Nefelh22
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2024
- Like
- 4.727
Σας εχασα μισο να μπω στη κουβενταΚαλα γελασαμε .. ομως επι της ουσιας ειναι αδικο γ μια κοπελα που εχει θεσει ορους πλεον γ το πως δλευει να βγαινει ο καθενας και ν λεει τη μλκια του .. ειδικα μ τετοια λογια τυπου δωρισα το σπερμα μου ..ειπε αυτος π πληρωσε γ ν γαμησει . .οτι δωρισε το σπερμα του .. απο αυτο κ μονο καταλαβαινουμε πολλα.. η αλεξια ειναι μικρη σε ηλικια , δεν εχει προσβαλλει κανεναν μεχρι τωρα, με την ιδια λογικη οπως σχολιασε αυτος το τι της εκανε ν βγει κ αυτη κ ν πει γ τα μικρα σας πουλια η τον μικρο σας χαρακτηρα .. κραταει τον εαυτο της σε βαθος χρονου κ οσοι την ξερουμε κ την γνωρισαμε την αγαπησαμε γ αυτο . Τελος το σχολιο γ χθεσινο ραντεβου δεν υφίσταται ημουν οντως μαζι της και την γνωριζω πολυ καλα.. να σεβεστε τα κοριτσια .. εγω θ πω . Ειδαλλως ο κοσμος ο ιδιος θα σας αποβάλει.. απο εδω μεσα μεχρι κ στην προσωπική σας ζωη .
Ετσι ακριβως
Εγω την αλεξια δε τη ξερω ουτε εχω βρεθει μαζι της !!!!! Αλλα σεβασμο σε ολλες μας!!!!!! Αυτο που εγραψε αυτος ο τυπος ηταν πολυ ασχημο για μια κοπελα που εχει ξεκαθαρησει εξαρχης τι προγραμμα κανει!!!!!
Ας το λειξουμε οντως το θεμα
Αλεξια να σου ευχηθω και καλη χρονια υγεια χαρα ττχει ΥΠΟΜΟΝΗ!!
καλο βραδυ