smiler
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
λές να έφτασε η στιγμή που θα γαμάμε τις ελλεεινίδες στα παρασκήνια στριπτητζάδικων? έ ρε γλέντια..
Να αντικρύσω αυτή τη στιγμή κι ας πεθάνω ! (λέμε τώρα...)
λές να έφτασε η στιγμή που θα γαμάμε τις ελλεεινίδες στα παρασκήνια στριπτητζάδικων? έ ρε γλέντια..
Ο καιρός γάρ εγγύς ;)Να αντικρύσω αυτή τη στιγμή κι ας πεθάνω ! (λέμε τώρα...)
Να αντικρύσω αυτή τη στιγμή κι ας πεθάνω ! (λέμε τώρα...)
Ρε φιλε κι εγω εκει ημουν χθες. ολη η παρεα μου πιστεψαμε οτι ηταν θεατρο, δηλαδη στημενο, να το παιζει αυτη και καλα ασχετη και με τον γκομενο κι ετσι για να φανει αληθινο.. το αποκλειεις αυτο το ενδεχομενο?
τι παίζει μ αυτήν ρε φίλε..έχεις τίποτα υπ όψη ? ? ?
για την Αλμάζα έχετε κανα κονε να την.. ? ? ? ?
φίλε μου το γούστο το καθένα είναι διαφορετικό..δεν υπάρχει κάτι στάνταρ στην ομορφιά.. ;)
εμένα πάντως μ αρέσει και θα της τα έσκαγα..
ασε μας ρε με την σταφιδόγρια των κωλομπάρων!καλός μαλάκας και αυτός ο ποδοσφαιριστής που λέει και ο φίλος παρακάτω ότι την πήρε!!!!!!τόσα μουνιά ωραία και φρεσκαδούρες παίζουν , αυτήν βρήκε?αλλα τί περιμένεις?μήπως έχουν γούστο και κρίση όλοι αυτοι?μονο χρημα εχουν και τους το τρωνε!
πως θα γίνει το κονέ ειναι το θέμα.. στο μαγαζί πρέπει να πας 100 φορές και να χαλάσεις τα κέρατα σου για να κάνεις κονέ..φιλε μου πάω πάσο.Αλλά τουλάχιστον μήν σκάσεις πάνω από 150!δεν αξίζει κατ'εμέ!
πως θα γίνει το κονέ ειναι το θέμα.. στο μαγαζί πρέπει να πας 100 φορές και να χαλάσεις τα κέρατα σου για να κάνεις κονέ..
της το είπα..αλλά τίποτα..πές στην αλμάζα ότι είσαι κολλητός του...κονέ..
της το είπα..αλλά τίποτα..
τίμπερλέϊκ.. ;)πές της οτι αδερφός σου είναι ο τζάστιν τίμπερλέιν.Φόρα και συ αντίστοιχα ρούχα,χτύπα και κανα τατουάζ,φορα καπελάκι και φέρτης και κανα σιντι ντιβιντι να ψαρωσει.Δωστης και καμμια φωτο του απο μαιάμι καλοκαιρινές διακοπές(αν δεν εχεις εκτυπωτη πάρε εναν καλο για ΦΩΤΟ) και την έχεις ψήσει!Αυτή θα κάνει συνειρμούς για μεγάλες χορηγίες και θα σου πεί οκ!
τίμπερλέϊκ.. ;)
χτες πανικός στο εν λόγω ίδρυμα. πηραμε δωράκι εεεεε;; εγω συγκεκριμένα έψαχνα για μια συγκεκριμένη κορασίδα αλλά έιχε ρεπό. σαββατιάτικα ρεπο δίνουνε και αυτοί;