Dimis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 4.337
- Πόντοι
- 446
Άντε ρε κούκλα που χάθηκες?Τι γίνεται εδώ
Άντε ρε κούκλα που χάθηκες?Τι γίνεται εδώ
Συντηρουμε το νημα σου κ τζογαρουμε αν ξαναεμφανιστεις κ ποτε για ραντεβούζΤι γίνεται εδώ
Ειχα ατυχημα με το κινητιΣυντηρουμε το νημα σου κ τζογαρουμε αν ξαναεμφανιστεις κ ποτε για ραντεβούζ
Ας ειναι μονο στο κινητο το ατυχημα...λιγο το κακοΕιχα ατυχημα με το κινητι
Δεν θα δουλεψω ακομαΑς ειναι μονο στο κινητο το ατυχημα...λιγο το κακο
Ε καλα κ να σε παρουνε αφου δεν προκειται να το απαντησεις,δεν ξερω αν καλει κ ολα μιας π μονο βαιμπ δεχεσαιΔεν θα δουλεψω ακομα
Για αυτο μην με παιρνετε τηλεφωνα
Χαχαχα
Αλεξία δώσε και κάτι για το καλό της χρονιάς !Δεν θα δουλεψω ακομα
Για αυτο μην με παιρνετε τηλεφωνα
Χαχαχα
Καλύτερα να το αποφύγουμε τύπε μην έχει πέσει το κινητό της Αλεξίας στα χέρια κανενός Αλέξη και γίνει εδώ του χυσε_μεσαΑλεξία δώσε και κάτι για το καλό της χρονιάς !
Μου επεσε απο υψος και δεν επεζησεΚαλύτερα να το αποφύγουμε τύπε μην έχει πέσει το κινητό της Αλεξίας στα χέρια κανενός Αλέξη και γίνει εδώ του χυσε_μεσα
Γενικά καλό είναι να μην πέφτουν πράγματα που έχεις στα χέρια σου, ιφ γιου νοου Γουατ αι μηνΜου επεσε απο υψος και δεν επεζησε
Εμένα μπορείς να μου στείλεις ένα 15αρι αηφονι προ, καλύτερα μου το στέλνεις με κούριερΜαζευτείτε ρε παιδιά,να κολλήσουμε κάνα φράγκο να πάρουμε μια κινητάρα ρεφενέ για το κορίτσι, να ξαναρχίσει τα ραντεβού γιατί μέχρι το Πάσχα δεν τη παλεύω. Τόσοι νοματέοι είμαστε τζάμπα θα μας βγει...
Αλεξία δώσε μάρκα τύπο και θα κάνω νήμα ειδικό για αυτό το σκοπό, αλλά θέλω να στο παραδώσω αυτοπροσώπως...
Μπορεί να είναι και το μοναδικό πράγμα που κατάφερε να πέσει όσο ήταν στα χέρια τηςΓενικά καλό είναι να μην πέφτουν πράγματα που έχεις στα χέρια σου, ιφ γιου νέου Γουατ αι μην
Πουλαω εγω 11αρι προ μαξ τυπε καλη τιμουλα στα 550€ μόνοΓενικά καλό είναι να μην πέφτουν πράγματα που έχεις στα χέρια σου, ιφ γιου νοου Γουατ αι μην
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εμένα μπορείς να μου στείλεις ένα 15αρι αηφονι προ, καλύτερα μου το στέλνεις με κούριερ
Τετχοιο έχω μπρο (προ, όχι μαξ)Πουλαω εγω 11αρι προ μαξ τυπε καλη τιμουλα στα 550€ μόνο
Σφυραει το γαμιδιΤετχοιο έχω μπρο (προ, όχι μαξ)
Να σου φέρω μια δικιά μου ανεξάρτητη για 3-4 ωρίτσες να το πατσίσουμε;Πουλαω εγω 11αρι προ μαξ τυπε καλη τιμουλα στα 550€ μόνο
Μπα...γερασα πια...ποσες πιστολιες να ριξω στις 3 ωρες νομιζεις;Ασε π ξενερωνω μολις χυσω...Να σου φέρω μια δικιά μου ανεξάρτητη για 3 ωρίτσες να το πατσίσουμε;
Αν είναι έτσι θα σου φέρω μια τόσο άσχημη που δεν θα χύσεις με τίποτα.. Εγγυημένο μη ξενέρωμαΜπα...γερασα πια...ποσες πιστολιες να ριξω στις 3 ωρες νομιζεις;Ασε π ξενερωνω μολις χυσω...
Μπα...
Θα το κρατησω το αιφον
Αγορασα κινητο Samsung σε 6 δοσειςΜαζευτείτε ρε παιδιά,να κολλήσουμε κάνα φράγκο να πάρουμε μια κινητάρα ρεφενέ για το κορίτσι, να ξαναρχίσει τα ραντεβού γιατί μέχρι το Πάσχα δεν τη παλεύω. Τόσοι νοματέοι είμαστε τζάμπα θα μας βγει...
Αλεξία δώσε μάρκα τύπο και θα κάνω νήμα ειδικό για αυτό το σκοπό, αλλά θέλω να στο παραδώσω αυτοπροσώπως...
Η μια δόση είναι δίκη μου if you know what i meanΑγορασα κινητο Samsung σε 6 δοσεις