Νέα

Alcatraz

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lemonias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 406K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CrazyPussyLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
2.101
Πόντοι
446
εμενα θα παει η κοπελλα μου για το μπατσελορ της και ανυσηχω λιγο, δεν πιστεβω να γδυθει ομως
Δε χρειάζεται να γδυθεί για να τσιμπουκώσει, οπότε μην αγχώνεσαι οτι θα τη δουν γυμνή

johnko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
295
Πόντοι
281
φιλε πρεπει να ηταν στημενο
αυτές που ανεβάζουν όλες είναι sex actors..δεν είναι απλές πελάτισσες.. το παίζουν πελάτισσες κάθονται στα τραπέζια σαν πελάτισσες αλλά δεν είναι..

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.867
Πόντοι
3.846
αυτές που ανεβάζουν όλες είναι sex actors..δεν είναι απλές πελάτισσες.. το παίζουν πελάτισσες κάθονται στα τραπέζια σαν πελάτισσες αλλά δεν είναι..
Όλα αυτά τα κοριτσάκια που μοιάζουν κορίτσια της διπλανής πόρτας και πίνουν ποτάκια με τους φίλους της είναι sex actors;
Και κάθονται με τις ώρες στα τραπέζια για να ανέβουν μια φορά πάνω στην πίστα;

Ποια η λογική να κρατάς το τραπέζι κλεισμένο για τόσες ώρες, όταν μια παρέα θα ξόδευε λεφτά σε ποτά ή χορούς;
Δεν στέκει.

johnko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
295
Πόντοι
281
Όλα αυτά τα κοριτσάκια που μοιάζουν κορίτσια της διπλανής πόρτας και πίνουν ποτάκια με τους φίλους της είναι sex actors;
Και κάθονται με τις ώρες στα τραπέζια για να ανέβουν μια φορά πάνω στην πίστα;

Ποια η λογική να κρατάς το τραπέζι κλεισμένο για τόσες ώρες, όταν μια παρέα θα ξόδευε λεφτά σε ποτά ή χορούς;
Δεν στέκει.
φίλε ήμουν τις προάλλες εκεί φαινόταν για κοριτσοπαρέα σε ενα πρώτο τραπέζι αλλά δεν ήταν..σκέψου ανεβάσαν μια και καλά για χορό την γάμησαν κανονικά και επίσης κατα την διάρκεια της νύχτας άλλαξε 3 φορές ρούχα τόσο η ίδια οσο και μια ακόμα κοπέλα απο την παρέα..μην τσιμπάς το κάνουν και καλά για νομίζεις οτι είναι παρέες κοριτσιών για να πηγαίνεις και να υπάρχει η φήμη..είναι καβλωτικό ;)

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Έχει στημένα τέτοια σκηνικά πάντως στο μαγαζί
Γνωστό αυτό. Βεβαια αυτο δε θα το ακουσεις απο τους χαζοπρομοτορες του μαγαζιου που γραφουν εδω οσα τους δινει ετοιμα το μαγαζι. Παλι καλα που τους ξερουμε και ξεφτιλιζονται

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.867
Πόντοι
3.846
Γνωστό αυτό. Βεβαια αυτο δε θα το ακουσεις απο τους χαζοπρομοτορες του μαγαζιου που γραφουν εδω οσα τους δινει ετοιμα το μαγαζι. Παλι καλα που τους ξερουμε και ξεφτιλιζονται
Ωπα κάτσε.
Εσύ δεν είσαι εκείνος ο μπετοβλακας που έλεγε ότι σε απλούς χορούς δεν αφήνει καμία κοπέλα να πιάσεις στήθος κλπ αστεία;

Δε σου φτάνει το ξεφτιλισμα;
Μπήκες να γράψεις μωρή κάμπια πάλι μετά από τα ψέματα σου;
Είσαι τόσο στόκος που μάλλον δεν καταλαβαίνεις πόσο γελοίος είσαι και ο κόσμος το βλέπει.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Ωπα κάτσε.
Εσύ δεν είσαι εκείνος ο μπετοβλακας που έλεγε ότι σε απλούς χορούς δεν αφήνει καμία κοπέλα να πιάσεις στήθος κλπ αστεία;

Δε σου φτάνει το ξεφτιλισμα;
Μπήκες να γράψεις μωρή κάμπια πάλι μετά από τα ψέματα σου;
Είσαι τόσο στόκος που μάλλον δεν καταλαβαίνεις πόσο γελοίος είσαι και ο κόσμος το βλέπει.
τραβα φιλα τα κατουρημενα παπαρακια του ιδιοκτητη του αλκατραζ για τη διαφημιση ξεφτιλα, αντε, εχεις γινει γελοιος. Ολοι γραφουμε το αυτονοητο, μονο εσυ ζεις το ονειρο στο αλκα. Αντε μιλας κιολας νουμερο.

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.255
Πόντοι
1.336
Έχω πεετύχει άπειρες φορές να ανεβάζουν πελάτισσες πάνω στην πίστα. Καμία νορμάλ κοπέλα δεν θα γδυθεί μπροστά στον κόσμο. Παίζουν χουφ΄τωματα, έχω δει να σηκώνονται φορέματα και να φάινονται κυλοτάκια φόρα πατέρα, παίζει προσομείωση γαμησιού, αλλά δεν έχω δει καν να πιάνουν πούτσους ή βοηθήματα κλπ.
Οντως ετσι ειναι Απο ερασιτεχνες δεν παιζει τιποτα
Αυτο που μου εχουν πει κοπελλες , ειναι πελατισσες να πιπωνουν χορευτες στο πριβε

• Like
Αντιδράσεις: johnko

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.867
Πόντοι
3.846
τραβα φιλα τα κατουρημενα παπαρακια του ιδιοκτητη του αλκατραζ για τη διαφημιση ξεφτιλα, αντε, εχεις γινει γελοιος. Ολοι γραφουμε το αυτονοητο, μονο εσυ ζεις το ονειρο στο αλκα. Αντε μιλας κιολας νουμερο.
Φαντάσου πόσο σιχαμενος είσαι που οι γκόμενες που κάθονται σε όλους για χουφτωμα, σε σένα ρίχνουν άκυρο!!

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Φαντάσου πόσο σιχαμενος είσαι που οι γκόμενες που κάθονται σε όλους για χουφτωμα, σε σένα ρίχνουν άκυρο!!
Αντε ξεφτιλα, ετσι κανεις κακο στο μαγαζι, θα σε μαλωσουν, θα χασεις τα 5 σεντς τη δημοσιευση, σκεψου το μελλον σου

RT103

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
1.758
Πόντοι
216
Μια Katrina ρε μάγκες έχει περάσει από Αλκα? Έχει τατουάζ στον ένα ωμο και κατεβαίνει και λίγο στο μπράτσο

Sandro86

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
22
Like
2.268
Πόντοι
1.191
Τυποι τα εχουμε πει, το μαγαζι δεν κανει

χοροι απλοι απαραδεκτοι
χοροι πριβε κοροιδια σκετη
για να χυσεις πρεπει να βαλεις βαθια το χερι στην τσεπη και αμα
αν δεν κανεις κρατηση για τραπεζι, τη βγαζεις στο ορθιο

υπαρχουν αρκετες αλλες τιμιοτερες επιλογες εκει εξω, αλκα δε λεει..

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.255
Πόντοι
1.336
Τυποι τα εχουμε πει, το μαγαζι δεν κανει

χοροι απλοι απαραδεκτοι
χοροι πριβε κοροιδια σκετη
για να χυσεις πρεπει να βαλεις βαθια το χερι στην τσεπη και αμα
αν δεν κανεις κρατηση για τραπεζι, τη βγαζεις στο ορθιο

υπαρχουν αρκετες αλλες τιμιοτερες επιλογες εκει εξω, αλκα δε λεει..
Λαθος κανεις , ολα αντιθετα , αρκει να μην πας ΠΣΚ και να χεις την εμπειρια για να διαλεξεις σωστα. Εχουμε δωσει οδηγιες σε προηγουμενα ποστ
Αν θες εσυ με ταριφα μιλφ η μασατζιδικου , να γαμησεις 20χρονη , συνεχισε να ονειρευεσαι

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
319
Πόντοι
21
Όταν δε παίζει χρήμα για σφυρίδα πας για σουβλάκι,δεν είναι κακό,δεν είναι όλα για όλους, δεν έχω κάτσει ποτέ όρθιος ακόμα και Σαββατόβραδο,εχω τη δύναμη των ευρώ όμως...

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.867
Πόντοι
3.846
Λαθος κανεις , ολα αντιθετα , αρκει να μην πας ΠΣΚ και να χεις την εμπειρια για να διαλεξεις σωστα. Εχουμε δωσει οδηγιες σε προηγουμενα ποστ
Αν θες εσυ με ταριφα μιλφ η μασατζιδικου , να γαμησεις 20χρονη , συνεχισε να ονειρευεσαι
Άσε τα ναυάγια να γράφουν τις παπαριες τους.
Οι πιο πολλοί ούτε απέξω δεν έχουν περάσει, αλλά κατά τα άλλα έχουν άποψη.
Εδώ ο άλλος ο πουθενάς από την πείνα της φτώχιας του άρχισε να πλάθει ιστορίες ότι οι κοπέλες δεν αφήνουν να πιάσεις στήθος στους χορους.
Ωρε η αγαμία και η φτώχια πώς βαράει στο κεφάλι!!

RT103

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
1.758
Πόντοι
216
Όταν δε παίζει χρήμα για σφυρίδα πας για σουβλάκι,δεν είναι κακό,δεν είναι όλα για όλους, δεν έχω κάτσει ποτέ όρθιος ακόμα και Σαββατόβραδο,εχω τη δύναμη των ευρώ όμως...
Όποιος πιστεύει ότι θα πάει άφραγκος σε στριπ να περάσει καλά ας πάει καλύτερα μπουρδελο να πιάσει κάνα κωλο

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.430
Πόντοι
206
Όποιος πιστεύει ότι θα πάει άφραγκος σε στριπ να περάσει καλά ας πάει καλύτερα μπουρδελο να πιάσει κάνα κωλο
Τύπε δε ξέρω τι λες αλλά μια χαρά περνάνε τα παλικαράκια στο Golden/Athens που στριμώχνονται 5 άτομα σε ένα τραπέζι και ψάχνουν τις τσέπες στις βερμούδες για να βρουν κάνα κέρμα που έχει περισσέψει από τα κάλαντα και τη σύνταξη της γιαγιάς, ώστε να πληρώσουν τις μπύρες :confused::confused::confused:
Και αν είναι και τυχεροί, τότε ίσως συμπληρώσουν και κάνα έξτρα πεντάευρω ώστε να παρακαλέσουν και καμία μποτάνα μπας και τους κάνει τη χάρη να πάνε για κάνα χορό. Τότε είναι η απόλυτη ευτυχία :confused::confused::confused::confused::confused:

Geococker

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2019
Like
16
Πόντοι
0

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.111
Πόντοι
1.196
Άσε τα ναυάγια να γράφουν τις παπαριες τους.
Οι πιο πολλοί ούτε απέξω δεν έχουν περάσει, αλλά κατά τα άλλα έχουν άποψη.
Εδώ ο άλλος ο πουθενάς από την πείνα της φτώχιας του άρχισε να πλάθει ιστορίες ότι οι κοπέλες δεν αφήνουν να πιάσεις στήθος στους χορους.
Ωρε η αγαμία και η φτώχια πώς βαράει στο κεφάλι!!
Μοιρασε εσύ που είσαι λεφτας κανα 50ρικο να σου στειλω iban?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom