urziel
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 215
- Πόντοι
- 0
όχι επειδή δεν έχει ανεβάσει κι απ' ότι φαίνεται καλά κάνει κιόλας...Έχεις κάνεις καμιά φωτό της Αλεξίας με πρόσωπο;
όχι επειδή δεν έχει ανεβάσει κι απ' ότι φαίνεται καλά κάνει κιόλας...Έχεις κάνεις καμιά φωτό της Αλεξίας με πρόσωπο;
Πολλοί μου την ζητάνεΈχεις κάνεις καμιά φωτό της Αλεξίας με πρόσωπο;
ΓλυκούλαΒασικά καλά κάνεις...αλλά είμαι λίγο περίεργος ... Anyway...μπορείς να κάνεις μια περιγραφή;
Και να είχαμε ρε γαβ γαβ θα ανεβαζαμε φωτογραφία της κοπέλας στο ψαχνό..Έχεις κάνεις καμιά φωτό της Αλεξίας με πρόσωπο;
Το γλυκούλα είναι η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά!Γλυκούλα
1.68
Καστανοξανθη
Πράσινα μάτια
Ωραίο βυζι ΦΥΣΙΚΟ
Παρε ρε τυπε για να μαθεις...Έχεις κάνεις καμιά φωτό της Αλεξίας με πρόσωπο;
Απίστευτη κωλάρα!Διαθέσιμη αύριο Τετάρτη 3 με 6 σε δικό μου χώρο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Και Πέμπτη 1 με 10 πάλι σε χώρο μου για ραντεβού 6980111248
Μόνο βαιμπερ
Πάρε την πετσέτα από εκεί να δω κάτι!Διαθέσιμη αύριο Τετάρτη 3 με 6 σε δικό μου χώρο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Μόνο βαιμπερ
Μ βγαζει ως οτου ανοιξω τις φωτο,θαμπο το thumpnail και νομιζα πως δοκιμαζες καμμια σταση σουμο ρε ΑλεξακιΔιαθέσιμη αύριο Τετάρτη 3 με 6 σε δικό μου χώρο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Μόνο βαιμπερ
τι 3 με 6 ρε κοριτσι; που να προλαβουμε μεσα σε 3ωρο;;Διαθέσιμη αύριο Τετάρτη 3 με 6 σε δικό μου χώρο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Μόνο βαιμπερ
Παίζει ο Άρης τι να κάνωτι 3 με 6 ρε κοριτσι; που να προλαβουμε μεσα σε 3ωρο;;
Τι ωρα παιζει; 3 ωρες παιζει;; δε γινεταιΠαίζει ο Άρης τι να κάνω
Να έρθω να το δούμε μαζί; Και ότι προλάβουμε στο ημιχρονο.....θα φέρω και πίτσα!Παίζει ο Άρης τι να κάνω
Κάνω δίαιταΝα έρθω να το δούμε μαζί; Και ότι προλάβουμε στο ημιχρονο.....θα φέρω και πίτσα!
7 ώρα παίζειΤι ωρα παιζει; 3 ωρες παιζει;; δε γινεται
Πάρε πίτσα κ έλα σε μένα να το δούμεΝα έρθω να το δούμε μαζί; Και ότι προλάβουμε στο ημιχρονο.....θα φέρω και πίτσα!
Ε καλά θα είναι πίτσα με μπρόκολο και ολικής... και γω νόμιζα θα σχολίαζες τα ημίχρονο που κρατάει 15`.Κάνω δίαιτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
7 ώρα παίζει