ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ. Πιο σκληρή και από την του Γκουσγκούνη!
Ραντεβουδάκι σήμερα με Αλεξία, στο γνωστό χώρο για τους παλιούς. Οι νέοι αν θέλετε να μάθετε, κλείστε ραντεβουδάκι (δεν θα το μετανιώσετε).
Εμφάνιση - 9/10
Χτυπώ, ανοίγει η πόρτα και μπαίνω. Βλέπω ένα ωραίο κορίτσι!
Ένα "γεια" και άρχισε τα φιλία σε λαιμό κτλ. Έκανα ένα γρήγορο φρεσκάρισμα, διότι είχα κάνει μπάνιο πριν πάω και ξαπλώνω.
Blowjob Nr.1 - 9/10
Είχα διαβάσει στο παρελθόν ότι στην πίπα είναι απλά καλή. Η προσωπική μου εμπειρία λέει πως όχι απλά ήταν καλή αλλά είναι από τις λίγες που το κάνουν με τόσο πάθος.
Πολλά σάλια, πολύ ρούφηγμα και σταματούσε μόνο όταν της το πεις.
Fuck Nr.1 - 10/10
Ανεβαίνει επάνω μου και με άψογους ρυθμούς του δίνει και καταλαβαίνει!
Με θέα τα βυζάκια της και μερικές μικρές σφαλιάρες στα κωλομέρια φτάνουμε σιγά σιγά στην πρώτη κορύφωση!
Cumshot Nr.1 - 10/10
Χωρίς να πω τίποτα, κάθετε στα γόνατα και μου παρέχει απλόχερα το προσωπάκι της για την προσγείωση.
Ντουζάκι, επιστροφή στο κρεβάτι και μπλα μπλα μπλα
Επικοινωνία - 8/10
Η Αλεξία είναι ένα άτομο που της αρέσει πολύ να συζητάει και έχει χιούμορ. Βάζω ένα 8/10 διότι εγώ είμαι ακριβώς το αντίθετο!
Blowjob Nr.2
Με αυτά και με εκείνα μπήκαμε στον 2ο γύρο, ξανά με μια ωραία πίπα.
Fuck Nr.2 - 20/10
Εδώ μπήκαμε δυνατά, κάναμε διάφορες στάσεις και με έντονους ρυθμούς. Με κλιματιστικό στο τέρμα, με παράθυρα ανοιχτά και από έξω που βρέχει να μπαίνει μια φοβερή δροσιά.....αλλά έγινα μούσκεμα στον ιδρώτα! Η κοπέλα γούσταρε πολύ και συμμετείχε στο 100%.
Blowjob Nr.3
Επειδή την 2η φορά δεν τελειώνω εύκολα (κάποιες φορές δεν μπορώ καν να τελειώσω) δυσκολεύτηκε λίγο όμως τα κατάφερε
! Εγώ ξαπλωμένος και αυτή από πάνω μου με προσγείωση στο στόμα.
Συνολικά η κοπέλα είναι πολύ καλή! Οι παλιοί ξέρουν, οι νέοι καλύτερα να μην χάσετε την ευκαιρία να την γνωρίσετε!