Alexia9090
Call-Girl
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2022
- Like
- 12.402
Βαλε κατι πιο απλο, ασε τις πολλες κορδελες για τις μεγαλοκοπελες. Εσυ εισαι κουταβακι, δεν τις χρειαζεσαιΤσουμπ
εσυ θα με βαλεις με το ζορι να γινω εσωτερικος μεταναστηςΤσουμπ
ΚορμίΤσουμπ
Λογικά κόπηκα στο face controlΞαναστειλε ρε τυπε,με ενα μονο θες να κανεις δουλιτσα εσυ;
Τσουμπ
Το δίνει με το σταγονόμετρο, έχεις να προτείνεις κάποια αντίστοιχη?Τις το έχετε καταξεσκισει.
Δεν κάνει face control το κορίτσι μας φίλε μου, τζόκερ είναι η φάση...Λογικά κόπηκα στο face control
Δεκτό, αλλά ανοίγει το μνμ αλλά δεν απαντά.....μην το ανοίγεις καν ...... Anyway μην κλαψομουνιαζω, αν έχετε να προτείνετε παρόμοιο σωματότυπο στείλτε λινκ με προφίλΔεν κάνει face control το κορίτσι μας φίλε μου, τζόκερ είναι η φάση...
Ανοίγει όσα μηνύματα προλαβαίνει μέχρι να κλείσει το πρόγραμμά της, μετά δεν μπορεί να απαντάει στους υπόλοιπους 50 που δεν ήταν τυχεροί ότι είναι fully booked.
Τα πιο πολύτιμα αγαθά αποκτούν την αξία τους λόγω σπανιότητας, και το κορίτσι μας είναι διαμάντι....
σιγα το κελεπουρι ...Δεν κάνει face control το κορίτσι μας φίλε μου, τζόκερ είναι η φάση...
Ανοίγει όσα μηνύματα προλαβαίνει μέχρι να κλείσει το πρόγραμμά της, μετά δεν μπορεί να απαντάει στους υπόλοιπους 50 που δεν ήταν τυχεροί ότι είναι fully booked.
Τα πιο πολύτιμα αγαθά αποκτούν την αξία τους λόγω σπανιότητας, και το κορίτσι μας είναι διαμάντι....
Αντικειμενικά μαζί με Μαρκέλλα εδώ μέσα είναι τοπσιγα το κελεπουρι ...
χαλαρωσε παιχτη μου ...
ενταξει τωρα εδεσε το γλυκο ...Αντικειμενικά μαζί με Μαρκέλλα εδώ μέσα είναι τοπ
Στο κρεβάτο θα γίνει Βιετναμσκάει ο Βαν Νταμ
ποιητική αδείασιγα το κελεπουρι ...
χαλαρωσε παιχτη μου ...
Είναι και η παγκόσμια ημέρα της ποίησης σήμερα.Για αυτό απάγγειλες;ποιητική αδεία
Απαγγειλε μαζί μου γενναία ΠόπηΕίναι και η παγκόσμια ημέρα της ποίησης σήμερα.Για αυτό απάγγειλες;
Καλά μιλάμε με διαβάζεις σαν ανοιχτό βιβλίοΕίναι και η παγκόσμια ημέρα της ποίησης σήμερα.Για αυτό απάγγειλες;