spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
αδερφε μου και 37 να ειναι,εγω το κρεββατι κοιταω,οχι την ταυτοτητα...Spunky,........αδιάβαστος...........27
αδερφε μου και 37 να ειναι,εγω το κρεββατι κοιταω,οχι την ταυτοτητα...Spunky,........αδιάβαστος...........27
οι περισσοτερες ειναι δικες της...στο μπλογκ της οι φωτο ειναι ενδεικτικες ή μουα ?
...γουσταρει γλυψιμο..σε ρωγες και οχι μονο... ;)παντως και στο πολυ σκληρο και αγριο και στο γουτσου γουτσου ειναι απιστευτη. προχθες μετα απο δυνατο...κουνμα κρεβατιου με φιλουσε για ωρες και εναλλαξ μου εδινε τις ρωγες της για γλυψιμο!!!!!
...φουλ του ασσου,κατω...τρελο χυσιμο...και στο νινι ανταποκρινεται μια χαρα τελειωνει γρηγορα, πλημμυρα
θα δουμε....τωρα περιμενω να δω ασχετο αυτη τη βαλερια που εμφανιστηκε εδω τι λεει
μεσημερι και μετα...Ενταξει βρε μας πεισατε :p
Πείτε στο κορίτσι να βαλει και καμμια πρωινή βαρδια....για μας τους.."πρωινους" τυπους
μεσημερι και μετα...
κάνει squirting δηλαδη?...φουλ του ασσου,κατω...τρελο χυσιμο...
..δεν θα το ελεγα..απλως ειναι πολυ ευκολη στο χυσιμο..μουλιαζει το χερι αμεσως..γουσταρει ομως τρελα...κάνει squirting δηλαδη?
..δεν θα το ελεγα..απλως ειναι πολυ ευκολη στο χυσιμο..μουλιαζει το χερι αμεσως..γουσταρει ομως τρελα...
κάνει squirting δηλαδη?
ΜΟΝΟ μεσω μαιλ..και δεν ειναι σιγουρο οτι στο τελος θα σου δωσει το τηλ... :- :SΕχουμε τηλ. της κοπελας ή πρεπει να επικοινωνησουμε με αυτην στο email της ?
ΜΟΝΟ μεσω μαιλ..και δεν ειναι σιγουρο οτι στο τελος θα σου δωσει το τηλ... :- :S