petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.560
- Πόντοι
- 41.813
χαχαχα ε βεβαια.Ειναι ζεστες οι μέρες, επιβαλλεται.
ασχετο: σημερα το πρωι εκανα το δευτερο μπανιο μου για φετος.
χαχαχα ε βεβαια.Ειναι ζεστες οι μέρες, επιβαλλεται.
Βέβαια, όπως θα ξερεις, πριν ή μετα το θαλασσιο μπανιο, επιβαλλεται να τον βουταμε σε ...σκοτεινες τρυπεςχαχαχα ε βεβαια.
Τό μακροβουτι στην σκοτεινή τρύπα επιτρέπεται πρίν τά θαλασσινά εδέσματα ή μετά;Βέβαια, όπως θα ξερεις, πριν ή μετα το θαλασσιο μπανιο, επιβαλλεται να τον βουταμε σε ...σκοτεινες τρυπες
Θα σε μαλώσω... πριν φυσικά, μετα βαραινει το στομαχι και εμποδιζεται η ανυψωσηΤό μακροβουτι στην σκοτεινή τρύπα επιτρέπεται πρίν τά θαλασσινά εδέσματα ή μετά;
Η πολυονοματισμενη εκανε κι αλλο προφιλ,το οποιο εφαγε προφανως μπαναρισμα και εδω με τα παιδια λεμε για τον καιροΤύποι, μπορεί κάποιος να με ενημερώσει τι παίχτηκε;
Τα μηνύματα έχουν κενά οπότε πιστεύω ότι έπεσε καθάρισμα.
Ακόμα πασχίζει ε..;Η πολυονοματισμενη εκανε κι αλλο προφιλ,το οποιο εφαγε προφανως μπαναρισμα και εδω με τα παιδια λεμε για τον καιρο
Κατι θα ζουλαει,σεμιναριακα,κατι θα ρουφαει,ερασιτεχνικα υποθετω και κατι θα πληρωνει ο πελατης,υποθετικα..Ακόμα πασχίζει ε..;
Επιμονή και υπομονή.
Με τι υπηρεσίες αυτή την φορά;
Ωραίος!! Ζηλευωχαχαχα ε βεβαια.
Στην θάλασσα ?χαχαχα ε βεβαια.
Σωστή ή παρατήρηση σού, έχουμε μπερδευτεί λίγοΣτην θάλασσα ?
Ε τι να πούμε αφού χοντρή είσαι!!!!πως να μιλησω απο την στιγμη που με πριζετε με τα ιδια και τα ιδια ολη την ωρα αφηστε με να κανω την δουλειά μου δεν γίνεται να γαμιεται η ψυχολογία μου με τους μαλακες η υπομονη έχει και να οριο αμα εχεις ολη μερα να μπαινεις και να βλεπεις χοντρη χοντρη χοντρη δεν αντεχεις αλλο
Και πως την βρίσκουμε φίλε? Στείλε πμ το τηλέφωνο. Καλό Πάσχα!Μετά από πολλές προσπάθειες, συνάντηση με το κορίτσι την Πέμπτη. Ο λόγος: το νεαρό της ηλικίας και της συγκεκριμενης εργασίας. Εντυπώσεις ανάλογα με το τι ψάχνεις. Δεν λέει όχι, είναι πολύ ευγενική και συνεσταλμένη (σε πλήρη αντίθεση με κάποιες απαντήσεις της εδώ) και ακολουθεί ότι της ζητήσεις. Είναι ολοφάνερο ότι είναι άπειρη στο επάγγελμα, δεν παίρνει πρωτοβουλίες. Αυτό όμως τελικά είναι το ατού της αφού αισθάνεσαι ότι πηγαίνεις με ένα κορίτσι στο οποίο έχεις πράγματα να μάθεις. Από εμφάνιση είναι μία καθημερινή κοπέλα. Όχι αδύνατη, πάνω από το "κανονική" (αλλα σε καμία περίπτωση χοντρή) και με φοβερό στήθος. Συνοψίζοντας, ο λόγος που θα την αποφύγουν κάποιοι (άπειρη) είναι και ο λόγος που θα την προτιμήσουν κάποιοι άλλοι...
Γαμησες η εκανε μασαζ και πιπα;Μετά από πολλές προσπάθειες, συνάντηση με το κορίτσι την Πέμπτη. Ο λόγος: το νεαρό της ηλικίας και της συγκεκριμενης εργασίας. Εντυπώσεις ανάλογα με το τι ψάχνεις. Δεν λέει όχι, είναι πολύ ευγενική και συνεσταλμένη (σε πλήρη αντίθεση με κάποιες απαντήσεις της εδώ) και ακολουθεί ότι της ζητήσεις. Είναι ολοφάνερο ότι είναι άπειρη στο επάγγελμα, δεν παίρνει πρωτοβουλίες. Αυτό όμως τελικά είναι το ατού της αφού αισθάνεσαι ότι πηγαίνεις με ένα κορίτσι στο οποίο έχεις πράγματα να μάθεις. Από εμφάνιση είναι μία καθημερινή κοπέλα. Όχι αδύνατη, πάνω από το "κανονική" (αλλα σε καμία περίπτωση χοντρή) και με φοβερό στήθος. Συνοψίζοντας, ο λόγος που θα την αποφύγουν κάποιοι (άπειρη) είναι και ο λόγος που θα την προτιμήσουν κάποιοι άλλοι...