Alexia9090
Call-Girl
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2022
- Like
- 12.268
δεν διαθέτουμε ούτε χιλιόμετρα ούτε βάθοςΣτήσιμο amateurish.
Θέλει χιλιόμετρα το σασί για να σπάσει σωστά η μεση
δεν διαθέτουμε ούτε χιλιόμετρα ούτε βάθοςΣτήσιμο amateurish.
Θέλει χιλιόμετρα το σασί για να σπάσει σωστά η μεση
τους σέρνειςΤι εννοείς κυριε παπαφιλιπς
Πιπα κωλο τους παωτους σέρνεις
προσκυνανε λεμεΠιπα κωλο τους παω
Που να έρθω Αθήναπροσκυνανε λεμε
δε λέει τώρα εδω, πολύ καύσωνας, πολύ τουρίστα με σανδαλοκαλτσα, πολύ βρώμα κλπΠου να έρθω Αθήνα
Μύκονο να χρεωνω 200αρικαδε λέει τώρα εδω, πολύ καύσωνας, πολύ τουρίστα με σανδαλοκαλτσα, πολύ βρώμα κλπ
πάνε σε κάνα νησάκι καλύτερα και από Σεπτέμβριο ξαναρωτα.
και παραπάνω, αλλά πολύ αραβοτουρκοι εκεί πέρα έχω μάθει τα τελευταία χρόνια.Μύκονο να χρεωνω 200αρικα
ρώτα του ειδικούς του κατουρηματοςκαι παραπάνω, αλλά πολύ αραβοτουρκοι εκεί πέρα έχω μάθει τα τελευταία χρόνια.
πρέπει να πέφτει το κατούρημα κατά ριπάς
με δραχμέςΑλεξία το μουνακι σου είναι συνδεδεμένο με τον χρυσό ή το δολάριο και κάθε μέρα η ισοτιμία αλλάζει ?????????
χρυσό κωλι πάρε και να μην θές ξανάπαρεΑλεξία το μουνακι σου είναι συνδεδεμένο με τον χρυσό ή το δολάριο και κάθε μέρα η ισοτιμία αλλάζει ?????????
δε με ενδιαφέρει αυτό, απλά σου είπα τι έχω ακούσει.ρώτα του ειδικούς του κατουρηματος
Συννεφο πάει το κωλι και το γαμησι εκείδε με ενδιαφέρει αυτό, απλά σου είπα τι έχω ακούσει.
Ελα,τι??ρώτα του ειδικούς του κατουρηματος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
με δραχμές
Ελα μιχαλακη θέλουμε τα φώτα σουΕλα,τι??
Αν δν σκοπεύεις να δωσεις το κωλι σου και να πιεις μερικά σφηνακια με τν μαγικό ζωμό, μην κατέβεις Μύκονο.Ελα μιχαλακη θέλουμε τα φώτα σου
πλάκα κάνωΑν δν σκοπεύεις να δωσεις το κωλι σου και να πιεις μερικά σφηνακια με τν μαγικό ζωμό, μην κατέβεις Μύκονο.
Οι τύποι εκεί δν αστειεύονται
Σε αποθαρρυνα με το κωλι εε??πλάκα κάνω
δεν μου αρέσει η Μύκονο έτσι κι αλλιώς