Gamias_1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2014
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
Εχω θειο στην διωξη!!!θα το μελετηση το θεμα....
οχι φιλε ειναι η απολυτη τρελλα δεν εχει λογικη αυτο μπραβο φιλε για την κορινα ωραια κοπελλα αλλα λογο τριτης βαρδιας δεν μπορω να την παρω [size=20pt]αυριο θα παω τσαρκα με 100 ευρω [/size]
οποίος νύχτα περπατει λάσπες κ λεφτά θα βρει[size=40pt]live τωρα
βρεθηκαν φυλης και φωκαιας κοντα στους καδους με τα σκουπιδια...
οποιος τα εχασε ας ερθει να τα παρει περιμενω, βεβαια το οτι ειναι 600ε σε 20ρικα με κανει να πιστευω οτι ειναι καποιας κορασιδας που της επεσαν...[/size]
posted image
φυγε τυπε γιατι θα ερθει κ η παρεα του να σου ζητήσειπαιδια ειμαι εδω και περιμενω... καποιος με ειδε και μου ειπε να τα μοιραστουμε αλλα αρνηθηκα, του εδωσα μονο ενα 20αρι να παει να γαμησει να φυγει.
Φίλε 2 πράγματα θα σου πω:
1.Μπράβο σου γιατί είσαι σωστός!!!! Δε γίνεται συχνά αυτό ξέρεις!!!
2.Σήκω και φύγε τώρα από εκεί γιατί δε σε βλέπω καλά!!!! Όποιος τα έχασε θα επικοινωνήσει μαζί σου μέσω του σάιτ.Το διαβάζουν αρκετά άτομα και όποιος τα έχασε και ο ίδιος να μην δει την ανακοίνωνση θα τη δει κάποιος φίλος ή γνωστός του.Όσο κάθεσαι εκεί μετά από τέτοια ανακοίνωση σε κίνδυνο μπαίνεις.
Φίλε 2 πράγματα θα σου πω:
1.Μπράβο σου γιατί είσαι σωστός!!!! Δε γίνεται συχνά αυτό ξέρεις!!!
2.Σήκω και φύγε τώρα από εκεί γιατί δε σε βλέπω καλά!!!! Όποιος τα έχασε θα επικοινωνήσει μαζί σου μέσω του σάιτ.Το διαβάζουν αρκετά άτομα και όποιος τα έχασε και ο ίδιος να μην δει την ανακοίνωνση θα τη δει κάποιος φίλος ή γνωστός του.Όσο κάθεσαι εκεί μετά από τέτοια ανακοίνωση σε κίνδυνο μπαίνεις.
Διάβασα και την αρχή του νήματος...Εσύ σαν πολλά λεφτά βρίσκεις στις μπουρδελοχώρες!!!!
ανεργος ειμαι τυπε μου ολη μερα στα μπουρδελα γυρναω, δεν εχω τι να κανω...
σε ευχαριστω πολυ τυπε μου !! ποτε δε θα μου περναγε απο το μυαλο να τα κρατησω, αν δεν βρω ποιανου ειναι θα τα κανω δωρεα σε εκκλησια.
καποιοι περνανε και με κοιτανε περιεργα... μου φαινεται θα την κανω, παω να κρυφτω μεσα σε κανα δωματιο μπουρδελου
31 μέλη και 61 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν τα αφήσης εκει,θα πάνε να τα σηκωσουν σιγουρα καποια λαμογια. Καλυτερα να τα πας στην αστυνομια και πες την ιστορια. οποιος πραγματικα τα εχασε,θα παη να τα πάρη.Αν δεν παει κανεις,νομιζω ότι σε ένα χρονο μπορεις να πας να τα παραλαβης παλι εσυ.δεν το λεω με σιγουρια,αλλα ετσι θυμαμαι .