papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.443
- Πόντοι
- 27.261
δεν έχω μύτηη πολλη σιγουρια θα σε φαει.Το εξυπνο πουλι απο τη μυτη πιανεται.Ας γινει πουτσομαχια λοιπον.
Ας ειναι.
δεν έχω μύτηη πολλη σιγουρια θα σε φαει.Το εξυπνο πουλι απο τη μυτη πιανεται.Ας γινει πουτσομαχια λοιπον.
Ας ειναι.
κυρ.Γιαννη μας πώς απεδω?Τύπε εδώ είμαστε προύχοντες, τις έχουμε πάρει όλες και θέλουμε και τις δικές σας
φιλε μου να μου στειλης δεν εχω προβλημα και φυσικα πολυ ευχαριστως να ερθω να σε παραλαβω, ομως εσυ θα το βρεις το οχημα που θα σε περιμενει? γιατι υπαρχει μεγαλο ενδεχομενο να εισαι λιγο σουρωμενος απ'όσο βλεπω απο την φωτο στο nickname σου, φιλικα πανταΘες να σου στείλω και εγώ ένα βίντεο, και όταν κατέβω Αθήνα να με παραλάβεις από το αεροδρόμιο;;;
Την ΠέμπτηΤι γκαβλακι είσαι εσύ??? Πότε θα ξαναβγείς στην αγορά?
Πηδάμε και με περίοδο, βοηθάει στις κράμπες και στην διάρκεια περιόδου.Την Πέμπτη
Λόγω περίοδου ειμουνα εκτός δουλειάς
Θέλουμε και κωλαρακι επίσης. Ανταγωνισμός υπάρχει, κάνε καλύτερο πακέτο και πάρε τα λεφτά όλα!!Αλεξία θέλουμε νέο βιδεο..
Με φώναξε κανείς??Τι φαγωμαρα είναι αυτή με το κωλαρακι της Αλεξίας;
Άμα το βάλει στο πρόγραμμα με τόσους μπινεδες που έχει γεμίσει πλέον η κοινωνία μετά τα 10 γαμησια δεν θα έχει νόημα ρε μπούφοι ,θα είναι πιο ανοιχτός και από μουνι .
Αλεξία μην τους ακούς , κράτα το κωλαρακι σου για ρομαντικές καταστάσεις .
ΙσχύειΤι φαγωμαρα είναι αυτή με το κωλαρακι της Αλεξίας;
Άμα το βάλει στο πρόγραμμα με τόσους μπινεδες που έχει γεμίσει πλέον η κοινωνία μετά τα 10 γαμησια δεν θα έχει νόημα ρε μπούφοι ,θα είναι πιο ανοιχτός και από μουνι .
Αλεξία μην τους ακούς , κράτα το κωλαρακι σου για ρομαντικές καταστάσεις .
@Alexia9090 πάλι δεν απαντάς στα μηνύματα των παιδιών βρε κάθαρμα;@Alexia9090 απαντά μου στο βαιμπερ,θα φαρμακωθω
Συγγνώμη χάχα δεν δουλεύω αυτές τις ημέρες λόγω υποχρεώσεων@Alexia9090 πάλι δεν απαντάς στα μηνύματα των παιδιών βρε κάθαρμα;
Αμαρτία!!!Συγγνώμη χάχα δεν δουλεύω αυτές τις ημέρες λόγω υποχρεώσεων
Σκ θα δουλέψω και Μεγάλη Εβδομάδα