Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.045
- Πόντοι
- 2.356
Αλεξία εσύ???Τώρα δεν είμαι όμως
Έπεσαν οι τόνοι
Αλεξία εσύ???Τώρα δεν είμαι όμως
Έπεσαν οι τόνοι
σε τι βελτιώθηκες δλδ?Επίσης έχω βελτιωθεί πολύ από τότε που ξεκίνησα και συνεχίζω ακόμα
Απλά δουλεύω 2 φορές την εβδομάδα και αυτό
Πρέπει να είσΕπίσης έχω βελτιωθεί πολύ από τότε που ξεκίνησα και συνεχίζω ακόμα
Έλα να δειςσε τι βελτιώθηκες δλδ?
Με 2 φορες την βδομάδα βρε μανα μου και απο το μεσημέρι μεχρι 8 το βράδυ θα ειναι σαν να κλείνουμε ραντεβού στο ΙΚΑ. Εχω κενο στις 7 Μαρτιου στις 16.00 το απόγευμα,σας βολεύει?Επίσης έχω βελτιωθεί πολύ από τότε που ξεκίνησα και συνεχίζω ακόμα
εννοείς στις υπηρεσίες?Πρέπει να είσ
Έλα να δεις
Αρπαχτη για τα έξοδα λέγεται ..Με 2 φορες την βδομάδα βρε μανα μου και απο το μεσημέρι μεχρι 8 το βράδυ θα ειναι σαν να κλείνουμε ραντεβού στο ΙΚΑ. Εχω κενο στις 7 Μαρτιου στις 16.00 το απόγευμα,σας βολεύει?
Βαλε καμια μερα ακομα
Δεν μπορώ να δουλέψω κι άλλες μέρεςΑρπαχτη για τα έξοδα λέγεται ..
Τώρα μου θυμίζει τις τσατσαδες που λένε " πέρασε αγκορι μου η κοπέλα είναι πολύ καλή ,εγώ ότι λέω είναι εγγύηση "
Μετά ξέρετε τι ακολουθεί
Έχεις ορίσει ποιες δύο μέρες δουλεύεις;Δεν μπορώ να δουλέψω κι άλλες μέρες
Αν δούλευα κάθε μέρα δεν θα άντεχα ούτε σωματικά ούτε ψυχικα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Επίσης δεν κάνω αρπακτες
Κοπέλα τής Θεσσαλονίκη είμαι
Όχι άλλης πόλης
Συνήθως δουλεύω τρίτη ΠέμπτηΈχεις ορίσει ποιες δύο μέρες δουλεύεις;
Μυνήματα στο Viber όμως για συνεννόηση στέλνουμε οπότε βολεύει ή Τρίτη και Πέμπτη;;Συνήθως δουλεύω τρίτη Πέμπτη
Άρα και σκ καμία φορά
Με εσένα να δεις πως γελάνε και η πέτρες.Γελανε και οι πετρες.
Με εσένα να δεις πως γελάνε και η πέτρες.
Ακαποτη ωρολιγιακη βόμβα είσαι.
Θα ήθελα μία ημέρα πρινΜυνήματα στο Viber όμως για συνεννόηση στέλνουμε οπότε βολεύει ή Τρίτη και Πέμπτη;;
Ποιες μερες λοιπον δουλευεις;Τώρα δεν είμαι όμως
Έπεσαν οι τόνοι
Δουλευεις Τριτη η Πεμπτη. Θελεις μια μερα πριν....αλλα να σου στελνουν το πρωι της Τριτης η της Πεμπτης. Αυτα ειναι!!!!!Θα ήθελα μία ημέρα πριν
Η το πρωί της τρίτης η Πέμπτης
Πρωτον μαθε να γραφεις ελληνικα. Ωρολογιακη ειναι.Με εσένα να δεις πως γελάνε και η πέτρες.
Ακαποτη ωρολιγιακη βόμβα είσαι.
Τετάρτη Παρασκευή είναι νηστείαΣυνήθως δουλεύω τρίτη Πέμπτη
Άρα και σκ καμία φορά
Για πες μας ποιες σε δώσανε τζάμπα ακαποτο?Πρωτον μαθε να γραφεις ελληνικα. Ωρολογιακη ειναι.
Δευτερον μαθε να ξεχωριζεις το μουνι απο τον κωλο.
Τριτον επειδη αναφερθηκες για ακαποτα, τι θες να πουμε? οτι εσυ προσπαθεις με το ζορι να βιασεις πουτανες για ακαποτα ενω εμενα μου το καναν απο μονες τους πανω στην γκαυλα χωρις καν να το ζητησω? Ζηλιαρη.
Καλα σε ειπε ενας στην κριτικη σου για την Dasha που φανηκε τι εισαι να πας να γαμησεις καμια κατσικα. Και τζαμπα θα σου βγει και ακαποτα θα γαμησεις και απο κωλο. 3 σε 1 ρε μπαγασα.