amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
με αλυσοπρίονο .Με τσεκουρι η πριονι
με αλυσοπρίονο .Με τσεκουρι η πριονι
Με τσεκουρι η πριονι
θασευρεμισο οταν ελθισ κοντα μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Ετσι...ετσι....Το περιεχομενο ειναι ανωτατου επιπεδου.....Αχ Αλισα παραμιλαμε....και δεν κανειs τιποτα για να μαs ξελαφρ....εεε ηρεμησειs θελω να πω...
:o :o :o τι είπε η κοπέλα τώρα έγραψε :o :o :oθασευρεμισο οταν ελθισ κοντα μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
κάνε το το καθήκον σου αλλά χωρίς το φιλαράκι τον ΚΟΜΑΝΤΟ γιατί είναι μουχρίτσα .Mα να το....βοηθησουμε θελαμε το κοριτσι.......και τι κοριτσι.....ουτε το ....χριστιανικο μαs καθηκον δεν μαs αφηνουνε να κανουμε αυτοι.....
Mα να το....βοηθησουμε θελαμε το κοριτσι.......και τι κοριτσι.....ουτε το ....χριστιανικο μαs καθηκον δεν μαs αφηνουνε να κανουμε αυτοι.....
Και το χριστιανικο καθηκον θα κανης,θα σκιψης χαμηλα(μετανοια)και θα φιλησης (γλυψης)ξερης που,και θα ηρεμισης τελειαθασευρεμισο οταν ελθισ κοντα μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
θασευρεμισο οταν ελθισ κοντα μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
κάνε το το καθήκον σου αλλά χωρίς το φιλαράκι τον ΚΟΜΑΝΤΟ γιατί είναι μουχρίτσα .
τορα μορο μου γραφο μονι μου :-*κάνε το το καθήκον σου αλλά χωρίς το φιλαράκι τον ΚΟΜΑΝΤΟ γιατί είναι μουχρίτσα .
στήλε φιλιά στην δίπλα φιλενάδα . ;) ;) ;) :-* :-* :-*τορα μορο μου γραφο μονι μου :-*
50-50 πηρες βοηθεια δηλαδητορα μορο μου γραφο μονι μου :-*
τορα τελιοσαεισαι ακομα Βουλιαγμενης? μεχρι τι ωρα ?
τορα τελιοσα
ταλεμε αβριο στο βριλισυ 55 :-* :-* :-* :-* :-*
Ποιο σιγα μεχρι εδω εφτασε ο βρηχυθμος ουτε τα λιονταρια δεν φωναζοουνε τοσο πολυAaaax εσυ Βριλησου 55 κι εμειs...Βρηχυθμου 55.........Και δεν....τελειωσαμε...ακομα ...βρυχαμε !!!!!!!!!!!!!
Ποιο σιγα μεχρι εδω εφτασε ο βρηχυθμος ουτε τα λιονταρια δεν φωναζοουνε τοσο πολυ
Και η πιεση χτυπα ΚΟΚΙΝΟΣορρυ αλλα δεν μπορεσα να κρατηθω......Μολιs τοδα επαθα ι καψεροs....Ανεβηκαν τα ...αιμοσφαιρια
Μπροστινες θα εχει το μενου αυριο φιλαρακι. Λιγο λιγο να σας φτανει.Αλισα βαλε και καμμια μπροστινη......Να εχουμε πανοραμικη ιδεα.....
Σατεν ειναι ρε συ. Ακουμε. ;) ;) ;)Δεν φαινεται για σατεν ποιο πολλυ για βαμβακερο φαινεται,αλλα αυτο δεν εχει σημασια το περιεχομενο ΣΧΙΖΗ