chriskas1234
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2017
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
ας ανεβασω το ποστ παλι υπαρχει καποια να το κανει αυτο ;; ευχαριστω αλανια
Σε ποια περιοχη εισαι?ας ανεβασω το ποστ παλι υπαρχει καποια να το κανει αυτο ;; ευχαριστω αλανια
Φρέντο καπουτσίνο ;Επόμενα νήματα:
- Ινστιτούτα αισθητικής που γαμάς.
- Ινστιτούτα αισθητικής που δεν γαμάς.
- Ινστιτούτα αισθητικής που σερβίρουν φραπέ.
Νοτια προαστια αδερφεΣε ποια περιοχη εισαι?
Στο mansion καποτε ειχε αντρα για αποτριχωση.Τι σου ειπε εσενα?Mansion massage....πάρτε τηλ να ενημερωθείτε
Οκ.Θα παρω τηλ. και θα ενημερωσω.Εγω με την Αλίκη μίλησα...
Όταν έκανα πριν κάνα μήνα μασάζ....δεν μου ανέφερε κάτι τέτοιο....άλλωστε δεν με ενδιαφέρει γι αυτό δεν ρώτησα περαιτέρω
Όταν λες κοπέλες?? Θα εχεις περούκες σε διάφορες αποχρώσεις και θα τις αλλάζεις τακτικά??Είπα να συνδυάσω δύο θρεντ που έχουν ζήτηση μπας και βγάλουμε και κανα λεφτό
Κάποιος που έχει λεφτά να αγοράσει το παραπάνω μαγαζί και να το ανοίξουμε για αποτρίχωση/ξύρισμα πούτσας με "ενυδάτωση" (ώστε να μην έχουμε και θέματα νομικά)
να έρχεστε να τα πετάτε όλα, και τρίχες και χύσια...
Αναλαμβάνω εγώ όλη τη διαχείριση μετά, έχω σκεφτεί από το design μέχρι λογότυπο. Εννοείται με κοπέλες...
Κανένα από τα 2 δεν κάνουν πήρα τηλέφωνο κ μου είπαν πως δεν κάνουμε.
Skin Fresh - Νόμιμο κέντρο αισθητικής - Ομορφιά, αισθητική και προσωπική φροντίδα
Skin Fresh - Νόμιμο κέντρο αισθητικήςwww.skinfresh.gr
Δεν ανοίγουμε ένας εμείς ρε μλκ στο Μενίδι ?? Να βγάλουμε κάνα φράγκο ???Ανυπαρκτα
Βρε να ανοιξουμε ανοιγουμε,ποιες θα ερθουν να το κανουν ειν αι το θεμα.Αν ανοιξεις μασατζιδικο η κατι με σεξ ειναι πιο πολλες πιθανοτητες παρα να ανοιξεις τετοιου ειδους να μην ερχονται κοριτσια για δουλεια.Ειδικα εδω που θα λενε θα ρχονται και οι γυφτοι.Ενταξει πες οκ εκει δεν ανοιγουμε πορτες αλλα γυναικες για σκετη αποτριχωση με εκτονωση η κ χωρις δε παιζουν οσο υπαρχουν μασατζιδικα και σπα που κανουν ακριβως τα ιδια χωρις τις αποτριχωσεις.Φημες λενε οτι καποτε υπηρξε μπουρδελο στα Λιοσια και μου εδειχναν και το κτιριο,απο το δημοτικο/γυμνασιο το γνωριζω αυτο.Τοτε πιθανον δεν ειχε γυφτους (οντως δεν ειχε καποτε).Τοσες Ρωσιδες μενουν μαζι μας κ ομως δεν υπαρχει ενας χωρος να δουλεψουν που λεει ο λογος διοτι ολοι τα ανοιξαν αλλου.Μαλλον αυτοι σκεφτονταν οτι αν ανοιξαν εδω θα ειχαν μικρο πληθυσμο σε σχεση με το κεντρο Αθηνας οποτε πηγαν κατα κει κοντα στα αλλα.Καλα τα Λιοσια ειναι που ειναι μπουρδελο σαν περιοχη,ειχαν κ μπουρδελο εδενε το γλυκο χαχαχαΔεν ανοίγουμε ένας εμείς ρε μλκ στο Μενίδι ?? Να βγάλουμε κάνα φράγκο ???