Νέα

Alcatraz

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lemonias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 406K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Data_freak

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2022
Like
130
Πόντοι
0
Το πανω απο 150 στο αφησε 100? και το 50αρικο ηταν στο χερι για τη φραπεδια?
Ναι , άρχισε να μου λέει για 200€ η 1 ώρα, οποτε άρχισα τα παζάρια κ εγώ και καταλήξαμε στα 100€ -50’
στο ταμείο και +50€ στο χέρι για το φραπέ.
Γενικά πάντως η κατάσταση έχει τιμοκατάλογο αλλά παράλληλα είναι και οπωσ Σε κόψει εκείνη την ώρα η κοπέλα η ο ταμίας. Αν πέσεις και σε καινούργια κοπέλα κτλ μπορείς πιο εύκολα να παίξεις μπάλα.

Data_freak

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2022
Like
130
Πόντοι
0
Καλησπέρα φιλε. Έχω χρόνια να παω και μπηκα στο thread να δω τι παιζει πια. ΕΙδα εχει μεταφερθει το μαγαζι. Γίνονται ακόμα τα κλασικά προγράμματα (ξέρεις με τα plexy glass πανω απο το κοσμο να παιζουν με δονητες κλπ) και αργα πρωινες ώρες sex show? Αξίζει η όλη εμπειρια (ασχέτως που prive, που προσωπικά 100 - 150 δύσκολο εγώ να δώσω εκει θα προτιμήσω studio)
Thanks
Όλα έχουν να κάνουν τι περιμένει ο καθένας να πάρει από κάθε μαγαζί.
Ας πούμε αυτοί που περιμένουν να γαμησουν με 150€ θα ξενερώνουν.
Το μαγαζί Έχει φοβερά σώματα , καλή ατμόσφαιρα και όχι αποπνικτική και το βασικό δεν ζητιανεύουν οπωσ Το κινκυ.
Αν περιμένεις να πιεις καλά ποτά να ακούσεις μουσική να έχει νορμαλ κόσμο ( κόσμο που θα συναντούσες κ σε ενα κλαμπ), να κανείς χαβαλέ κ να πάρεις χορό με κάποια από τα πιο ωραία σώματα εκεί έξω και όλα αυτά φυσικά να τα πληρώσεις καλά τότε να πας .
Αν περιμενεισ Να γαμησεις με100€ κ να μην δωσεις κάτι παραπάνω για να κατσεισ σε τραπέζι . ε ναι τοτε θα φύγεις απογοητευμένος γιατί θα είσαι όρθιος , μαζί με άλλους 100 μπροστά στο μπαρ, τα κορίτσια δεν θα σου μιλάνε και δεν θα κάθονται στα πόδια σου να κάνετε πλάκα και θα κουραστείς.

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.499
Πόντοι
456
θέλω να φέρω τη γυναίκα μου κ να τη γαμήσει καποιος εκεί.
έχει κ αντρες στριπερ;;;

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
319
Πόντοι
21
Τη κάψανε τη κοπέλα,θα φάει πελεκημα εξαιτίας τους,οτι να ναι...και την επόμενη 200 ακατέβατα γιατί μιλάτε πολύ

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
471
Πόντοι
306
Καλησπέρα φιλε. Έχω χρόνια να παω και μπηκα στο thread να δω τι παιζει πια. ΕΙδα εχει μεταφερθει το μαγαζι. Γίνονται ακόμα τα κλασικά προγράμματα (ξέρεις με τα plexy glass πανω απο το κοσμο να παιζουν με δονητες κλπ) και αργα πρωινες ώρες sex show? Αξίζει η όλη εμπειρια (ασχέτως που prive, που προσωπικά 100 - 150 δύσκολο εγώ να δώσω εκει θα προτιμήσω studio)
Thanks
Γινονται ολα αυτα... Με πολυ συμετοχη του κοσμου... Αξιζει να πας... Αλλα μην περιμενειος εκει να μαμησεις..Εχει ωραιο θεαμα γενικα...

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
319
Πόντοι
21
Ναι , άρχισε να μου λέει για 200€ η 1 ώρα, οποτε άρχισα τα παζάρια κ εγώ και καταλήξαμε στα 100€ -50’
Γενικά πάντως η κατάσταση έχει τιμοκατάλογο αλλά παράλληλα είναι και οπωσ Σε κόψει εκείνη την ώρα η κοπέλα η ο ταμίας. Αν πέσεις και σε καινούργια κοπέλα κτλ μπορείς πιο εύκολα να παίξεις μπάλα.
Γενικα οι καινούργιες Ουκρανές εχω παρατηρήσει ότι ζητάνε, το έχουν σύστημα, λένε ανοιχτά για ραντεβού έξω με μετρητό βέβαια για βοήθεια στις οικογένειες λόγω πολέμου κλπ αν και πιστεύω είναι για I PHONE και κολόνιες που μου ζητάνε...

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.816
Πόντοι
11.956
έχει κ αντρες στριπερ;;;
Τι να τους κάνεις τους στρίπερ μύστη .....τόσοι μύστες εδώ μέσα δεν σου κάνει κανένας

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.499
Πόντοι
456
Δεν θέλει κανένα λέει. Άλλη φάση αν πάμε εκεί κ της φέρει μπροστά στη μούρη της ένας στρίπερ την ψωλή του.

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.499
Πόντοι
456
Αν είναι πάντως κάποιος εδώ του μαγαζιού ή του χώρου ας με ενημερώσει σχετικά αν θέλω κάποιον επαγγελματία για τη γυναίκα μου σε στριπ club.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Κανε το Χριστουγενιατικο καλο: Γιατι να περιοριστεις σε εναν, αν μπορεις να της προσφερεις ενα gangbang? τροφη για σκεψη

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.499
Πόντοι
456
το χω σκεφτεί κ αυτό αλλα δεν υπαρχουν ατομα που μπορω να εμπιστευτώ. γι αυτο κατέληξα στην επιλογή του στριπτιτζάδικου με επαγγελματία στρίπερ

lexritis

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
488
Πόντοι
26
το χω σκεφτεί κ αυτό αλλα δεν υπαρχουν ατομα που μπορω να εμπιστευτώ. γι αυτο κατέληξα στην επιλογή του στριπτιτζάδικου με επαγγελματία στρίπερ
καλα ρε τυπε τι "επαγγελματια" κ "Επαγγελματια" τσαμπουνας, δεν εχει βγαλει κ καμια σχολη, το παπαρι του μοστραρει, ποσο επαγγελματισμο δηλαδη απαιτει αυτο?

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.499
Πόντοι
456
Εννοώ την ασφάλεια κ τον επαγγελματισμό που παρέχει σε τέτοιο χώρο ενας ξένος αντρας που θα την γαμήσει

Sandro86

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
22
Like
2.268
Πόντοι
1.191
150 E για ενα φραπε εδωσε ο αλλος...οτι να ναι!!!:jerking2:

Sandro86

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
22
Like
2.268
Πόντοι
1.191
έχει κ αντρες στριπερ;;;
Τυπε μπορουμε να παμε πριβε με τη γυναικα σου και μια στριπερ -εσυ να παιζεις με τη στριπερ και εγω με τη γυναικα σου.Αν ειναι ωραιο μωρο θα γινει καλο καρεδακι!
ομολογω αυτο το σχημα δεν το εχω δοκιμασει!επισης ειμαι πολυ καλο παιδι!:lying-face:

Sandro86

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
22
Like
2.268
Πόντοι
1.191
XAXAX ναι μου διέφυγε να σε ρωτήσω.
Αφου δε διαβαζετε τα πρωτοκολλα και με στεναχωρειτε..για ποιον τα γραφω?για εμενα?για εσας τους ψαραδες τα γραφω ,για να μη σας πιανουν κοτσο

LuxMasker

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2022
Like
49
Πόντοι
0
150 E για ενα φραπε εδωσε ο αλλος...οτι να ναι!!!:jerking2:
Τυπε ετσι ειναι στα στριπτιτζαδικα εχεις εσκορτ πολυτελειας που σου κανουν τις δυσκολες και σκας 300 για να γαμησεις και 100-150 για μαλακια ή φραπε.. αλλα ξερεις οτι θα σκισεις καποια που γουσταρεις σαν τρελος και οχι να δοκιμαζεις σε 10call girls να εχεις σκασει 1000ρικο κ πανω για να βρεις καποια που θες οντως να ξεπατωσεις στην πουτσα

Data_freak

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2022
Like
130
Πόντοι
0
Τυπε ετσι ειναι στα στριπτιτζαδικα εχεις εσκορτ πολυτελειας που σου κανουν τις δυσκολες και σκας 300 για να γαμησεις και 100-150 για μαλακια ή φραπε.. αλλα ξερεις οτι θα σκισεις καποια που γουσταρεις σαν τρελος και οχι να δοκιμαζεις σε 10call girls να εχεις σκασει 1000ρικο κ πανω για να βρεις καποια που θες οντως να ξεπατωσεις στην πουτσα
Φιλε τέτοιο πλασμα οτι κ να μου ελεγε ναι θα έλεγα, γιαυτο και δεν την εχω καλέσει . φοβαμαι οτι θα φτασουμε χαλαρα τα 250-300 και δεν θα αρνηθω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom