Alexia9090
Call-Girl
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2022
- Like
- 12.234
Τι ώραναι, εσυ... παιζει να ρθεις κάνα πρωινό προς ξενοδοχείο ωκεανις;
Τι ώραναι, εσυ... παιζει να ρθεις κάνα πρωινό προς ξενοδοχείο ωκεανις;
Αλεξία καλημέρα,εγώ θα κλείσω Ζαγοροχώρια,παίζει να έρθεις ;Τι ώρα
Για μενα τιποτα?Τι ώρα
Μακριά είναιΑλεξία καλημέρα,εγώ θα κλείσω Ζαγοροχώρια,παίζει να έρθεις ;
Σαν την Χαλκιδική δεν εχει.Μακριά είναι
Καμία Χαλκιδική παίζει
τους εχεις κανει και παραμιλανεΜακριά είναι
Καμία Χαλκιδική παίζει
Πάντατους εχεις κανει και παραμιλανε
Άσε τον Κατσάμπα να παραμιλαει,πάρε τηλ τον τετσουο να σε κατεβάσει Νικήτη.
Πανε τα Ζαγοροχωρια? Οτι θελει μας κανει η ΑλεξιαΆσε τον Κατσάμπα να παραμιλαει,πάρε τηλ τον τετσουο να σε κατεβάσει Νικήτη.
Τι να κάνω να τραβιέμαι τζάμπα και αν δεν έρθει;Πανε τα Ζαγοροχωρια? Οτι θελει μας κανει η Αλεξια
έλα κάτω να σε κυκλοφορήσω, να βγάλουμε καμία φωτό με αφιέρωση και να πάθουν ντελουλου παιξοπουλιασης.
Διατηθεμε να χασω τα λογια μου
Και γω τα ιδια της λεω.Τη μοιραζομαστε η σε καλω σε πουτσομαχια και σενα και την παιρνει ο σκληροτεροςέλα κάτω να σε κυκλοφορήσω, να βγάλουμε καμία φωτό με αφιέρωση και να πάθουν ντελουλου παιξοπουλιασης.
θα διαλέξει το αλεξακι.Και γω τα ιδια της λεω.Τη μοιραζομαστε η σε καλω σε πουτσομαχια και σενα και την παιρνει ο σκληροτερος
και αν μας θελει και τους 2?θα διαλέξει το αλεξακι.
μπαααα, το έχω σίγουρακαι αν μας θελει και τους 2?
η πολλη σιγουρια θα σε φαει.Το εξυπνο πουλι απο τη μυτη πιανεται.Ας γινει πουτσομαχια λοιπον.μπαααα, το έχω σίγουρα
Τύπε εδώ είμαστε προύχοντες, τις έχουμε πάρει όλες και θέλουμε και τις δικές σαςΜη μαλώνετε αδέρφια,όλοι Έλληνες είμαστε.οσες φορές πήγα Αθήνα πέρασα υπέροχα και απορώ που εσείς οι Αθηναίοι ψάχνεται για Θεσσαλονικιες βίζιτες.εκει έχει μουνοθαλασσα από αυτές και όλους τους χαρακτήρες για όλα τα γούστα και φυσικά πιο οικονομικά.καταλαβαινω βέβαια κάποιους που έχετε πάρει πολλές και έχετε βαρεθεί αλλά πάλι ανανέωση γίνετε συχνά,καλημέρα.
βορρας εναντιον νοτος. θα γινει της πουτανας.Τύπε εδώ είμαστε προύχοντες, τις έχουμε πάρει όλες και θέλουμε και τις δικές σας