Νέα

Alcatraz

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lemonias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 419K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.111
Πόντοι
1.196
Λαθος κανεις , ολα αντιθετα , αρκει να μην πας ΠΣΚ και να χεις την εμπειρια για να διαλεξεις σωστα. Εχουμε δωσει οδηγιες σε προηγουμενα ποστ
Αν θες εσυ με ταριφα μιλφ η μασατζιδικου , να γαμησεις 20χρονη , συνεχισε να ονειρευεσαι
Ευτυχως που στε και σεις οι εμπειροι και ανοιγετε τα ματια του κοσμου με τις οδηγιες σας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τύπε δε ξέρω τι λες αλλά μια χαρά περνάνε τα παλικαράκια στο Golden/Athens που στριμώχνονται 5 άτομα σε ένα τραπέζι και ψάχνουν τις τσέπες στις βερμούδες για να βρουν κάνα κέρμα που έχει περισσέψει από τα κάλαντα και τη σύνταξη της γιαγιάς, ώστε να πληρώσουν τις μπύρες :confused::confused::confused:
Και αν είναι και τυχεροί, τότε ίσως συμπληρώσουν και κάνα έξτρα πεντάευρω ώστε να παρακαλέσουν και καμία μποτάνα μπας και τους κάνει τη χάρη να πάνε για κάνα χορό. Τότε είναι η απόλυτη ευτυχία :confused::confused::confused::confused::confused:
Ολοι λεφταδες εδω μεσα ειναι να σου δωσω και σενα iban να στειλεις 50ρικο.?

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.606
Πόντοι
206
Ολοι λεφταδες εδω μεσα ειναι να σου δωσω και σενα iban να στειλεις 50ρικο.?
Ρε φίλε δεν είναι κακό να είσαι μπατίρης, μην αρπάζεσαι. Για όλους έχει. Αλλά σε strip club πας. Μην αναραρωτιέσαι μετά γιατί κάποιοι αράζουν καναπέ μόνοι τους και εσύ στριμώχνεσαι μαζί με άλλους 4 σε ένα τραπέζι
Έχεις και τα μπουρδέλα του 20αρικου εσύ

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.111
Πόντοι
1.196
Ρε φίλε δεν είναι κακό να είσαι μπατίρης, μην αρπάζεσαι. Για όλους έχει. Αλλά σε strip club πας. Μην αναραρωτιέσαι μετά γιατί κάποιοι αράζουν καναπέ μόνοι τους και εσύ στριμώχνεσαι μαζί με άλλους 4 σε ένα τραπέζι
Έχεις και τα μπουρδέλα του 20αρικου εσύ
Και στο δεκαρικο π δεν εχω προβλημα.
Το θεμα ειναι γιατι να θιξεις καποιου τα οικονομικά ενω δεν τα εχει αναφέρει.
Αν εχεις λεφτα μα τα χαιρεσαι..
αλλιως να πιασουμε το που τα βρηκες.
Δεν υπάρχει κανενας λογος ουτε να αποκαλεις τον αλλον "Μπατηρη" ουτε να αναφερθεις καθόλου στα οικονομικα καποιοι οταν δεν το θηγει απο μονος του.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.606
Πόντοι
206
Και στο δεκαρικο π δεν εχω προβλημα.
Το θεμα ειναι γιατι να θιξεις καποιου τα οικονομικά ενω δεν τα εχει αναφέρει.
Αν εχεις λεφτα μα τα χαιρεσαι..
αλλιως να πιασουμε το που τα βρηκες.
Δεν υπάρχει κανενας λογος ουτε να αποκαλεις τον αλλον "Μπατηρη" ουτε να αναφερθεις καθόλου στα οικονομικα καποιοι οταν δεν το θηγει απο μονος του.
Λόγος υπάρχει. Μάλλον δεν έχεις διαβάσει τα νήματα και το τι γράφεται από κάποιους. Τώρα σε εσένα αναφέρθηκα γιατί με παρέθεσες και το έθιξες. Άρα πάλι λόγος υπάρχει
*Προφανώς και δε με ενδιαφέρει ούτε που διασκεδάζεις ούτε πόσα μπορείς να διαθέσεις. Δικαίωμά σου. Όπως και δικαίωμά τους αυτοί που πάνε στα strip clubs με 20αρικο

Τελευταία τροποποίηση:

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.111
Πόντοι
1.196
Λόγος υπάρχει. Μάλλον δεν έχεις διαβάσει τα νήματα και το τι γράφεται από κάποιους. Τώρα σε εσένα αναφέρθηκα γιατί με παρέθεσες και το έθιξες. Άρα πάλι λόγος υπάρχει
*Προφανώς και δε με ενδιαφέρει ούτε που διασκεδάζεις ούτε πόσα μπορείς να διαθέσεις. Δικαίωμά σου. Όπως και δικαίωμά τους αυτοί που πάνε στα strip clubs με 20αρικο
Και αν ειναι δικαιωμα τους γιατι να γραφεις για λεφτα απο γιαγιαδες κλπ.
Γιατί εχεις φραγκα το καταλαβαμε

Pookierock

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2023
Like
225
Πόντοι
21
Έχει πλάκα που μερικοί γράφουν εδώ ο,τι αρλουμπα βρουν παρόλο που ξέρουν ότι θα ξεφτιλιστουν.

Πήγα χτες με παρέα στο μαγαζί και φυσικά οι γελοιότητες που έγραφε ένας πουθενάς ότι στους απλούς χορούς δεν δείχνουν βυζι οι κοπέλες, απλά δεν ισχύει.
Πήραμε πάνω από 20 χορούς όλοι μαζί, οι μισοί περίπου μόνοι και σε όλους μας άφηναν κανονικά με τα χουφτωνουμε όπως ισχύει εδώ και χρόνια.
Στα πριβε άλλες φάσεις έτσι και αλλιώς.

Κατά τα άλλα, είχε 2 ωραία σκηνικά με πελάτισσες που δείχνει πόσο καριολες είναι μερικές Ελληνίδες και απορώ ποιοι άνδρες έχουν σχέση μαζί τους.
Σε μια παρέα με 2 κοπέλες και ένα τύπο, σηκώνεται σε σοου με χορευτή η μια που φορούσε γυαλιά, ασημί τοπ χαλαρό χωρίς σουτιέν και μινι. Ο χορευτής πάνω στην σκηνή της πέταξε τα βυζια έξω και της εγλυφε τις Ρώγες μπροστά σε όλους 2-3 φορές, ενώ μετά την σήκωσε στον αέρα και έκανε και ότι την πηδούσε στα 4 στο πάτωμα και είχε βγει όλο το στρινγκ έξω!

Από άλλο ζευγάρι, ανεβαίνει η κοπέλα ενός τύπου κάθεται σε καρέκλα πάνω στην σκηνή και της πετάει τη μαλαπερδα στη μάπα. Την πιάνει αυτή, τη χάιδευε, αλλά τελικά δεν τον εγλυψε!

Να χαίρεστε τις γυναίκες σας μαλακες! Φανταστείτε τι κάνουν πίσω από την πλάτη σας!
Θέλω και γω μια τέτοια γκομενα δηλαδή αυτά ρε παιδιά θα θυμούνται οι άντρες τους τι θα θυμούνται πως έπλενε στη σκάφη με τη κελεμπία;καλα το μαγαζί είναι τοπ δεν υπάρχει τέτοια μαγαζαρα πουθενά άλλου…περνάς καλα περνάς απλά Τελεια..

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.575
Πόντοι
8.345
για να τραβαει πελατεια το μαγαζι

μα ετσι και αλλιως εχει live σεξ το μαγαζι. και η Μαριλια μια φορα το εκανε παει τελειωσε.

πιο πολυ ο cuckoldακιας ο πουστραν ευθυνεται παρα το μαγαζι

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.575
Πόντοι
8.345
Άσε τα ναυάγια να γράφουν τις παπαριες τους.
Οι πιο πολλοί ούτε απέξω δεν έχουν περάσει, αλλά κατά τα άλλα έχουν άποψη.
Εδώ ο άλλος ο πουθενάς από την πείνα της φτώχιας του άρχισε να πλάθει ιστορίες ότι οι κοπέλες δεν αφήνουν να πιάσεις στήθος στους χορους.
Ωρε η αγαμία και η φτώχια πώς βαράει στο κεφάλι!!

εχεις μεριδιο στο μαγαζι και σκας τοσο πολυ? τα περι φτωχιας ειναι επιχιρημα:think::think:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.878
Πόντοι
3.846
Μοιρασε εσύ που είσαι λεφτας κανα 50ρικο να σου στειλω iban?
Γιατί στα χρωστάω τυπε, δεν κατάλαβα.
Το πρόβλημα το έχω με μερικούς φαντασιοπληκτους που και φράγκα δεν έχουν να χαλάσουν και πλάθουν ιστορίες.
Κακώς νομίζεις ότι τη λέω γενικά σε όλους που δεν ξοδεύουν χρήμα εκεί.

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.111
Πόντοι
1.196
Γιατί στα χρωστάω τυπε, δεν κατάλαβα.
Το πρόβλημα το έχω με μερικούς φαντασιοπληκτους που και φράγκα δεν έχουν να χαλάσουν και πλάθουν ιστορίες.
Κακώς νομίζεις ότι τη λέω γενικά σε όλους που δεν ξοδεύουν χρήμα εκεί.
Α τετοιος λεφτας εισαι οκ καταλαβα.
Απλα μην το παιζετε μπρουκληδες χωρις λογο.

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.498
Πόντοι
456

paixnidi_30

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
5.082
Πόντοι
1.056
Θέλω και γω μια τέτοια γκομενα δηλαδή αυτά ρε παιδιά θα θυμούνται οι άντρες τους τι θα θυμούνται πως έπλενε στη σκάφη με τη κελεμπία;καλα το μαγαζί είναι τοπ δεν υπάρχει τέτοια μαγαζαρα πουθενά άλλου…περνάς καλα περνάς απλά Τελεια..
συμφωνώ απόλυτα! και εγώ τέτοιες πουτανιές θέλω να κάνει η γυναίκα μου και ακόμα πιο πολλές!

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.111
Πόντοι
1.196
αυτος με μπατζετ 50Ε παει στο Αλκα και μας το παιζει ειδημονας ο μπυροματακιας :2funny:
Ας παει με οσα θελει.
Απλα μην το παιζει μετα οτι ειστε φτωχομπινεδες κλπ αφου ειναι ευρωλιγουρης.
Αλλιως ειπα.
Στειλε ενα 50ρι.
Ιδου η Ρόδος ιδου και το πηδημα.
Αλλα περιμενει να παει στην ροδο να πηδηξει.
Για να λενε για τους αλλους ειναι πρωτοι.
Την καμπουρα μας ποτε..

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.054
Πόντοι
4.180
εχεις μεριδιο στο μαγαζι και σκας τοσο πολυ? τα περι φτωχιας ειναι επιχιρημα:think::think:
Κοντα επεσες, ο μαλακακος ειναι προμοτορας, και κλειστο να ειναι το μαγαζι τα ιδια τον πληρωνουν να γραφει, τι ασχολεισαι.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.878
Πόντοι
3.846
Κοντα επεσες, ο μαλακακος ειναι προμοτορας, και κλειστο να ειναι το μαγαζι τα ιδια τον πληρωνουν να γραφει, τι ασχολεισαι.
Βρε καραγκιόζη τουλα΄χιστον εγώ ε΄χω πάει στο μαγα΄ζι. :jerking:
Εσύ με τις βλάκείες που γράφεις φαίνεται ΄ότι ούτε μέσα δε σε αφήνουν να μπεις και γραφεις ψε΄ματα για να τραβήξεις την προσοχή.
Πόσο πιο γελοίος να είναι κάποιος σε σχέση με σένα;;
Όσο για αυτα που γράφω είναι αυτά που γίνονται. Εσύ κακώς γράφεις εδώ μέσα, καθώς δεν έχεις καν άποψη.
Καλύτερα να γράψεις στις ερωτικές ιστορίες, αφού φαίνεται ότι από φαντασία πάς καλά. :2funny::2funny:

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.264
Πόντοι
1.336
Λοιπον μαγκες , επειδη βλεπω διαμαχες , χωρις να χρησιμοποιειται ο εγκεφαλος να μιλησουμε λογικα
Σιγουρα το στριπ κλαμπ θελει περισσοτερα λεφτα , αλλα αυτο ειναι λογικο γιατι οι κοπελλες δε γαμιουνται με 30 πελατες τη βδομαδα να βγαζουν 2500 ευρω οποτε θελουν απο λιγοτερους περισσοτερα
Αλλα αυτο θελει και οποιος παει, ΤΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ και οχι το τυποποιημενο σεξ με χρονοδιακοπτη
ΥΓ Συμβαινουν και στραβα , πχ κερναγα σφηνακια , αλβανιδα με ψυχολογικα και σε μια φαση μου ριχνει ακυρο, Εγω μονο σαμπανια πινω μου λεει στο ασχετο Και σκεφτηκα απο μεσα μου , ειχες και στο χωριο σου σαμπανια ?

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.264
Πόντοι
1.336
Όλα αυτά τα κοριτσάκια που μοιάζουν κορίτσια της διπλανής πόρτας και πίνουν ποτάκια με τους φίλους της είναι sex actors;
Και κάθονται με τις ώρες στα τραπέζια για να ανέβουν μια φορά πάνω στην πίστα;

Ποια η λογική να κρατάς το τραπέζι κλεισμένο για τόσες ώρες, όταν μια παρέα θα ξόδευε λεφτά σε ποτά ή χορούς;
Δεν στέκει.
Επειδη ξερεις απο μαγαζια , ξερεις οτι γερες φασεις με αματερ δε γινονται

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.054
Πόντοι
4.180
Βρε καραγκιόζη τουλα΄χιστον εγώ ε΄χω πάει στο μαγα΄ζι. :jerking:
Εσύ με τις βλάκείες που γράφεις φαίνεται ΄ότι ούτε μέσα δε σε αφήνουν να μπεις και γραφεις ψε΄ματα για να τραβήξεις την προσοχή.
Πόσο πιο γελοίος να είναι κάποιος σε σχέση με σένα;;
Όσο για αυτα που γράφω είναι αυτά που γίνονται. Εσύ κακώς γράφεις εδώ μέσα, καθώς δεν έχεις καν άποψη.
Καλύτερα να γράψεις στις ερωτικές ιστορίες, αφού φαίνεται ότι από φαντασία πάς καλά. :2funny::2funny:
Σιγουρα εχεις παει, εκει τραβιεσαι μπας και παρεις τα διευρα για τα ποστ που κανεις για το μαγαζι. Αντε βρες καμια δουλεια της προκοπης, ξεφτιλακο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom