Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.421
- Πόντοι
- 8.346
Τώρα που έχεις περίοδο...
Κωλο???
Κωλο???
Πιπα κωλο χωρίς σαλιοΤώρα που έχεις περίοδο...
Κωλο???
δεν εχουν...σταματα τις υπεκφυγες.βλεπεις ποσο εχει σηκωθει το μαλλι μου?Έχουν οι Αθηναίοι Αλεξία
25Ποσο είσαι?
25 εκατοστά χάχα
Ρωτήστε και εμένα έχω μεγάλη εμπειρία γενικάkαλησπερα κι απο μένα ! ήθελα να σας πω όυι έχω πάει και με την αλεξία και με την Νικόλ!ρωτήστε με και θα σας πω ακριβώσ και ειλικρινά ότι θέλετε να ρωτήσετε - καθώς διαθέτω μεγάλη εμπειρία γενικά στις γυναίκες !
ντάξει στέλνω pmΡωτήστε και εμένα έχω μεγάλη εμπειρία γενικά
Χάχα
Σε δύο χρόνια θα έχεις βάλει το όριο στα 30,γιατί θα είσαι και εσύ δύο χρόνια μεγαλύτερη;Για να μην πέσεις σε γνωστό;Άνω των 28
ΝαιΣε δύο χρόνια θα έχεις βάλει το όριο στα 30,γιατί θα είσαι και εσύ δύο χρόνια μεγαλύτερη;Για να μην πέσεις σε γνωστό;
ναι αλλά αν βάλεις όριο από στα 28 στα 30 , μπορείς να ανοίξεις 2 θέσεις για 18-20Σε δύο χρόνια θα έχεις βάλει το όριο στα 30,γιατί θα είσαι και εσύ δύο χρόνια μεγαλύτερη;Για να μην πέσεις σε γνωστό;
Αλεξακι πολυ σε παω ρε!Αναφέρομαι στον κύριο @giorgiogym
Αφού είμαστε μπάζα γιατί έκατσες στο ραντεβού και δεν σηκώθηκε να φύγει
Ψυχικό έκανες
Έχω όρεξη τώρα ασεΑλεξακι πολυ σε παω ρε!
Έχω όρεξη τώρ
για να μην παρεξηγηθω - εξεφρασα μια αποψη οτι απο εμφανιση δεν ειναι κατι εξαιρετικο , μια συμπαθητικη κοπελα η αλεξια με ωραιο κωλαρακι - δεν σημαινει οτι δεν περασα καλα ! απλα εχω παει με πολυ καλυτερς κουκλαρες - δεν ειναι κακο ουτε πρεπει να θιγομαστε - και δεν εχω σκοπο να θιξω , απλα εχω την εντυπωση οτι παλια ειχε μεγαλυτερη γκαμα σε αστεριαΈχω όρεξη τώρα ασε
κατέβα ΑθήναΈχω όρεξη τώρα ασε
Αλεξια πότε επιστρέφεις στις επάλξεις?Έχω όρεξη τώρα ασε