eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.369
- Πόντοι
- 1.056
Μόνο η ίδια μπορεί να στο εξακριβωσει..Η κυρία σταμάτησε ή συνεχίζει ακόμα το σπορ;;;
Μόνο η ίδια μπορεί να στο εξακριβωσει..Η κυρία σταμάτησε ή συνεχίζει ακόμα το σπορ;;;
Που χάθηκε η θεία?????????Γεια σας, έχει πάει κάποιος πρόσφατα με την κυρία?
Κρατιέται ή έχει "σπάσει"?
Λοιπόν την κοπέλα την είχα συναντήσει το καλοκαίρι του 2023 τυχαία στο λόμπυ του Bill περιμένοντας κι οι δυο μας τα επόμενα μας ραντεβού. Την κοίταξα λίγο χαζεύοντας μια πολύ ωραία γυναίκα. Μου χαμογέλασε οπότε της ζήτησα το τηλέφωνό της το οποίο μου το έδωσε με μεγάλη προθυμία, προφανώς ανήκω στο target group των πελατών που προτιμάει. Μιλήσαμε λίγο και μια χαρά γυκαίκα μου φάνηκε, το "ξυνή" είναι ασφαλώς κακοήθεια. Αντιθέτως από την σύντομη κουβέντα μας διαπίστωσα μια όμορφη μιλφ, πολύ ευγενική και γεμάτη αισθησιασμό. Σαν κάποια που γνωρίζεις επαγγελματικά ή κοινωνικά και σκέφτεσαι πως διάολο θα γίνει να την ρίξεις στο κρεβάτι.
Το θέμα ήταν πως έκανα λάθος αποθηκεύοντας τον αριθμό της και δεν κατάφερα να την πετύχω ποτέ από τότε, οπότε είχα ξεχάσει και την ύπαρξή της.
Σήμερα το πρωί λοιπόν που μιλούσα με μια φίλη της δουλειάς και μιλάγαμε για τα διάφορα 25χρονα κοντόχοντρα μπαζάκια που έχουν εσχάτως βγει στο κλαρί με απαιτήσεις μου αναφέρει το όνομά της ανάμεσα στις πολύ λίγες που παραδέχεται η ίδια ως ωραίες, σαν εκείνη ας πούμε. Έψαξα λοιπόν στο σάιτ, την βρήκα και σκοπεύω να την συναντήσω.
Τί κάνει στο κρεβάτι δεν μπορώ να το ξέρω διότι δεν έχουμε ακόμα βρεθεί, αν την συναντήσω θα γράψω δυο κουβέντες.
Αλλά από εμφάνιση η γυναίκα σκίζει, είναι γυναικάρα τί να λέμε τώρα; Εδώ το παραδέχεται μια ανταγωνίστριά της, που παραδέχεται πολύ λίγες. Κάποιες κακίες που διάβασα για την εμφάνισή της είναι απλά κακίες και μάλλον εξυπηρετούν διάφορες σκοπιμότητες. Τελικά υπάρχει πολύ βρωμιά εδώ μέσα, σιγά την ανακάλυψη θα μου πει κανείς...
Άμα καταφέρεις να την συναντήσεις πάντως στείλε μου μνμ αν δεν σου κάνει κόπο, γιατί από την μια και μοναδική συνάντησή μου και μετά μαζί της έχει στην ουσία χαθεί από τον χώρο και είναι κρίμα, για μας αν μη τι άλλο, για όλους τους λόγους που αναφέρω στην κριτική μου προ μηνών.Λοιπόν την κοπέλα την είχα συναντήσει το καλοκαίρι του 2023 τυχαία στο λόμπυ του Bill περιμένοντας κι οι δυο μας τα επόμενα μας ραντεβού. Την κοίταξα λίγο χαζεύοντας μια πολύ ωραία γυναίκα. Μου χαμογέλασε οπότε της ζήτησα το τηλέφωνό της το οποίο μου το έδωσε με μεγάλη προθυμία, προφανώς ανήκω στο target group των πελατών που προτιμάει. Μιλήσαμε λίγο και μια χαρά γυκαίκα μου φάνηκε, το "ξυνή" είναι ασφαλώς κακοήθεια. Αντιθέτως από την σύντομη κουβέντα μας διαπίστωσα μια όμορφη μιλφ, πολύ ευγενική και γεμάτη αισθησιασμό. Σαν κάποια που γνωρίζεις επαγγελματικά ή κοινωνικά και σκέφτεσαι πως διάολο θα γίνει να την ρίξεις στο κρεβάτι.
Το θέμα ήταν πως έκανα λάθος αποθηκεύοντας τον αριθμό της και δεν κατάφερα να την πετύχω ποτέ από τότε, οπότε είχα ξεχάσει και την ύπαρξή της.
Σήμερα το πρωί λοιπόν που μιλούσα με μια φίλη της δουλειάς και μιλάγαμε για τα διάφορα 25χρονα κοντόχοντρα μπαζάκια που έχουν εσχάτως βγει στο κλαρί με απαιτήσεις μου αναφέρει το όνομά της ανάμεσα στις πολύ λίγες που παραδέχεται η ίδια ως ωραίες, σαν εκείνη ας πούμε. Έψαξα λοιπόν στο σάιτ, την βρήκα και σκοπεύω να την συναντήσω.
Τί κάνει στο κρεβάτι δεν μπορώ να το ξέρω διότι δεν έχουμε ακόμα βρεθεί, αν την συναντήσω θα γράψω δυο κουβέντες.
Αλλά από εμφάνιση η γυναίκα σκίζει, είναι γυναικάρα τί να λέμε τώρα; Εδώ το παραδέχεται μια ανταγωνίστριά της, που παραδέχεται πολύ λίγες. Κάποιες κακίες που διάβασα για την εμφάνισή της είναι απλά κακίες και μάλλον εξυπηρετούν διάφορες σκοπιμότητες. Τελικά υπάρχει πολύ βρωμιά εδώ μέσα, σιγά την ανακάλυψη θα μου πει κανείς...
Ναι, αλλα μονο Κυριακη κ Δευτερα, κανει λιγα ραντεβουΓνωρίζει κανείς συνεχίζει ακόμα ;;;
Τιποτα, προσπαθω και εγω καθε μερα αλλα δεν.Πάντα ήταν της υπομονής το Αλικάκι,τρομερό vfm ωστόσο εχω να την παρω 2 χρονια περιπου αμα την πετυχετε τιμηστε την
Δεν νομιζω να βγαλεις ακρη οπως και να εχειΤιποτα, προσπαθω και εγω καθε μερα αλλα δεν.
Κάποια στιγμή θααα τιμηθείΤην ειχα δει πριν κανα μηνα και δε μπορω να πω οτι ειμαι κ τακτικος πελατης...ουτε καν. Νομιζω οτι μαλακιζεται αυτος που διαχειριζεται τα μηνυματα, κατι που ειχα ζητησει ειχε αγνοια οποτε σιγουρα δε τα κανονιζει αυτη. Δευτερα κ σκ κανει ραντεβου, δοκιμαστε τοτε να στειλετε. Κατα τ'αλλα μια χαρα απο σωμα, εχει αδυνατισει λιγο. Το προσωπο καπως εχει σπασει αλλα παραμενει σκυλι στον αγωνα.
Και από εμάς...Κάποια στιγμή θααα τιμηθεί