Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.461
- Πόντοι
- 2.846
Υπάρχη τέτοιος μύθος?????Ο μύθος του ακαποτου καβαλαρη.
Σε εχω φτιάξει
Υπάρχη τέτοιος μύθος?????Ο μύθος του ακαποτου καβαλαρη.
Σε εχω φτιάξει
Ταινία με Τζόνι Ντεπ. Να την δειςΥπάρχη τέτοιος μύθος?????
Εγω παντως ακαποτο με αλεξια δεν εκανα.
Σιγα μην κλαψεις κιολας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πολλες δεν μπορουν να εργαστουν αν δεν εχουν κανει τις απαραιτητες εξετασεις. Και φυσικα ολοι θα πρεπει να προσεχουμε.
Αχ και να με ενοιαζε το τι πιστευει ο καθε ενας πισω απο μια οθονη. Τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα.εγω μια φορα σε πιστευω φιλε
οπως πιστευω οτι η καιλη ειναι αθωα
Ωραιος τιτλος για τσοντα ειναι αυτοςΟ μύθος του ακαποτου καβαλαρη.
Σε εχω φτιάξει
Το ραντεβού με τον πάμε για άλλα είναι από τής πολύ πολύ κακές εμπειρίες μου με πελάτη
Να μας πει η Αλεξια πως πηγε το ραντεβου της μαζι σου η αμα θες πες μας εσυ.
ε δεδομενου οτι η αλεξια τον πρωτο καιρο δεν ειχε καν καποτες μαζι της γιατι λεει ντρεποταν να αγορασει δεν ακουγετε και απιθανο να εκανε ακαποτα...
τωρα το τι σε νοιαζει αφου εσυ φορας καποτε δεν ειναι σπουδαιο επιχειρημα γιατι οι καποτες γλιστραν ή και σκιζονται καμια φορα
να στο πω και αλλιως αν υποθεσουμε οτι υπαρχει μια γυναικα τσεκαρισμενα οροθετικη ή με ηπατίτιδα...εσυ θα πηγαινες μαζι της εστω και με καποτα?
Και εγώ πιστεύω στά θαύματαεγω μια φορα σε πιστευω φιλε
οπως πιστευω οτι η καιλη ειναι αθωα
Είπα ότι δεν ήταν καλή η εμπειρία μουΑλεξια οτι κ να εχουν τα παιδια μεταξυ τους...θα τα βρουν κ θα το τακτοποιησουν. Εσυ για ακομη μια φορα κανεις ενα λαθος....κ ακομη μεγαλυτερο τωρα....που αναφερεσαι δημοσια για καποιον πελατη σου (να πω εδω οτι δεν τον γνωριζω τον ανθρωπο οπως κ κανεναν αλλον) Ενα απο τα χαρακτηριστικα της δουλειας σου πρεπει να ειναι η εχεμυθεια. Εισαι κοπελα που κανει αυτο που κανει...Οχι δημοσιογραφος.
Δεν είπα και ονόματα η οτιδήποτε άλλοΑλεξια οτι κ να εχουν τα παιδια μεταξυ τους...θα τα βρουν κ θα το τακτοποιησουν. Εσυ για ακομη μια φορα κανεις ενα λαθος....κ ακομη μεγαλυτερο τωρα....που αναφερεσαι δημοσια για καποιον πελατη σου (να πω εδω οτι δεν τον γνωριζω τον ανθρωπο οπως κ κανεναν αλλον) Ενα απο τα χαρακτηριστικα της δουλειας σου πρεπει να ειναι η εχεμυθεια. Εισαι κοπελα που κανει αυτο που κανει...Οχι δημοσιογραφος.
Δεν χρειαζοταν να πεις κ κατι αλλο. Αυτο φτανει. Αν δεν ηταν.... κ αν εγινε οτι εγινε το κρατας για σενα.Είπα ότι δεν ήταν καλή η εμπειρία μου
Δεν είπα λεπτομέρειες ούτε πρόκειται να πω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν είπα και ονόματα η οτιδήποτε άλλο
Το κρατάω για εμέναΔεν χρειαζοταν να πεις κ κατι αλλο. Αυτο φτανει. Αν δεν ηταν.... κ αν εγινε οτι εγινε το κρατας για σενα.
με τη μενεγακη πιο ευκολα θα εκλεινα ραντεβου ομωςΗ πιθανότητες να κάνω σεξ χωρίς προφυλάξεις είναι όσες πιθανότητες να τα φτιάξεις εσυ με την Ελένη μενεγακη δλδ μηδενικές
Με εμένα???Το ραντεβού με τον πάμε για άλλα είναι από τής πολύ πολύ κακές εμπειρίες μου με πελάτη
Δεν πέρασα καθόλου καλά
Γενικά ήταν πολύ λάθος όλο
Αφού γνωρίζεις εμένα και έχουμε κάνει ραντεβού.μιαςκαι ήμουν κακία εμπειρια για σένα.Το ραντεβού με τον πάμε για άλλα είναι από τής πολύ πολύ κακές εμπειρίες μου με πελάτη
Δεν πέρασα καθόλου καλά
Γενικά ήταν πολύ λάθος όλο
Τα πάντα θυμάμαιΑφού γνωρίζεις εμένα και έχουμε κάνει ραντεβού.μιαςκαι ήμουν κακία εμπειρια για σένα.
Θυμησε μου ποτέ έχουμε κάνει ραντεβού πόση διάρκεια είχε..και σε ποιο μέρος .αυτά θα τα θυμασαι