Joxx
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 884
- Πόντοι
- 1.026
Καλός ο φωτογραφος αλλα η Αλικη απογειώνει την φωτογραφία...??Όταν ο φωτογράφος είναι καλός ???❤
Καλός ο φωτογραφος αλλα η Αλικη απογειώνει την φωτογραφία...??Όταν ο φωτογράφος είναι καλός ???❤
Ωραία γκόμενά βασικά...?Όταν ο φωτογράφος είναι καλός ???❤
Καλημερα κουκλαΚαλημερα αγορια !
Καλησπέρα μωρό ??Καλημερα αγορια !
Καλησπέρα ?Καλημερα αγορια !
Συνάντηση χθές με την Αλίκη.Μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.Όμορφο πρόσωπο, ωραίο σώμα άριστη επικοινωνία και απόλαυση sex. Με λίγα λόγια περνάς όμορφα για μία ώρα και ξεχνιέσαι στην αγκαλιά της.
xxxjim moustache(bank)
σε εμας γιατι δεν απανταει??
Στείλε μην viber 2-3 μέρες πριν και να αναφέρεις ποτέ θελεις ραντεβού πρωινές ώρες 11.00-12.00..υπομονή λίγο και θα απαντήσει!σε εμας γιατι δεν απανταει??
Εμένα πάντως πριν λίγο έστειλα κανονικά απάντησε αμέσωςΣτείλε μην viber 2-3 μέρες πριν και να αναφέρεις ποτέ θελεις ραντεβού πρωινές ώρες 11.00-12.00..υπομονή λίγο και θα απαντήσει!
Την βολευει κέντρο και πριαμο ηλιουπολη !?
Οι γνώστες πιστεύω ότι συμφωνούν με την Αλικη θα περάσεις σουπερ !
Εμένα πάντως πριν λίγο έστειλα κανονικά απάντησε αμέσως
Είσαι ωραίος και τυχερός.Εμένα πάντως πριν λίγο έστειλα κανονικά απάντησε αμέσως
Μυστη άσε τα υπόψιν και βαλτην στο πρόγραμμα και θα με θυμηθείς ?Καλά νά περάσῃς καί κριτική στὸ νῆμα (καρτέλλα δέν ἔχει καί ὄχι, δέν τὴν ἔχω δοκιμάσει: εἶναι στίς ὑπ'ὄψιν)
σε εμας γιατι δεν απανταει??
μαλλον με εμενα εχει κατι αλλιως δεν εξηγειται,Εμένα πάντως πριν λίγο έστειλα κανονικά απάντησε αμέσως
Ετσι ειναι σωστα τα λες...λιγο υπομονη να εχουμε και ολα καλα με την Αλικη !!!Η συγκεκριμένη κοπέλα απαντάει πάντα σε όλους.
ΟΧΙ σαν κάποιες άλλες του χώρου...