Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.466
- Πόντοι
- 736
Ωραια κωλαρα!!!σήμερα διαθέσιμη μην ξεχνάτε έως της 6 χχχ
Ωραια κωλαρα!!!σήμερα διαθέσιμη μην ξεχνάτε έως της 6 χχχ
μόνο εγώ βλέπω την μαλάκια 3 νούμερα πιο πάνω από την τελευταία φορά που έγραψε κάτι για εμέναΜόνο Εγώ βλέπω τα Βύζακια 2 νούμερα πάνω από τα δικά της
Λες κ τα φούσκωσες με τρόμπα
Σέξι μωράκι!!!σήμερα διαθέσιμη
Γτ teasαρεις την κωλαρα και ξερογλειφομαστε κ μετα δν μας αφήνεις να πλησιάσουμε την τρυπουλα??σήμερα διαθέσιμη
Δε μίλησα για τα δικά σας βυζιά αγαπητέ την πέταξες την μαλακία σουμόνο εγώ βλέπω την μαλάκια 3 νούμερα πιο πάνω από την τελευταία φορά που έγραψε κάτι για εμένα
μάντεψε δικά μου είναι τα βυζιαΔε μίλησα για τα δικά σας βυζιά αγαπητέ την πέταξες την μαλακία σου
Για τα βυζιά της Αλεξίας είπα αν δε γνωρίζεις μη πέταγεσαι ωσάν τσουτσου
Αδερφέ στην Αλέξια μας μιλάς αν δεν το κατάλαβεςΔε μίλησα για τα δικά σας βυζιά αγαπητέ την πέταξες την μαλακία σου
Μέχρι τι ώρα σήμερα?σήμερα διαθέσιμη
Αστον μωρε και αυτον. ειναι απο τους αστεριες του νηματος.Αδερφέ στην Αλέξια μας μιλάς αν δεν το κατάλαβες
Τούμπανο και θα τιμηθείς σύντομαχρόνια πολλά
αύριο δουλεύω κανονικά από της 2 και μετά σε δικό μου χώρο σε διαμέρισμα για ραντεβού μόνο βαιμπερ στο 6980111248
το γ@μημενο ντουμπλαρισμα βλεπεις τι κανει ...?Δε μίλησα για τα δικά σας βυζιά αγαπητέ την πέταξες την μαλακία σου
Την όπισθεν την δουλεύεις η μόνο μπροστά;μην ξεχνάτε σήμερα διαθέσιμη από της 4 και μετά
Η όπισθεν χάλασε φίλος πρέπει να την φτιάξει άμεσαΤην όπισθεν την δουλεύεις η μόνο μπροστά;
Εφαγες σαλονικιοτικο κατούρημα με εσανς μπουγάτσας?Ρε κωλοπαιδα εκει πανω, εχετε τετοιο πιπινακι αστερακι και καθεστε και μανουριαζετε μεταξυ σας;;
Συναντηση της προηγουμενες μερες, πολυ ομορφο διαμερισματακι, η Αλεξια ενα γλυκο κοριτσι λιγων Μαιων, ωραιο κορμι με απαλο δερμα, δεκτικη σε περιποιηση αλλα και καλη διαθεση να σε περιποιηθει και σενα, πολυ καλο σοσιαλ και στα του αγωνα μια ορεξατη γατουλα.
Μια χαρα επιλογη στη «φτωχομανα» που βρισκεις κατι ενδιαφερον με το τουφεκι!
Υγεια και καυλα!