MALAPERDONIOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2014
- Like
- 1.543
- Πόντοι
- 206
Wax on? Wax off?
Mister Miyagi style?
Με αυτά που διαβάζω , wax on , papar off
Wax on? Wax off?
Mister Miyagi style?
Εγω δεν ψαχνω για λειζερ.Ειναι πολυ ακριβο για μενα.
Καλησπερα..Πωλειται μαγαζι γωνια 60 τ.μ με παταρι 20 τ.μ με 2 wc ,ισογειο σε κεντρικοτατο σημειο στο γουδι και σε ελαχιστη αποσταση απο εκει που θα γινει ο σταθμος του μετρο...Το μαγαζι ειναι ενοικιασμενο μεχρι το 2025 κ ειναι σε εξαιρετικη κατασταση μεσα...Ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για επενδυσαρα οποιος το τσιμπησει τωρα γιατι στο μελλον η περιοχη που ηδη ειναι πολυ καλη θα εκτοξευθει..Ειναι κοντα κ σε νοσοκομεια,σχολες κτλ...Τιμη γυρω στα 95000 ελαφρως συζητησιμη για οποιον ενδιαφερεται σοβαρα....Οποιος θελει μου στελνει Pm...Σας παρακαλω σαν παμπαλαιο μελος που ειμαι να μην γινει καβλαντα απο κατω διοτι το θεμα ειναι σοβαρο...Ευχαριστω πολυ!
Αντε ανοιξτε να ερχομαστε.Αφου το σκεφτηκες γιατι δεν ρισκαρεις με ενα δανειο?Είπα να συνδυάσω δύο θρεντ που έχουν ζήτηση μπας και βγάλουμε και κανα λεφτό
Κάποιος που έχει λεφτά να αγοράσει το παραπάνω μαγαζί και να το ανοίξουμε για αποτρίχωση/ξύρισμα πούτσας με "ενυδάτωση" (ώστε να μην έχουμε και θέματα νομικά)
να έρχεστε να τα πετάτε όλα, και τρίχες και χύσια...
Αναλαμβάνω εγώ όλη τη διαχείριση μετά, έχω σκεφτεί από το design μέχρι λογότυπο. Εννοείται με κοπέλες...
Σε ποια περιοχη εισαι?ας ανεβασω το ποστ παλι υπαρχει καποια να το κανει αυτο ;; ευχαριστω αλανια
Φρέντο καπουτσίνο ;Επόμενα νήματα:
- Ινστιτούτα αισθητικής που γαμάς.
- Ινστιτούτα αισθητικής που δεν γαμάς.
- Ινστιτούτα αισθητικής που σερβίρουν φραπέ.
Νοτια προαστια αδερφεΣε ποια περιοχη εισαι?
Στο mansion καποτε ειχε αντρα για αποτριχωση.Τι σου ειπε εσενα?Mansion massage....πάρτε τηλ να ενημερωθείτε
Οκ.Θα παρω τηλ. και θα ενημερωσω.Εγω με την Αλίκη μίλησα...
Όταν έκανα πριν κάνα μήνα μασάζ....δεν μου ανέφερε κάτι τέτοιο....άλλωστε δεν με ενδιαφέρει γι αυτό δεν ρώτησα περαιτέρω
Όταν λες κοπέλες?? Θα εχεις περούκες σε διάφορες αποχρώσεις και θα τις αλλάζεις τακτικά??Είπα να συνδυάσω δύο θρεντ που έχουν ζήτηση μπας και βγάλουμε και κανα λεφτό
Κάποιος που έχει λεφτά να αγοράσει το παραπάνω μαγαζί και να το ανοίξουμε για αποτρίχωση/ξύρισμα πούτσας με "ενυδάτωση" (ώστε να μην έχουμε και θέματα νομικά)
να έρχεστε να τα πετάτε όλα, και τρίχες και χύσια...
Αναλαμβάνω εγώ όλη τη διαχείριση μετά, έχω σκεφτεί από το design μέχρι λογότυπο. Εννοείται με κοπέλες...