PavlakisTheKid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2023
- Like
- 2.611
- Πόντοι
- 446
Μια ερώτηση για τους συναγωνιστές του νήματος. Μόνο σε εμένα δεν απαντάει η Αλεξια στο Viber ή είναι κι’ άλλοι ;
Και σε μένα δεν απαντάει...
Μια ερώτηση για τους συναγωνιστές του νήματος. Μόνο σε εμένα δεν απαντάει η Αλεξια στο Viber ή είναι κι’ άλλοι ;
τέλος η Αλεξία. Ένδοξες μέρες, τέλος.Και σε μένα δεν απαντάει...
Η Αλεξία αποκλείει κάποιους λόγο ηλικίας (όσους βρίσκονται ηλικιακά κοντά σε αυτήν πχ εγώ). Τώρα δεν ξέρω αν για κάποιον άλλο λόγο δεν σας απαντά (διακοπές, βαριέται αυτή την περίοδο, ασχολείται με το πιο γνωστό κοινό της ή κάτι άλλο), Απλές σκέψεις κάνω , δεν ξέρω τον πραγματικό λόγο
@Alexia9090 Σα δε ντρέπεσαι λίγο..Και σε μένα δεν απαντάει...
Ο μόνος λόγος για να σταματήσει κάποια είναι η εγκυμοσύνη;Έγκυος είναι...?
Δεν χάθηκα
Βαριέμαι να μπαίνω βασικά
Αν δεν απατώμαι εκτός και αν έχει αλλάξει κάτι, η Αλεξία δεν θέλει σπέρμα στο πρόσωπο και σίγουρα όχι στο στόμα.Καλημέρα, νέος στο ,forum,, χθεσινή συνάντηση με την Αλεξία, νεαρή, ομορφούλα και πολύ παιχνιδιαρα. Την εγλειψα όλο της το κορμάκι και το καλύτερο ήταν η γεύση στο κωλοτρυπιδακι της. Την κάρφωσα στα τέσσερα και της δωρίσα το σπέρμα μου στο πρόσωπο και το στοματακι.
νεος στο φορουμ με λογαριασμο εδω και 2 χρονια; αρα μας επερνες ματι φιλε...δεν εισαι νεος...κηφηνας εισα....Καλημέρα, νέος στο ,forum,, χθεσινή συνάντηση με την Αλεξία, νεαρή, ομορφούλα και πολύ παιχνιδιαρα. Την εγλειψα όλο της το κορμάκι και το καλύτερο ήταν η γεύση στο κωλοτρυπιδακι της. Την κάρφωσα στα τέσσερα και της δωρίσα το σπέρμα μου στο πρόσωπο και το στοματακι.
Κ εαν δεν απατωμαι η Αλεξια εχθες δεν δουλευε κ ηταν μαζι μουΑν δεν απατώμαι εκτός και αν έχει αλλάξει κάτι, η Αλεξία δεν θέλει σπέρμα στο πρόσωπο και σίγουρα όχι στο στόμα.
Συμβαίνουν και εξαιρέσεις όμως πάνω στην καύλα της στιγμής,ειδικά σε τακτικούς πελάτες,γενικά μιλώντας.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να το γράφει κάποιος φορά παρτίδα,γιατί θα το ζητάνε αρκετοί και θα γίνουν φορτικοί.Αν δεν απατώμαι εκτός και αν έχει αλλάξει κάτι, η Αλεξία δεν θέλει σπέρμα στο πρόσωπο και σίγουρα όχι στο στόμα.
Φιλαράκι τελικά πιο πολύ Για μπούφος μου φαίνεσαι παρά Για γεράκιΚαλημέρα, νέος στο ,forum,, χθεσινή συνάντηση με την Αλεξία, νεαρή, ομορφούλα και πολύ παιχνιδιαρα. Την εγλειψα όλο της το κορμάκι και το καλύτερο ήταν η γεύση στο κωλοτρυπιδακι της. Την κάρφωσα στα τέσσερα και της δωρίσα το σπέρμα μου στο πρόσωπο και το στοματακι.
Από ότι φαίνεται εισαι όνομα και πράγμανεος στο φορουμ με λογαριασμο εδω και 2 χρονια; αρα μας επερνες ματι φιλε...δεν εισαι νεος...κηφηνας εισα....
Αφού είπες που είπες δράκους πες μας τουλάχιστον οτι σου έδωσε απλόχερα το όμορφο γκροβεράκι της για να πάμε πιο φτιαγμένοι την επόμενη φορά.Καλημέρα, νέος στο ,forum,, χθεσινή συνάντηση με την Αλεξία, νεαρή, ομορφούλα και πολύ παιχνιδιαρα. Την εγλειψα όλο της το κορμάκι και το καλύτερο ήταν η γεύση στο κωλοτρυπιδακι της. Την κάρφωσα στα τέσσερα και της δωρίσα το σπέρμα μου στο πρόσωπο και το στοματακι.
Σαχλαμά θυμίζει ο νεαρός....Αφού είπες που είπες δράκους πες μας τουλάχιστον οτι σου έδωσε απλόχερα το όμορφο γκροβεράκι της για να πάμε πιο φτιαγμένοι την επόμενη φορά.
Για εμενα λες φιλε;Από ότι φαίνεται εισαι όνομα και πράγμα
Δεν πειράζει καμιά φορά οι φαντασιώσεις είναι καλές για να φεύγουν τα χοντρά απλά καλά είναι να το παραδέχεσαι γιατί αλλιώς σημαίνει οτι θέλεις να δημιουργήσεις πρόβλημα στην κοπέλα.Σαχλαμά θυμίζει ο νεαρός....
Δεν ήταν μαζί σου διότι δε σε γνωριζειΚ εαν δεν απατωμαι η Αλεξια εχθες δεν δουλευε κ ηταν μαζι μου