ναρκισσισμος λεγεται η ασθενεια..
τα καλα γαμησια τα κανεις με τις μπουρουχες..
ΤΕΛΟΣ..
Καλά ότι πείς εσύ πλέζουρα ο γιατρός είπε σε όλα να σου λέμε ναι.
Οποιος έστω και λίγο γνωρίζει ξέρει τι εστί βερύκοκκο.
ναρκισσισμος λεγεται η ασθενεια..
τα καλα γαμησια τα κανεις με τις μπουρουχες..
ΤΕΛΟΣ..
Και εγώ έχω γειτονοπούλα που έχει κατέβει σε καλλιστεία και άβαφτη δεν σου κάνει καμμία εντύπωση στην κάμερα όμως και βαμμένη είναι μούνος τρελλός
Aρκεί να μην τη βγάλεις ΒLR, παλιόπαιδο! ΚαλημέραΚαι η Alexia οτι κανει το κανει με πολυ περισσοτερο κεφι και ειναι και 100 Γιουρια πιο φθηνη !!
καληνερα σε ολους σας πος μπορουμε να την βρουμε την αλεξια?το λινκ τις προτης σελιδας δεν λειτουργει
Ρε παιδια σορυ για το ασχετο,αλλα το τηλ αυτης της νικολετας-σαλλυ που μπορουμε να το βρουμε?θα με υποχρεωσετε....Και όποιος θέλει να πηδήσει μία η οποία όντως έχει παει σε καλλιστεία, πρόσφατα μάλιστα, να του δώσω το τηλέφωνο της Σάλλυ (στα καλιστεία λεγόταν Νικολλέτα Ρωμανού) να πάει να μας πει αν είναι ίδια σε εμφάνιση με την Αλέξια ή 2-3 κλάσεις πάνω.
Άλλο που η Αλέξια κάνει πολύ καλλίτερο σεξ, διότι η άλλη ψιλοβαριέται...
Αυτά και τέρμα!
16.30 εχω ραντεβουδακι με Αλεξια!!!
Ειναι τουλαχιστον η πεμπτη φορα που την κλεινω!
Θα σας πω εντυπωσεις μετα!
Ρε παιδια σορυ για το ασχετο,αλλα το τηλ αυτης της νικολετας-σαλλυ που μπορουμε να το βρουμε?θα με υποχρεωσετε....
16.30 εχω ραντεβουδακι με Αλεξια!!!
Ειναι τουλαχιστον η πεμπτη φορα που την κλεινω!
Θα σας πω εντυπωσεις μετα!
πολυ περιεργο....γιατι 5 εχω εγω. θα διακτινιστει?
πολυ περιεργο....γιατι 5 εχω εγω. θα διακτινιστει?
Ρε παιδια σορυ για το ασχετο,αλλα το τηλ αυτης της νικολετας-σαλλυ που μπορουμε να το βρουμε?θα με υποχρεωσετε....
Και πώς γίνεται στο προφίλ σου να γράφει :πολυ περιεργο....γιατι 5 εχω εγω. θα διακτινιστει?