Alexia9090
Call-Girl
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2022
- Like
- 12.224
Και της άλλη γλώσσα αριστοιΜε καλυψες και με το παραπάνω!!
Τα μέλη του bou είναι και άριστοι χειριστές της γλώσσας!! ( Και της ελληνικής και της άλλης !!)
Και της άλλη γλώσσα αριστοιΜε καλυψες και με το παραπάνω!!
Τα μέλη του bou είναι και άριστοι χειριστές της γλώσσας!! ( Και της ελληνικής και της άλλης !!)
Έχω την εντύπωση φίλε μου πώς ξέχασες μία συλλαβή δεν βγάζει νόημα...νάρα... τί σημαίνει ρε παιδιά
Wanda Nara?? Άσε δεν βλέπεται η τύπισσαWanda Nara - Wikipedia
en.m.wikipedia.org
Γιατί τι ηλικίες βλέπει;φήμες λένε ότι εσείς που επισκέφτεστε την Αλεξία θα την πείσετε να δει και μας που λόγω ηλικίας μας αποφέυγει
Δεν ξέρω μπράδερ, δεν θέλω να παραπληροφορήσω. Εγώ είμαι 25Γιατί τι ηλικίες βλέπει;
Άνω των 28Γιατί τι ηλικίες βλέπει;
ντάξει σε 3 χρόνια θα ξαναγυρίσω στο φόρουμ.Άνω των 28
Εχετε και σεις Αλεξία χαμω , ναα σου στειλω τον Αλεξη σε βολευει;Αλεξια καμία βόλτα Αθήνα θα έρθεις;
Θα στην φέρουμε για 2-3 χρόνια. Μέχρι τότε θα πρέπει να μας φέρετε κάτι αντίστοιχοΑλεξια καμία βόλτα Αθήνα θα έρθεις;
Έχουν οι Αθηναίοι ΑλεξίαΕχετε και σεις Αλεξία χαμω , ναα σου στειλω τον Αλεξη σε βολευει;
τι ειναι κατάφαση η ερώτηση ;Έχουν οι Αθηναίοι Αλεξία
Η Αλεξία έχει Αθηναίους?Έχουν οι Αθηναίοι Αλεξία
Ερώτησητι ειναι κατάφαση η ερώτηση ;
εχουν να πανε στην δικια τουςΕρώτηση
Άκου εκεί. Ζητάνε οι Αθηναίοι την Αλεξία μας. ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΑΛΕΞΙΑ. Να την ζητήσουν πχ από Θεσσαλία οκκκ, αλλά οι Αθηναίοι;;; Ήμαρτον
Ποσο είσαι?φήμες λένε ότι εσείς που επισκέφτεστε την Αλεξία θα την πείσετε να δει και μας που λόγω ηλικίας μας αποφέυγει