Νέα

Αλεξία Στολτίδου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kavlotikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 244
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
δε παιζει μπαλα η ειναι τοσο δυσκολο  και ψαχνω αδικα γι αυτο
ειναι για μεγαλοεπιχειρηματιες και για μεγαλα πορτοφολια...βιζιταρει αθηνα και εδω στα περιχωρα της θεσσαλονικης...700+ και πανω!!νινα εππα και τριγωνιδου η αγια τριας!!

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
ειναι για μεγαλοεπιχειρηματιες και για μεγαλα πορτοφολια...βιζιταρει αθηνα και εδω στα περιχωρα της θεσσαλονικης...700+ και πανω!!νινα εππα και τριγωνιδου η αγια τριας!!
Καραστάνταρ αυτά που λες τύπε? Γνωρίζεις άτομα που τις έχουν πάρει?

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Καραστάνταρ αυτά που λες τύπε? Γνωρίζεις άτομα που τις έχουν πάρει?
πηρα παλια την πωλινα οταν ητανε στα 300 ακομα...ξερω τι κανουνε και που...απλα δεν πανε αλλο με οποιονδηποτε θεσσαλονικιο/αθηναιο εχει να πληρωσει ουτε και εμενα φυσικα!!...τακτικη του νταβα...ας πουμε η νινα η εππα εχει στην αθηνα μονιμο γκομενο τον κωστοπουλο!!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
να αλλα τρια...που βιζιταρουν σαλονικα-αθηνα στην μεση η Τουνη δεξια αριστερα στελλα και δεσποινα για οποιον παει μαρκιζ τις ξερει σιγουρα!!

Συνημμένα

• μαρκιζακιααα.jpg
    μαρκιζακιααα.jpg
    88,5 KB · Εμφανίσεις: 51

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
να αλλα τρια...που βιζιταρουν σαλονικα-αθηνα στην μεση η Τουνη δεξια αριστερα στελλα και δεσποινα για οποιον παει μαρκιζ τις ξερει σιγουρα!!

Γνωρίζεις αν βιζιτάρει η Ευγενία Δημητριάδου τύπε ??
Επίσης ποια Δέσποινα είναι η δεξια ??  :think:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Γνωρίζεις αν βιζιτάρει η Ευγενία Δημητριάδου τύπε ??
Επίσης ποια Δέσποινα είναι η δεξια ??  :think:
η δημητριαδου ειχε γκομενο τον μικρο τον μουρατιδη....ε φαντασου τωρα βιζιταρει η δεν;

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
η δημητριαδου ειχε γκομενο τον μικρο τον μουρατιδη....ε φαντασου τωρα βιζιταρει η δεν;
νταξ παλια το καναν για να πανε διακοπες μυκονο κ να παρουν ρουχα κ γνκ ενα χορηγο να χουν τωρα πανε ολες σε αυτο το επαγγελμα κ με πολλα φραγκα,το αστειο με αυτες ειναι να τις ειχες πετυχει οταν ηταν πρωτοετακια κ αρχιζαν σιγα σιγα

Hountalas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει καμια φωτογραφία τους απο παλια ? Απο κανα γκομενο η κανα που εχωσε τιποτα τετοιο ρε αδερφια??

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
νταξ παλια το καναν για να πανε διακοπες μυκονο κ να παρουν ρουχα κ γνκ ενα χορηγο να χουν τωρα πανε ολες σε αυτο το επαγγελμα κ με πολλα φραγκα,το αστειο με αυτες ειναι να τις ειχες πετυχει οταν ηταν πρωτοετακια κ αρχιζαν σιγα σιγα

Τύπε αυτά τα μαγαζιά στα οποία δουλεύουν αυτές είναι "βιτρίνα"..
Κλασσικά γίνεται παρέλαση από μουνιά και "πελάτης" που φυσικά έχει και τις άκρες και είναι και χωμένος στα κυκλώματα "ψαρεύει" βιζιτόνια..
Το "μαρούλι" να πέφτει και όλα γίνονται.. Άλλωστε μην ξεχνάς πως τα πάντα έχουν μία τιμή  ;)

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16

Δεν τον γνωρίζω τον τύπο..
Σε ποιον μουρατίδη αναφέρεσαι αδερφέ ??
Πάντως πολύ καλό η Δημητριάδου και νομίζω πως αν έπαιζα μπάλα σε αυτά τα επίπεδα θα την επέλεγα χαλαρά.. :)

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Τύπε αυτά τα μαγαζιά στα οποία δουλεύουν αυτές είναι "βιτρίνα"..
Κλασσικά γίνεται παρέλαση από μουνιά και "πελάτης" που φυσικά έχει και τις άκρες και είναι και χωμένος στα κυκλώματα "ψαρεύει" βιζιτόνια..
Το "μαρούλι" να πέφτει και όλα γίνονται.. Άλλωστε μην ξεχνάς πως τα πάντα έχουν μία τιμή  ;)
ακριβως,το ιδιο λεμε αλλα στη τελικη αξιζει να παρεις ενα τετοιο βιζιτονι για 500ευρω?

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
ακριβως,το ιδιο λεμε αλλα στη τελικη αξιζει να παρεις ενα τετοιο βιζιτονι για 500ευρω?

Εξαρτάται τύπε..
Για εμάς που είμαστε του μεροκάματου σαφώς και δεν αξίζει και ΔΕΝ τα έχουμε κιόλας..
Εγώ παίρνω το μήνα 500 ευρώ σύνολο.. Λες να γουστάρω να τα σκάσω για τον πλαστικό βύζο της Στολτίδου και της κάθε Στολτίδου ??
Αλλά για αυτούς που το φυσάνε το μαρούλι , ούτε γάτα ούτε ζημιά.. Την πλάκα τους κάνουν..
Αν το φύσαγα και εγώ σαφώς και θα τις έπαιρνα.. Έτσι για την εμπειριούλα αδερφέ  :sunglasses:

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Εξαρτάται τύπε..
Για εμάς που είμαστε του μεροκάματου σαφώς και δεν αξίζει και ΔΕΝ τα έχουμε κιόλας..
Εγώ παίρνω το μήνα 500 ευρώ σύνολο.. Λες να γουστάρω να τα σκάσω για τον πλαστικό βύζο της Στολτίδου και της κάθε Στολτίδου ??
Αλλά για αυτούς που το φυσάνε το μαρούλι , ούτε γάτα ούτε ζημιά.. Την πλάκα τους κάνουν..
Αν το φύσαγα και εγώ σαφώς και θα τις έπαιρνα.. Έτσι για την εμπειριούλα αδερφέ  :sunglasses:
νταξ πως θα τα ξοδεψει ο καθενας ειναι δικο του θεμα απλα εγω δε νομιζω και να τα χα για το τρολλ να σκαγα 500 για την εν λογω κυρια,θα σ στειλω πμ να σ πω

Δ

Διαγραμμένο μέλος 143452

Επισκέπτης
Εγω παντως θεωρω οτι για τετοια γκομενα,με η χωρις πλαστικο βυζι,αξιζει να τα σκασεις μια φορα!!
Οποτε αν ξερει καποιος κατι ας μου στειλει παρακαλω πμ με πληροφοριες

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Εγω παντως θεωρω οτι για τετοια γκομενα,με η χωρις πλαστικο βυζι,αξιζει να τα σκασεις μια φορα!!
το χεις πελωρια αναγκη μυστη μ?

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16

Ξεκίνα για αρχή να πηγαίνεις τακτικά στο Μαρκίζ και σιγά σιγά να αναπτύξεις "φιλίες" και να μπαίνεις στα κυκλώματα αδερφέ..
Θα βοηθήσει πολύ το αν είσαι και κάπως εμφανίσιμος και το φυσάς και λίγο το μαρούλι.. Α και φυσικά να είσαι άνετος και χαλαρός!
Άλλο τρόπο δεν βρίσκω φιλαράκι  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom