Επισκέπτης
Το συγκεκριμένο κείμενο το είχα πρωτοδιαβάσει σε άλλη σελίδα στο ίντερνετ , πριν πολλά χρόνια , γύρω στο 1996 - 1997 . Με είχε εντυπωσιάσει το γεγονός ότι κάποιος στην Αμερική έκανε ... μαθήματα καμακιού! Ακόμη περισσότερο με εντυπωσίασε το γεγονός , ότι ελάχιστα χρόνια πριν , είχα κατασταλάξει κι εγώ σε συγκεκριμένο τρόπο προσέγγισης των γυναικών , που έμοιαζε με αυτά που δίδασκε ο Αμερικανός Δάσκαλος!
Βέβαια εγώ δεν ήμουν αμερικανός για να μου κάνουν μαθήματα και να διαβάσω σημειώσεις ειδικών , είχα μάθει με τον ελληνικό τρόπο , έφαγα τα μουτρα μου, έφαγα ήττες , έπαθα κι έμαθα! Το μάθημά μου το είχα πάρει όμως!
Η αλήθεια είναι ότι ο "τρόπος" που περιγράφει ο τύπος , δεν φαίνεται γκλαμουριάρικος.
Δεν φαίνεται ψαρωτικός , ούτε "κλασάτος". Δεν θα ταίριαζε σίγουρα σε ταινία του ... James Bond.
Ο James όμως , μην ξεχναμε ότι χαλάει λεφτά της αγγλικής κυβέρνησης , όχι δικά του!
Θα ταίριαζε περισσότερο σε κάφρικη κωμωδία.
Προς αυτό το πρότυπο φέρνει και η ζωή όμως.
Δεν μοιάζει με ταινία του James Bond.
Φαντάζομαι ότι μέχρι εδώ θα έχουν σταματήσει να διαβάζουν όσοι πιστεύουν ότι "ο άνδρας πρέπει να κερνάει πάντα" , "ο άνδρας πρέπει να είναι ιππότης" κτλ κτλ κτλ.
Αν δεν το έχουν κάνει , ας σταματήσουν τώρα. Δεν απευθύνομαι σε αυτούς.
Απευθύνομαι σε όσους πιστεύουν -όπως κι εγώ- ότι ο άνδρας πρέπει να γαμάει , τουλάχιστον όσο του σηκώνεται η πούτσα.
Ρίξτε λοιπόν μια ματιά εδώ , είναι και τελείως τσάμπα:
Περιγράφει έναν τρόπο καμακιού σε γυναίκες ,που αποδίδει.
Όσους έχω γνωρίσει που είχαν τρελό σουξέ με τις γυναίκες ,
κάπως έτσι έπαιζαν (χωρίς να υπονοώ ότι είχαν διαβάσει το συγκεκριμένο κείμενο, δεν το είχαν).
Βέβαια είναι 100% διαφορετική τεχνική από του μάγκα ελληνάρα που έχει bmw-cabrio και παίρνει τη Σούλα-Τζένη-Λαρίσα-Ταμάρα από το σπίτι , της κάνει το τραπέζι , την κερνάει "ποτάκι" στη Μαρίνα της Βουλιαγμένης , μετά την πάει Βισσο-Βανδή όπου κάνει χαμό με λουλούδια και τελικά την πάει σπίτι και ... περιμένει να μπει μέσα ασφαλής (για να τηλεφωνήσει σε κάποιον που τη φτύνει , να πάει να γαμηθεί μαζί του, αφού έφαγε τα λεφτά του μαλάκα).
Ειδικά τα κεφάλαια:
-General rules
-Now that she's interested
-Handling the girls
-Troubleshooting
Πιστεύω ότι είναι ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΙ !!!
Μετά τη μελέτη , αν έχουμε κέφια ,
μπορούμε να κάνουμε και κουβέντα για το χαβαλέ τα επόμενα βράδια μέχρι ... να περάσουν τα χοντρά κρύα!
Βέβαια εγώ δεν ήμουν αμερικανός για να μου κάνουν μαθήματα και να διαβάσω σημειώσεις ειδικών , είχα μάθει με τον ελληνικό τρόπο , έφαγα τα μουτρα μου, έφαγα ήττες , έπαθα κι έμαθα! Το μάθημά μου το είχα πάρει όμως!
Η αλήθεια είναι ότι ο "τρόπος" που περιγράφει ο τύπος , δεν φαίνεται γκλαμουριάρικος.
Δεν φαίνεται ψαρωτικός , ούτε "κλασάτος". Δεν θα ταίριαζε σίγουρα σε ταινία του ... James Bond.
Ο James όμως , μην ξεχναμε ότι χαλάει λεφτά της αγγλικής κυβέρνησης , όχι δικά του!
Θα ταίριαζε περισσότερο σε κάφρικη κωμωδία.
Προς αυτό το πρότυπο φέρνει και η ζωή όμως.
Δεν μοιάζει με ταινία του James Bond.
Φαντάζομαι ότι μέχρι εδώ θα έχουν σταματήσει να διαβάζουν όσοι πιστεύουν ότι "ο άνδρας πρέπει να κερνάει πάντα" , "ο άνδρας πρέπει να είναι ιππότης" κτλ κτλ κτλ.
Αν δεν το έχουν κάνει , ας σταματήσουν τώρα. Δεν απευθύνομαι σε αυτούς.
Απευθύνομαι σε όσους πιστεύουν -όπως κι εγώ- ότι ο άνδρας πρέπει να γαμάει , τουλάχιστον όσο του σηκώνεται η πούτσα.
Ρίξτε λοιπόν μια ματιά εδώ , είναι και τελείως τσάμπα:
Περιγράφει έναν τρόπο καμακιού σε γυναίκες ,που αποδίδει.
Όσους έχω γνωρίσει που είχαν τρελό σουξέ με τις γυναίκες ,
κάπως έτσι έπαιζαν (χωρίς να υπονοώ ότι είχαν διαβάσει το συγκεκριμένο κείμενο, δεν το είχαν).
Βέβαια είναι 100% διαφορετική τεχνική από του μάγκα ελληνάρα που έχει bmw-cabrio και παίρνει τη Σούλα-Τζένη-Λαρίσα-Ταμάρα από το σπίτι , της κάνει το τραπέζι , την κερνάει "ποτάκι" στη Μαρίνα της Βουλιαγμένης , μετά την πάει Βισσο-Βανδή όπου κάνει χαμό με λουλούδια και τελικά την πάει σπίτι και ... περιμένει να μπει μέσα ασφαλής (για να τηλεφωνήσει σε κάποιον που τη φτύνει , να πάει να γαμηθεί μαζί του, αφού έφαγε τα λεφτά του μαλάκα).
Ειδικά τα κεφάλαια:
-General rules
-Now that she's interested
-Handling the girls
-Troubleshooting
Πιστεύω ότι είναι ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΙ !!!
Μετά τη μελέτη , αν έχουμε κέφια ,
μπορούμε να κάνουμε και κουβέντα για το χαβαλέ τα επόμενα βράδια μέχρι ... να περάσουν τα χοντρά κρύα!