giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Εκει που τα δινη τα δινη δεν ειναι τσιγκουναΑχ λιγωσα ο καψεροs........Ζαλιστηκα......Τι φτιαχνει η φυση βρε παιδι μου.....και ο μπαμπαs ζαχαροπλαστηs.....
Εκει που τα δινη τα δινη δεν ειναι τσιγκουναΑχ λιγωσα ο καψεροs........Ζαλιστηκα......Τι φτιαχνει η φυση βρε παιδι μου.....και ο μπαμπαs ζαχαροπλαστηs.....
Τον εχω κρυψει μωρο μου καλα. ;) ;) ;)Που ειναι ο Κομαντο δεν τον βλεπω
εγώ πάντως τον βλέπω δίπλα σου .Τον εχω κρυψει μωρο μου καλα. ;) ;) ;)
Εκει που τα δινη τα δινη δεν ειναι τσιγκουνα
?????????????????????? ;) ;) ;)Sorry που χαλάω τη μαγεία, αλλά αν επιτρέπεται ποιός βοηθάει την Alisa στην πληκτρολόγηση?
ΚΟΜΑΝΤΟ ? που είσαι ρε συ δίπλα πήγες ?Sorry που χαλάω τη μαγεία, αλλά αν επιτρέπεται ποιός βοηθάει την Alisa στην πληκτρολόγηση?
Τον εχω κρυψει μωρο μου καλα. ;) ;) ;)
Sorry που χαλάω τη μαγεία, αλλά αν επιτρέπεται ποιός βοηθάει την Alisa στην πληκτρολόγηση?
βέβαια αλλά ο ΚΟΜΑΝΤΟ είναι πρώτος σε αυτά ;) ;) ;) . Έτσι δεν είναι φιλαράκι ?Ερχομαστε κι εμειs αν χρειαζεται βοηθεια στην.....πληκτρολογηση !!!!!!!!
Παιδια θελετε αλλη μια φωτογραφια μου? :-* :-* :-*
Και στη φωτογράφηση απ' ότι φαίνεταιβέβαια αλλά ο ΚΟΜΑΝΤΟ είναι πρώτος σε αυτά ;) ;) ;) . Έτσι δεν είναι φιλαράκι ?
ναι εγώ όμως τον προειδοποιώ μην τολμήσει και πάει δίπλα γιατί αλλιώς θα του κόψω όλα τα άκρα .Και στη φωτογράφηση απ' ότι φαίνεται
Δεν φαινεται για σατεν ποιο πολλυ για βαμβακερο φαινεται,αλλα αυτο δεν εχει σημασια το περιεχομενο ΣΧΙΖΗΑααααχχχ κανε μαs τετοια...........Ωχ μανα μου.....Απο σατεν ειναι το...στρινγκακι???
To στρινγκακι που φορειιιιιιιιιιs , εγω στοχω ραμεεεεεεεεεεεενο !!!!!!!!!Αιντε το μαλωνω το μαλωνω αιντε κι υστερα το μετανοιωνω
Δεν φαινεται για σατεν ποιο πολλυ για βαμβακερο φαινεται,αλλα αυτο δεν εχει σημασια το περιεχομενο ΣΧΙΖΗ
Με τσεκουρι η πριονιναι εγώ όμως τον προειδοποιώ μην τολμήσει και πάει δίπλα γιατί αλλιώς θα του κόψω όλα τα άκρα .