7GRAFIKOS7
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
νομιζω στο θρεντ της συμπρωτευουσας ειχε πει ο αλε κατι σχετικο. καλο κομματι δυνατο για τους παθητικους.....ρωτα αλε θα ξερει.
αλε αλε που λεν δεν ειμαστε για τετοια
μακρρρρρρρριιιιιιιιααααααε καημενε και πεσεις στα χερια (πουτσο) της.........
πολυ ομως.... γιατι εχει ειπανε μακρρρρρρρρρυ πουτσομακρρρρρρρριιιιιιιιαααααα
καλησπέρα σε όλους καμιά κριτική η καμιά λεπτομερια παραπάνω έχουμε?
καλα δεν μου αρεσει να ενοχλω με προσωπικο μυνημα απλα ρωτησα μπασ και υπαρχει καμια πληροφορια που να μην την εχω διαβασει! τωρα που δεν μπορω να βρω την νταιζη πρεπει να βρεθει καποια που να γουσταρω να πηγαινω! σε ευχαριστω πολυ!
καλησπέρα σε όλους καμιά κριτική η καμιά λεπτομερια παραπάνω έχουμε?
τι περνει???????ΞΕΡΟΥΜΕwww.adoos.gr/post/23971283/kavliara_kai_anomalh_trans]http://www.adoos.gr/post/23971283/kavliara_kai_anomalh_trans[/url] δυνατο και εβαλε βυζακι 3 αρι δες τις τελευταιες φωτο της. δυνατη σε ολα
αρκετά μεγάλη σε ηλικία, η φωτογραφία έχει πολύ επεξεργασία ως προς το πρόσωπο είναι αρκετά σπασμένη, φιλότιμη όμως και ευγενική αρκετά καλή και σε αντοχή, μια καλή και οικονομική περίπτωση αν θέλεις κάτι οικονομικό
Γρηγόρη, οικονομική τι εννοείς ? στο σπίτι πόσο πλήρωσες εσύ ? θέλει παζάρι ? ευχαριστώ
με ένα 50ρικο είσαι τα κάνεις όλα και συμφέρει έχω όμως αρκετό καιρό να την πάρω...
πολλα ειναι φιλε????κ εχει κ υφακι στο τηλ..με ένα 50ρικο είσαι τα κάνεις όλα και συμφέρει έχω όμως αρκετό καιρό να την πάρω...
πολλα ειναι φιλε????κ εχει κ υφακι στο τηλ..