spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
...τρομοκρατεις τον κοσμο...σαν δεν ντρεπεσαι!!...Εμενα παντως μου εκανε ανακριση ( 4 εμαιλς) αλλα τηλεφωνο δεν μου εστειλε. >
Γιατι με φοβουνται
...τρομοκρατεις τον κοσμο...σαν δεν ντρεπεσαι!!...Εμενα παντως μου εκανε ανακριση ( 4 εμαιλς) αλλα τηλεφωνο δεν μου εστειλε. >
Γιατι με φοβουνται
..οχι ακριβως...βαζει αγγελιες,απλως μου ειπε,οτι δεν κανει με ολους...θελει λιγους..αυτες ηταν οι απαντησεις της...Στο μουνι της η κυρια............
Η αλήθεια είναι ότι μερικές φορές δεν θέλει να κάτσει με τίποτα και άλλες φορές κάθετε εκεί που δεν το περιμένεις.Ούτε πρωθυπουργοί να είσασταν ρε κύκλωπα!
αχαχαχα
1ον αν διαβαζεις το θεμα, θα εβλεπες οτι το τηλ ΔΕΝ μπορεις να το βρεις, εκτος αν στο δωσει η ιδια.καλησπέρα σε όλους,
το τηλεφωνο της δεσποινις μπορει να μου το δωσει καποιος?
και οσον αφορα τα ελευθερα γλυψιματα που λεει σου εγγυάτε κανείς οτι δεν θα αρπάξεις και κάτι ? αφροδισιο κτλ/..
Η μονη μου ένσταση ειναι αυτη και γενικα αγχος για τετοιου είδους συνευρέσεις,,κατ'αλλά φαινεται κορίτσαρος,,
ελληνιδα ειναι η αλβανίδα τελικά??
ευχαριστώ για την απάντηση..
φιλικά
1ον αν διαβαζεις το θεμα, θα εβλεπες οτι το τηλ ΔΕΝ μπορεις να το βρεις, εκτος αν στο δωσει η ιδια.
2ον αν φοβασαι τα ελευθερα γλυψιματα,οταν συναντηθεις,μην την γλυψεις,και πεστης οτι θελεις στοματικο μονο με προφυλακτικο.
3ον ειναι αλβανιδα.
...αδερφε διαφωνω καθετα..υπαρχει ενα θεμα με την επικοινωνια,στην αρχη.αλλα απο αποψη σωματοτυπου,προσωπου και υπηρεσιων,σε πληροφορω οτι βαζει κατω πολλες απο εδω μεσα...δουλευει μεχρι το τελευταιο ευρω,ΔΕΝ θα σε στησει,και ειναι πολυ καλη στο κρεββατι...αυτα μου εμειναν απο την συναντηση που ειχα μαζι της...Και να στο στειλει θα περασεις απο δευτερη ανακριση γιατι το κοριτσι δεν επικοινωνει.
Δεν αξιζει η ταλαιπωρια με αυτην. Υπαρχουν αλλα και καλυτερα ;)
1ον...μην γραφεις κεφαλαια...2ον συμφωνω με αυτα που ειπες,σε μεγαλο βαθμο..το οτι θελει να τελειωνει με αυτο το χωρο,ειναι κομματακι δυσκολο,καθως με τον κυκλο της, εχει ενα πολυ καλο εισοδημα,που δυσκολα το πετας στα σκουπιδια τετοιες εποχες..παντως ειναι πολυ τιμια και καλη στην τιμη της.spunky13 εχει δικιο η κυρια ειναι οτι καλιτερο εχω δει μεχρι σημερα μαζι με δημητρα που τωρα ειναι στο AGN.NET. ΛΟΓΙΚΟ ΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ. ΠΡΟΤΙΜΩ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΑΡΑ ΜΕ ΝΕΕΣ ΜΟΥΦΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΠΩΣ!!!!!!!!!!!!!!1
ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΔΩ ΧΩΡΟ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ, ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΣΤΟ ΣΕΞ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ
ΕτσιΕχω ακουσει αριστα λογια ,μιλησα και μαζι της αλλα δεν κατεβαινει απο τα 120 με τιποτα ,κανει ομως και μασαζ σαυτα τα λεφτα ,σημερα ομως εμαθα οτι ειναι Αλβανιδα ,οποτε δεν υπαρχει πλεον περιπτωση 120 και σε Αλβανιδα.