italaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2008
- Like
- 124
- Πόντοι
- 0
Να μας δωρίσει το σωστό....Ελα βρε καυλιαρη π σε χαλασε το νημα .. γινε γεναιοδορος κ συ χαρισε μας το σπερμα σου τστσιγκουνη
Να μας δωρίσει το σωστό....Ελα βρε καυλιαρη π σε χαλασε το νημα .. γινε γεναιοδορος κ συ χαρισε μας το σπερμα σου τστσιγκουνη
κλαίω...Ναι σωστα .. καλησπερα απο την υγρη θεσσαλονικη
Δεν πρόφερα όνομα για να μην την πατήσω...Γιατί η Αλεξία (αυτή λέγεται Αλεξία μνπνο για να μάθεις )δεν μπαίνει πολύ, βαριέται και εμφανίζεται στης Νικολ guest εμφανίσεις. Νταξ;
Οτι ειναι αστροναυτης στη νασα.. κ πως μονο ετσι θα διαιωνησει το ανθρωπινο ειδος.@Alexia9090 μπορείς να μας πείς τι σου είπε ο γνωστός σου όταν σου δώρισε το γενετικό του υλικό;
Έτσι λίγο για να καυλώσουμε
Αλέξια εσύ?Οτι ειναι αστροναυτης στη νασα.. κ πως μονο ετσι θα διαιωνησει το ανθρωπινο ειδος.
Καλά και εγώ είμαι ο ΓκουσγκούνηςΟτι ειναι αστροναυτης στη νασα
Ε εδω μεσα απ οτι φαινεται μπορεις ν εισαι οποιος θελειςΚαλά και εγώ είμαι ο Γκουσγκούνης
Έλα τύπε βρήκα την λύση.Αλέξια εσύ?
Μμμμμ Με τρέλανες τώρα . Στα βούλωσε;Στα αυτια
Μόνο ένας δήλωνε την αλήθινο του εαυτό να ξες, Ο γνωστός Γιατρός.Ε εδω μεσα απ οτι φαινεται μπορεις ν εισαι οποιος θελεις
τι μου είπε ρε μνπνο? να της δωρίσω το σπέρμα μου...Ωωωω τι σου ειπει μνπνο @james034
Μμμμμ Με τρέλανες τώρα . Στα βούλωσε;
Εντελως .. πλεον δν ακουω μλκιεςΜμμμμ Με τρέλανες τώρα . Στα βούλωσε;
Κανα κωλαρακι παιζει λεγε
Παρα πολυ φιλη μου πλεονΚανα κωλαρακι παιζει λεγε
επιλεκτικό βούλωμα ε???Εντελως .. πλεον δν ακουω μλκιες
Ωραία εγώ την γλύτωσα................κουφάλεςςςςςςςςτι μου είπε ρε μνπνο? να της δωρίσω το σπέρμα μου...
Ε, θα το κάμω...εν ευθέτω χρόνο!
Μην παρασύρεσαι από το "τσιγγούνη"...προβοκατόρικο είναι...γιατί το ποθεί και κάνει τα πάντα για να το πάρει!!
ΥΓ: τελικά...εσύ είσαι ΤΟ ΜΝΠΝΟ....ο άλλος είναι γατάκι μπροστά σου!
ΥΓ2: @Nicole κι εσύ είσαι!
ΥΓ3: @ARIS einai re αυτό το "τύπε" βάζει απόσταση να ξέρεις...
ΥΓ4: @Nicole μόνο τα υστερόγραφα διάβασε...ασ'το το από πάνω!!