anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
πάλι καλά που δεν το χρειάζομαι
Να βάλεις μέσα τι ;την κασιδα σου;Κωλο μονο σε φαλακρους παρακαλω.
δεν το δίνω είπαμε
τι ισχυει τελικα ...?Κωλο μονο σε φαλακρους παρακαλω.
Ενώ εσύ γαμας ;βλάκα ,νομίζεις ότι κοροϊδεύεις κανέναν με το να λες πήγα σε αυτή και στην άλλη ;Dewarss και ανον ειστε και οι δυο οι πιο ενεργοι στο να γαματε. Χλεχλεδες.
φτωχε φαλακροκορακα ...Dewarss και ανον ειστε και οι δυο οι πιο ενεργοι στο να γαματε. Χλεχλεδες.
Εσύ όταν κλείσεις ραντεβού μαζί της ,έλα να μας πεις πως πέρασες .Εσείς που την λέτε fake τόσο καιρό, παραδεχτήτε το... ρόμπες σας έκανε
Το καραφλοκορακας πιο ωραίο ειναιφτωχε φαλακροκορακα ...
εισαι πολυ ...
καταλαβα θα περιμενουμε super ντουπερ κριτικη ...Εννοείται, λέω να πάω την άλλη βδομάδα, είτε τη δω είτε δε έρθει θα καταθέσω την εμπειρία μου
Όχι δεν ήταν για σένα ..για τον φαλακρό λεγαμεέχασα επεισόδιο
Εδώ είναι η καρτέλα της φίλε μου .Υπάρχει καρτέλα για την κοπέλα; ζητάμε από κάποιον να ανοίξει; Για να γράψουμε και εμείς την εμπειρία μας.
Όχι μωρό μου εσύ!!! Μην αγχώνεσαι!! Ξανανέβασε φώτο με το μουνάκι σου κι ας είναι και αξύριστο!!!έχασα επεισόδιο
βγηκαν τα αποτελεσματα απο τις πανελληνιεςΕδώ είναι η καρτέλα της φίλε μου .
Για πες πως πέρασες ;
Άσε τον άνθρωπο να γράψει εμπειρία..σπάνιο φαινόμενο με την Αλεξία .βγηκαν τα αποτελεσματα απο τις πανελληνιες
διστακτικο τον βλεπω εγω θα ειχα γραψει ολοκληρο σεντονι οχι βεβαια αυτο το ματωμενο που βγαζουν στο μπαλκονιΆσε τον άνθρωπο να γράψει εμπειρία..σπάνιο φαινόμενο με την Αλεξία .
Να μην μάθουμε κάτι πρόσφατο ;
Κοίτα μην μπερδέψεις καμιά μέρα τους κωδικούς Netflix με το bourdela.com...έχασα επεισόδιο
μάντεψε δεν έχω netflixΚοίτα μην μπερδέψεις καμιά μέρα τους κωδικούς Netflix με το bourdela.com...