Stratocaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.678
- Πόντοι
- 4.655
Πιστεύω λόγω των ημερών....Από αύριο όλες θα απαντάνε κανονικάΑλικη ουτε τηλ σηκωνειs, ουτε μηνυμα απανταs τιποτα.
Πιστεύω λόγω των ημερών....Από αύριο όλες θα απαντάνε κανονικάΑλικη ουτε τηλ σηκωνειs, ουτε μηνυμα απανταs τιποτα.
Στειλε μην viber καλυτερα φιλε μου !Kαλη Ανασταση Αλικη με υγεια. Γιατι δεν απανταs καθολου στο τηλ. ?
Υπομονη φιλε μου θα σου απαντησει !!!Καλημέρα και Χρόνια Πολλά,
η κοπέλα εργάζεται?
Έχω στείλει μήνυμα viber αλλά .....
και εγω μολις της εστειλα και ειμαι σε αναμονηΚαλημέρα και Χρόνια Πολλά,
η κοπέλα εργάζεται?
Συνήθως δεν απαντά άμεσα.Καλημέρα και Χρόνια Πολλά,
η κοπέλα εργάζεται?
οπως ειπα και στον φιλο..υπομονη θα απαντησει,δεν ειναι πρωινος τυπος η Αλικη !!!και εγω μολις της εστειλα και ειμαι σε αναμονη
ερχετε και πριαμος αγιο δημητριο ή πρεπει να τρεχω μπιλ ?οπως ειπα και στον φιλο..υπομονη θα απαντησει,δεν ειναι πρωινος τυπος η Αλικη !!!
Σε εμένα δείχνει ότι δεν το έχει παραλάβει. Είτε το έχει κλειστό είτε με έχει βάλει blacklist.και εγω μολις της εστειλα και ειμαι σε αναμονη
ναι ναι ερχεται !!!ερχετε και πριαμος αγιο δημητριο ή πρεπει να τρεχω μπιλ ?
Από ότι ξέρω, μπορεί και πριαμο Αγιο Δημητριοερχετε και πριαμος αγιο δημητριο ή πρεπει να τρεχω μπιλ ?
δειχνει οτι δεν εχει διαβαστει ακομαΣε εμένα δείχνει ότι δεν το έχει παραλάβει. Είτε το έχει κλειστό είτε με έχει βάλει blacklist.
Σε εσένα δείχνει να το έχει παραλάβει το μήνυμα?
δεν ειναι πρωινος τυπος λεμεεε μετα τις 11.00-12.00 θα σας απαντησει !!!δειχνει οτι δεν εχει διαβαστει ακομα
παω για διαλογισμο μεχρι τοτε μπας και καταυνασουν οι καυλες χαχαχαδεν ειναι πρωινος τυπος λεμεεε μετα τις 11.00-12.00 θα σας απαντησει !!!
χαχααα μαλλον θα τον χρειαστεις μετα το ραντεβου σου με την Αλικι !!!παω για διαλογισμο μεχρι τοτε μπας και καταυνασουν οι καυλες χαχαχαχα
Δες ειδήσεις και θα σου πέσει αμέσως.παω για διαλογισμο μεχρι τοτε μπας και καταυνασουν οι καυλες χαχαχα
Εἶναι Πάσχα φίλε... Περίμενε νά τελειώσουν οἱ ἑορτές...Ουτε σε τηλεφωνο απανταει ουτε καν σε μηνυμα, ασεβεια και αγενεια. Αντε γειααααα