Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 91
- Like
- 18.773
- Πόντοι
- 25.036
Πολύ σωστή επιλογή...Αγορασα κινητο Samsung σε 6 δοσεις
Ανυπομονώ να βρεθούμε να στις κάνω 5 τις δόσεις
Πολύ σωστή επιλογή...Αγορασα κινητο Samsung σε 6 δοσεις
Με πρόλαβες ρε τσακάλιΗ μια δόση είναι δίκη μου if you know what i mean
Και η 5 δοσεις θα γινουν 4
Πολύ σωστή επιλογή...
Ανυπομονώ να βρεθούμε να στις κάνω 5 τις δόσεις
Ποιο κινητο πηρες;Αγορασα κινητο Samsung σε 6 δοσεις
Α14Ποιο κινητο πηρες;
Το S23?
Ενα ραντεβου...εεε...μια δοση μαλλον ειμαι εγω
Κάτω τα χέρια ρε λιγούρηΕλα Αθηνα να το ξεπληρωσεις αμεσα.Για να μην σου πω οτι θα αγορασεις και iphone15.
Αν δεν μας δώσετε την Αλεξία θα χωρίσουμε την Ελλάδα στα δυοΚάτω τα χέρια ρε λιγούρη
Μολών λαβέ!Αν δεν μας δώσετε την Αλεξία θα χωρίσουμε την Ελλάδα στα δυο
Ανταλλάσσουμε Αλεξία μόνο αν μας δώσετε Ακρόπολη, Πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ και τον Άδωνι να έχουμε να γελάμε γιατί είναι λίγο μουντή η πόλη μας το χειμώνα . Το καλοκαίρι θα σας τον στέλνουμε πίσω γιατί έχουμε Χαλκιδική (μην τα θέλουμε όλα δικά μας)Αν δεν μας δώσετε την Αλεξία θα χωρίσουμε την Ελλάδα στα δυο
Αμα συμφωνήσουν οι Αθηναίοι στα παραπάνω, σου υπόσχομαι πως εσύ θα έχεις τον τελευταίο λόγο.Εμένα με ρωτήσατε
Πρωταθλημα στον Αρη και τον Αδωνι μονιμα ΘεσσαλονικηΑμα συμφωνήσουν οι Αθηναίοι στα παραπάνω, σου υπόσχομαι πως εσύ θα έχεις τον τελευταίο λόγο.
Το κερδίσει με το... σπαθί σου
Λυπήσου μας!Πρωταθλημα στον Αρη και τον Αδωνι μονιμα Θεσσαλονικη
Τώρα με τον φτετατζιδη πως λέγεταιΠρωταθλημα στον Αρη και τον Αδωνι μονιμα Θεσσαλονικη
Αλεξία άμα είσαι Αριανού θα περάσω σύντομα μια βόλταΤώρα με τον φτετατζιδη πως λέγεται
Κύπελλο θα πάρουμε όχι μόνο πρωτάθλημα
Δεν ανοιξαμε κ δεν σας περιμενουμεΑλεξία άμα είσαι Αριανού θα περάσω σύντομα μια βόλτα
ΕίμαιΑλεξία άμα είσαι Αριανού θα περάσω σύντομα μια βόλτα
Αμα είναι Αριανου θα περάσω κ γω μια βόλτα για διαφορετικούς λόγουςΑλεξία άμα είσαι Αριανού θα περάσω σύντομα μια βόλτα