ακριβεια με την "κυρια" του studio την Αννουλα αδερφακι.τελικα μετα απο ενδελεχη και ωριμη σκεψη σε συνδυασμο με τα thread που εχεις ανοιξει κομμαντο για παολα,κωνσταντινα και alisa τωρα, σ ενα συμπερασμα κατεληξα οριστικα πια
Επισκέπτης
τελικα μετα απο ενδελεχη και ωριμη σκεψη σε συνδυασμο με τα thread που εχεις ανοιξει κομμαντο για παολα,κωνσταντινα και alisa τωρα, σ ενα συμπερασμα κατεληξα οριστικα πια
Μπορει και με την τσατσα ..
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
γεια σου ρε xilnik
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Σε προλαβα ρε συ δασκαλε.Μπορει και με την τσατσα ..
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Λες???ρε ολα του αρεσουν στο 55, η τσατσα,οι κοπελες,τα επιπλα,τα κρεβατια,τα σεντονια,ο αερας που αναπνεει....ολα του θυμιζουν την αγαπημενη του παολα,στο τελος θα ερωτευτει και τους πελατες
M.NATALI.RU
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα ΚΟΜΑΝΤΟ... :-* :-* :-*Τελικα μωρακι μου ολοι του προεδρου την πρωτη κριτικη θα περιμενουν απ' οτι βλεπω οποτε ετοιμασου και μην με απογοητευσεις βεβαια. ;) ;) ;)
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Καλήσπερα ΚΥΡΙΑ μου. Τα σεβη μου.Καλησπερα ΚΟΜΑΝΤΟ... :-* :-* :-*
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Καλησπέρα Ναταλίτσα μου . Τι κάνεις ομορφιά μου ?
M.NATALI.RU
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
δεν κιμασε τετια ωρα????????Καλήσπερα ΚΥΡΙΑ μου. Τα σεβη μου.
M.NATALI.RU
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γεια σου Αντονι. :-* :-* :-*Καλησπέρα Ναταλίτσα μου . Τι κάνεις ομορφιά μου ?
Καλα ειμαι.......μπικα για να σας χερετισο πριν το ειπνο......
Εσυ τι κανις....πος πορνας?????
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Οχι ματακια μου. Περιμενα εσενα!!! Θελω να σε γνωρισω σαν τρελος αλλα ολο νυχτα δουλευεις.δεν κιμασε τετια ωρα????????