master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
ποτε βγαινει το starcraft 2?Και πώς γίνεται στο προφίλ σου να γράφει :
"Τελευταία σύνδεση: χθες στις 17:26"
Παίζατε μήπως RPG με την Αλέξια, online?
ποτε βγαινει το starcraft 2?Και πώς γίνεται στο προφίλ σου να γράφει :
"Τελευταία σύνδεση: χθες στις 17:26"
Παίζατε μήπως RPG με την Αλέξια, online?
Φαινεται για μια ακομη φορα οτι καμια δεν ειναι ανεξαρτητη και μαλακιες και η καθε μια εχει 3-4 που γραφουν!!!!! ωραια ενημερωση!!!!!!!!!!Ώστε έτσι ε? Αίσχος και όνειδος, κάποιοι μας δουλεύουν εδώ μέσα...χαχαχα...
Αυτοί που είχαν λοιπόν ραντεβού 16:30, 17:00 (!) και 18:00 (!) (χαχαχα) να μας πουν νέες εντυπώσεις από το πυραυλοκίνητο σύστημα που χρησιμοποιεί η κοπέλα για να μεταφέρεται από ραντεβού σε ραντεβού :
Πολύ sexy θα είναι με το Jetpack πάνω της όταν καταφθάνει με τακούνια και μίνι...
αναλογα για ποια κοπελα ενδιαφέρεσαι?καλημερα ειμαι καινουργιος και διαβαζα τις κριτικες για τις κοπελες αλλα πως μπορω να βρω το τηλεφωνο τις κοπελας που θελω
διαβασε πρωτα καμια κριτικη & & αμα δεν σου κανει μην την γαμας..α ρε photoshop.....με ρεγουλα ειπαμε οχι και ετσι.Καλα εχει πολυ μεγαλο κεφαλι η ειναι ιδεα μου?
έλεος.....για μια ρωσίδα από αυτές που έχει 1000 έξω.....
μαζι σου και εγω1000 ρωσίδες σαν κι αυτήν εννοώ,τόσο δύσκολο είναι?
από μπουρδέλα και στούντιο μέχρι γραφεία....
160 το είχε μέχρι πριν 2 μήνες,τώρα άκουσε για ΦΠΑ και έβαλε 40 ευρώ πάνω....
μόνο και μόνο για την αύξηση(ανεξαρτήτου εμφάνισης και σέρβις που είναι μέτρια),πρέπει να μαυριστεί
1000 ρωσίδες σαν κι αυτήν εννοώ,τόσο δύσκολο είναι?
από μπουρδέλα και στούντιο μέχρι γραφεία....
160 το είχε μέχρι πριν 2 μήνες,τώρα άκουσε για ΦΠΑ και έβαλε 40 ευρώ πάνω....
μόνο και μόνο για την αύξηση(ανεξαρτήτου εμφάνισης και σέρβις που είναι μέτρια),πρέπει να μαυριστεί
μη μου τα λέτε αυτά τώρα που την έκλεισα για σήμερα....