gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.277
- Πόντοι
- 2.256
Αν μου στείλεις πμ μουνί αξύριστο στα 4 να φαίνεται και η κωλοτρυπίδα, θα σου κάνω δώρο μηνιαία συνδρομήμάντεψε δεν έχω netflix
Αν μου στείλεις πμ μουνί αξύριστο στα 4 να φαίνεται και η κωλοτρυπίδα, θα σου κάνω δώρο μηνιαία συνδρομήμάντεψε δεν έχω netflix
Σε εμένα πάει αυτό;για ραντεβού σήμερα το βράδυ μου στέλνει μηνύμα 6980111248
είναι και η ζέστη ασεΣε εμένα πάει αυτό;
Δεν μπορώ σήμερα κορίτσι μου θα είμαι έξω ..
Στείλε μου αργά η αύριο .
Θα σας ενημερώσουμε...για ραντεβού σήμερα το βράδυ μου στέλνει μηνύμα 6980111248
Όχι για μάσα ,άμα θες έλα ...αλλά ξέρεις τι λένε ,θα σου κάνω το τραπεζι...είναι και η ζέστη ασε
θα εξετάσουμε το αίτημα σας και θα ενημερωθείτε με γραπτό μήνυμαΘα σας ενημερώσουμε...
ρε δεν ντρεπεσαι να κανεις ανηθικες προτασεις στο κοριτσιΌχι για μάσα ,άμα θες έλα ...αλλά ξέρεις τι λένε ,θα σου κάνω το τραπεζι...
Κωλο δίνεις σε όλους η μόνο σε φαλακρούς...?θα εξετάσουμε το αίτημα σας και θα ενημερωθείτε με γραπτό μήνυμα
ευχαριστούμε πολύ
με αγάπη το αλεξακι σας
Ανήθικη πρόταση είναι;..δεν έχεις ακούσει που λένε καλά φάγαμε ..καλά ήπιαμε..ρε δεν ντρεπεσαι να κανεις ανηθικες προτασεις στο κοριτσι
Κόλλησες εσύ με τον ανίκανοΚωλο δίνεις σε όλους η μόνο σε φαλακρούς...?
Ανίκανο η ανύπαρκτο...?Ανήθικη πρόταση είναι;..δεν έχεις ακούσει που λένε καλά φάγαμε ..καλά ήπιαμε..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κόλλησες εσύ με τον ανίκανο
Το ίδιο είναι θα μας πει η Αλεξία που τον ξέρει .Ανίκανο η ανύπαρκτο...?
τον μόνο φαλακρό που ξέρω είναι ο Νίκος μουτσιναςΤο ίδιο είναι θα μας πει η Αλεξία που τον ξέρει .
Αλεξία τι από τα δύο είναι ο φαλακρός;
Αφού ο Barbara λέει ότι σε ξέρει έχει έρθει τόσες φορέςτον μόνο φαλακρό που ξέρω είναι ο Νίκος μουτσινας
ναι καιΑφού ο Barbara λέει ότι σε ξέρει έχει έρθει τόσες φορές
Να μας λύσεις την απορία απλά ,ανίκανος ή ανύπαρκτος ;ναι και
Για τον κωλο δεν Μ απάντησες Αλεξάκη μας...ναι και
ειναι ο νικος μουτσινας?ναι και
Άρα περίοδος τέλος;;; Επειδή τις προάλλες έγραφες κάτι για Κυριακή. Μην έχουμε αίματα και νομίζουμε πως έγινε χοντρή ζημιά.ναι και
το πολυ πολυ να βγαλεις το σεντονι στο μπαλκονιΆρα περίοδος τέλος;;; Επειδή τις προάλλες έγραφες κάτι για Κυριακή. Μην έχουμε αίματα και νομίζουμε πως έγινε χοντρή ζημιά.
είμαι καλά χάχαΆρα περίοδος τέλος;;; Επειδή τις προάλλες έγραφες κάτι για Κυριακή. Μην έχουμε αίματα και νομίζουμε πως έγινε χοντρή ζημιά.
σημαίατο πολυ πολυ να βγαλεις το σεντονι στο μπαλκονι