Νέα

Αλέξης Κούγιας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kuzia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 989
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι γνώμη έχεις για τον Αλέξη Κούγια

• Μάγκας

• Απλά καλός

• Αδιάφορος

• Κακός

• Τραγικός

• Επισκέπτες γαμιέστε λέμε

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

milfakias18cm

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
506
Πόντοι
81
Στο σημείο που θα τον κρίνω - γιατί στα υπόλοιπα είναι αδιάφορος - είναι η πλ€ονεξία...
Έκανε παιδιά μετά τα 50, χρήμα έχεις ρε άνθρωπε, άρχισε να ξεκόβεις από τις μπίζνες και στα 60 γράψτα στη ντούντα όλα και ζήσε όσα περισσότερα χρόνια μπορείς με τη φαμίλια σου, αυτή είναι το πολυτιμότερο που έχεις, αλλά φευ...
ο συγχωρεμένος ήταν περσόνα bigger than life σε μεγάλο ποσοστό. Σκέψου ότι όταν για δεκαετίες κάνεις κάτι, που σε έχει βοηθήσει να βγεις από την ανέχεια και να αποκτήσεις όσας λαχταρούσες, να έχεις διακριθεί σε αυτό και να ξέρεις τα μέσα και τα έξω για όλους τους σημαντικούς κλάδους μιας ολόκληρης κοινωνίας και ακόμα και στα περασμένα επαγγελματικά χρόναι είσαι αχτύπητος και με πνευματική διαύγεια που κάποιοι ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν έχουν, το να παραδεχτείς πως απλά τα χρόνια πέρασαν και πρέπει να ρίξεις τους τόνους και να χαλαρώσεις, είναι κάτι πολύ βαρύ. Δυστυχώς υπερεκτίμησε τις δυνάμεις του, αν και στο τέλος απλά το είχε λογικά αντιληφθεί ότι το τέλος είναι κοντά και απλά προτίμησε να γράψει το δικό του τέλος. Τώρα διάφοροι πρικόχολοι που βρίζουν και τέτοια, τί να τους πεις, μια μέρα του Κούγια είχε πιο ενδιαφέρον από μια δεκαετία δική τους.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.866
Πόντοι
456
Ο μακαρίτης προερχόταν από φτωχή οικογένεια, το έχει πει και ο ίδιος.
Αποτέλεσμα αυτού, ήταν να έχει μία έπαρση για το πού έφτασε. Και το έλεγε και δημοσίως, ότι έκανε τόσα λεφτά κλπ κλπ Ίσως το μόνο που μπορούσα να δω ως αρνητικό, αν μου επιτρέπεται να το πω, μιας και δε ζει.

milfakias18cm

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
506
Πόντοι
81
η έπαρση και ενδεχομένος και η αλαζονεία να είναι και απότοκα του ότι έπρεπε να γίνει σκληρόπετσος για να τα καταφέρει. Τώρα για την έπαρση έχουν κάτι τύποι που έχουν μπόλικα λαικ στο διαδίκτυο, και ο άλλος που ήταν νομικά αχτύπυτως δεν θα έχει? Αλλά και πάλι, παρά τα όσα είχε, ένα του αναγνωρίζω, ότι δεν έκρυψε από που είναι και συνεπώς δεν απαρνήθηκε την καταγωγή του, δίνοντας σε πολλά άτομα που δεν είναι προνομιούχα την ελπίδα ότι με δουλειά θα τα καταφέρουν. Ακόμα κάτι που τώρα τελευταία πρόσεξα είναι πως ο ίδιος σε 2 πράγματα έλεγε πως χρωστά την επιτυχία, και είναι η σκληρή δουλειά και οι πολλές ώρες.
Ο μακαρίτης προερχόταν από φτωχή οικογένεια, το έχει πει και ο ίδιος.
Αποτέλεσμα αυτού, ήταν να έχει μία έπαρση για το πού έφτασε. Και το έλεγε και δημοσίως, ότι έκανε τόσα λεφτά κλπ κλπ Ίσως το μόνο που μπορούσα να δω ως αρνητικό, αν μου επιτρέπεται να το πω, μιας και δε ζε

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
9.415
Πόντοι
2.456
Ναι αυτό θέλω να πω . Η τηλέοραση θα σου δείξει ένα στιγμιότυπο που θέλει .Μπορεί να είναι κάτι θετικό μπορεί όμως και να είναι αρνητικό . Εγώ που τον έζησα στα δικαστήρια , μου άφησε σαν άνθρωπος θετική εντύπωση .Μιλάω πάντα για τον χαρακτήρα του και όχι για την δουλειά του .
Επιβεβαιώνω και από πιο "χαλαρη" επαγγελματική σχέση.
Επιπρόσθετα λόγω πρόηγουμενης επαγγελματικής τριβής με διάφορες ανθυποσελεμπριτις κτλ ο κατάλογος των το λιγότερο ρεμάλιων και ντροπής του ανθρώπινου γένους ειναι ατελείωτος.Και ειδικά από αυτους/αυτές που δεν έχουν κάνει ούτε το 1/100000000000 αυτών που έκανε ο Κουγιας.
Ασφαλως δεν θα ήταν άγιος επαγγελματικά αλλά ποιος είναι ακριβώς στην Ελλάδα?
Και κυρίως ποιος δεν είπε τη φράση "ε ρε να είχα τον Κούγια δικηγορο"

Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
339
Πόντοι
21
Εγώ θα πω το εξής : επειδή τον κ.Κούγια τον είχα γνωρίσει από κοντά λόγω του επαγγέλματος μου , θα πω ότι ήταν σαν άνθρωπος πολύ καλός και ας με βρίσετε οι περισσότεροι εδώ μέσα .Ο άνθρωπος σεβόταν και μίλαγε ευγενικότατα από τον πιο χαμηλό σε βαθμό ως και τον πιο υψηλόβαθμο . Τώρα για όσους του ευχόντουσαν καρκίνο και ψόφο . Εύχομαι να μην χτυπήσει την πόρτα σας ποτέ αυτό το κακό .Ο καρκίνος είναι ένα μεγάλο κακό για οποιον ανθρωπο το έχει .Μεγάλο γολγοθά περνάει και το άτομο που πάσχει αλλά και οι οικείοι του . Ο Θεός θα τον κρίνει για τις πράξεις του και όχι εμείς .Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει .
Εγω δε τον συμπαθω γιατί αθωώνε εγκληματίες και τις περισσότερες φορές ήταν με το θυτη και όχι με το θύμα.

• Like
Αντιδράσεις: noblue

Alexis_cool

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
5.315
Πόντοι
1.056

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.385
Πόντοι
6.056
Πάντως απ'τις μεγαλύτερες μαλακίες του ήταν ο γαμος με τη Βατίδου.Νόμιζε ότι θα πάρει την ταναπού και θα την κάνει για σπίτι.Γελάει ο κόσμος.Και πάλι καλά που γλύτωσε την περιουσία του.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.438
Πόντοι
6.955
Να δω ποιον δικηγόρο θα έχει τώρα για υπεράσπιση η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
38.704
Πόντοι
9.931
Πάντως απ'τις μεγαλύτερες μαλακίες του ήταν ο γαμος με τη Βατίδου.Νόμιζε ότι θα πάρει την ταναπού και θα την κάνει για σπίτι.Γελάει ο κόσμος.Και πάλι καλά που γλύτωσε την περιουσία του.
Εντάξει ουτε ο πρώτος ηταν ουτε ο τελευταίος που πίστεψε οτι θα παρει ταναπου και θα την κάνει γυναίκα για σπιτι... Βλεπε Βαρδινογιαννης-Τζινα Αλιμονου.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.616
Πόντοι
216
Ο τύπος ήταν τεράστια γάτα. Το ξέρω από συνεργάτη του δικηγόρο που είχαν αναλάβει υπόθεση από κοινού στην περιοχή μου μιας που δεν μένω Αθήνα. Άλλο επίπεδο σε νομικές γνώσεις. Τα κανάλια δείχνουν το μπλα μπλα που λέτε κάποιοι αλλά όχι το "από πίσω". Να το φέρω και σαν διαφορετικό παράδειγμα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που παίζει μέχρι τα 40 του διότι είναι τούμπανο. Εμείς βλέπουμε τον παίχτη αλλά από πίσω ο τύπος έχει ολόκληρο γυμναστικό επιτελείο που τον βοηθάει. Το ίδιο και αυτός. Είχε τεράστιο γραφείο που έψαχναν τα πάντα σε μια υπόθεση και προετοιμαζόταν άψογα. Ο "δικός" μου ένοιωθε σαν μαθητούδι. Τέτοια η διαφορά που νόμιζε ότι δεν είχε σπουδάσει Νομική αλλά κάτι άλλο.

Όσο για τους εγκληματίες δεν νομίζω να αθώωσε κάποιον ένοχο. Όλοι αυτοί αναλαμβάνουν όπως σωστά ειπώθηκε τις μεγάλες υποθέσεις για το τζέρτζελο. Αν έχεις ένα σοβαρό θέμα που θα πας; Στον χασοδίκη της γειτονιάς σου ή στον Κούγια; Φυσικά στον δεύτερο. Και δεν αναφέρομαι σε κάτι απλό αλλά σκέψου αύριο μεθαύριο να γίνει δυστύχημα στη δουλειά σου και να κατηγορηθείς για αυτό; Θα πεις ΟΚ ρισκάροντας τη φυλακή επειδή ο υπάλληλος ήταν στα @@ του; Δε θα πας στον καλύτερο να είσαι σίγουρος ότι θα σε αθωώσει;

Και για να ξεφύγουμε λίγο, οι περισσότεροι δικηγόροι είναι άπειροι με τα βαριά εγκλήματα. Πχ στην περιοχή μου έχει να γίνει φόνος ούτε ξέρω πόσα χρόνια. Αν αύριο γίνει κάτι περίεργο τρέχα γύρευε πως θα βρεις το δίκιο σου.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
38.704
Πόντοι
9.931
Αναρωτιεμαι αν υπάρχει άλλως δικηγόρος αυτη την στιγμή επιπέδου Κουγια, ισως μονο ο Σάκης Κεχαγιόγλου.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.385
Πόντοι
6.056
Εντάξει ουτε ο πρώτος ηταν ουτε ο τελευταίος που πίστεψε οτι θα παρει ταναπου και θα την κάνει γυναίκα για σπιτι... Βλεπε Βαρδινογιαννης-Τζινα Αλιμονου.

Ναι αλλά για τον Κούγια μιλάμε.Όχι για...μπουχέσες γόνους

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.604
Πόντοι
1.446
Αναρωτιεμαι αν υπάρχει άλλως δικηγόρος αυτη την στιγμή επιπέδου Κουγια, ισως μονο ο Σάκης Κεχαγιόγλου.
Υπάρχουν πολλοί καλοί δικηγόροι με μεγάλες υποθέσεις σε πεδία που ο απλός κόσμος δεν ασχολείται (διεθνές εμπορικό δίκαιο, ναυτιλιακά κ.α.). Αυτοί βγάζουν πολύ χρήμα αλλά επειδή δε βγαίνουν σε κανάλια κλπ. όπως οι ποινικολόγοι με τα εγκλήματα είναι άγνωστοι.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: foobar

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.608
Πόντοι
506
Του είχαν πει οι φίλοι του να μην την πάρει γιατί ήταν ψώνιο, αλλά αυτός δεν άκουγε, περνούσαν και τα χρόνια και ήθελε παιδιά, ήταν καπατσα και αυτή, του είχε γίνει τσιμπούρι, πήγαινε στις δικές και τον άκουγε, έκανε και το κορόιδο όσο ήταν αρραβωνιαστικιά και όταν παντρεύτηκε έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο, όπως κάνουν και οι περισσότερες δλδ, πάντως ήταν φοβερό μουνί μικρή, σκέτο κουκλί...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
24.202
Πόντοι
5.006
Του είχαν πει οι φίλοι του να μην την πάρει γιατί ήταν ψώνιο, αλλά αυτός δεν άκουγε, περνούσαν και τα χρόνια και ήθελε παιδιά, ήταν καπατσα και αυτή, του είχε γίνει τσιμπούρι, πήγαινε στις δικές και τον άκουγε, έκανε και το κορόιδο όσο ήταν αρραβωνιαστικιά και όταν παντρεύτηκε έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο, όπως κάνουν και οι περισσότερες δλδ, πάντως ήταν φοβερό μουνί μικρή, σκέτο κουκλί...
τσιμπούρι ή τσιμπούκι?
:think::coffee:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.385
Πόντοι
6.056

Εδώ στα 50 είναι μουνάρα...Φαντάσου στα 25 της που την πηδούσε ο Κούγιας

Ευτυχώς δεν του στοίχισαν την περιουσία του οι κρεμπιέδες που της έριξε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom