amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
εσύ παλιοθήλυκο θα το πληρώσεις ακριβά .Μπροστινες θα εχει το μενου αυριο φιλαρακι. Λιγο λιγο να σας φτανει.
εσύ παλιοθήλυκο θα το πληρώσεις ακριβά .Μπροστινες θα εχει το μενου αυριο φιλαρακι. Λιγο λιγο να σας φτανει.
χτικιάρη άντρα .Σατεν ειναι ρε συ. Ακουμε. ;) ;) ;)
Και η πιεση χτυπα ΚΟΚΙΝΟ
Ηρεμα εσυ μαρουλινι γιατι και εκει εχω βαλει κουνελια.Θεέ μου τι ακούω ο άμοιρος!!! Μετά το Βατοπέδι, έρχεται το Αλισο-παιδί (και τι παιδί!!!)
Αρα εσυ εκει ησουν που ειπε ο ΑντωνηςΣατεν ειναι ρε συ. Ακουμε. ;) ;) ;)
ολα τα λεφτα ειναι οι γραμμες απο το μαυρισμα παντως..... χαπιαααααα
Και που να τις δεις και απο κοντα λεμεεεεεε!!!Ολα τα χρωματα του ουρανιου τοξου θα χτυπησει η πιεση........Οταν βλεπω κατι τετοιεs...ΜΑΤΑΡΕΣ γεματεs με ...αθωωοτητα..........Αχ τι πλασμα κι αυτο........
και τι νομίζεις μπρίκια κολλάμε .Αρα εσυ εκει ησουν που ειπε ο Αντωνης
Στην φωτογραφιση? Οχι δεν ημουνα.Αρα εσυ εκει ησουν που ειπε ο Αντωνης
Και τυφλο τον καθοδηγουνεΑχ αυτεs οι γραμμουλεs......Στο σωστο σημειο ειναι....δειχνουν την κατευθυνση
στην φωτογράφιση εγώ ήμουν . ;) ;) ;)Στην φωτογραφιση? Οχι δεν ημουνα.
Και τυφλο τον καθοδηγουνε
Παντως προσφατες ειναι οι φωτογραφιες. ;) ;) ;)χαχαα ακριβως..... το θεμα ειναι τωρα μεσα στο καταχειμωνο τις διατηρει ??
Εμεις ειμαστε χειροτεροι και απο τα σκυλια,και με την μυρωδια καθοδηγουμαστεΕιναι για να μην χανεται κανειs και παρει ...λαθοs δρομο χαχαχαχαχα
Να βαλω τα ποδια μου(βρωμοποδαρα ειναι)βαλε και καμια φωτο απο τα ποδια σου, πατουσιτσες!!!!!!
Εμεις ειμαστε χειροτεροι και απο τα σκυλια,και με την μυρωδια καθοδηγουμαστε
Διαβασε και την παραθεσηΕιναι που λενε......μαs σερνει απ την μυτη.......ε ρε τι τραβαμε για ΤΟ ΜΟΥΝΙ