giorgos2226
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 19
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 4.577
Σημερα στο alcatraz εχει live sex η Μαρια Λιαγουροπουλου? ξερει κανεις τπτ ?
Θα ειναι αλλα δεν ξερω τι προγράμμα θα προσφερειΣημερα στο alcatraz εχει live sex η Μαρια Λιαγουροπουλου? ξερει κανεις τπτ ?
Ποιος τις γαμάει αυτές,φίλε μου!Στους θαμώνες συγκαταλέγονται πολλές Ελλεηνίδες πάντως ρε τύποι οι οποίες το παίζουν και dives
Σωστός ο scocco!Ποιος τις γαμάει αυτές,φίλε μου!
Αδιαφορώ για την παρουσία τους,αλλά δε μπορώ να αγνοήσω και το γεγονός ότι,για κάποιους πιθανότατα,είναι σοβαρό μείον για κάθε στριπτιζάδικο που σέβεται τη φήμη του.Και ο νοών,νοείτο!~ ;)
Αδερφέ,νομίζω λέγεται Αντριάννα!!!!!!!!Είναι όμορφη,αλλά λίγο γεματούλα!!!!!!!Στον χορό δεν λέει και πολλά πάντως όπως και οι περισσότερες από Αλκα κατά τη γνώμη μου!!!!!!!!!!!!
Καλησπέρα αλάνια!
Έστω και ετεροχρονισμένα,να πω μερικά πράγματα από την τελευταία επίσκεψη,στο εν λόγω ίδρυμα,μετά από πάρα πολύ καιρό.
Η τιμή εισόδου,αν και καθημερινή,εξακολουθεί και είναι στα 15!
Το προσωπικό τυπικό και ευγενικό,ενώ ο χώρος,αν και ολίγον τι μικρός,είναι καλαίσθητος και ευχάριστος ως προς την οπτική αισθητική.Κοπέλες ήταν 15+ περίπου,αρκετά πάνω από το μέσο όρο(εμφανισιακά πάντα) άλλων αντίστοιχων σωληνάδικων. ;)
Γενικά,πρόκειται για ωραίο μαγαζί να χαζέψει κανείς τα διάφορα και ποικίλα live shows,αλλά όχι για ιδιαίτερα σκληροπηρυνικές καταστάσεις.
Οι απλοί χοροί γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο,με ένα κουρτινοειδές με κρόσια απ'έξω,δεξιά ακριβώς άμα τη εισόδω στο κατάστημα,στα 10 ευρώ.
Οι πριβέ χοροί είναι στα 50 και γίνονται σε άλλο χώρο,παρεμφερή όμως.Δεν δοκίμασα,διότι δεν με ενέπνευσε κάποια κορασίδα,αλλά,φυσικά,ούτε και ο "υποψήφιος" αμαρτωλός χώρος του πριβέ.
Επέλεξα για 2 απλούς χορούς ένα μελαγχροινό στυλιάρι,με μακριά μαλλιά και συμπαθητικό πρόσωπο,την Σάντρα!Δεν ήταν άσχημη,για μια δοκιμή αξίζει.Επέμενε και για πριβέ,όπου θα έκανε φουλ νιουντ στα 12 λεπτά ,αλλά φυσικά αρνήθηκα.
Αυτά από μένα! ;)
Καλησπέρα φίλε μου!Πέρασμα από το Alca μέσα στην εβδομάδα. Επιβεβαιώνω απόλυτα τον παικταρά nacho_scocco (τί θα γίνει ρε θα υπογράψεις? )
Μερικές δικές μου εντυπώσεις. Είσοδος 15€ με ένα ποτό, σφυνάκι(νερό) για κοπέλες 20€ και το prive στα 50€.
Ό χώρος γκλαμουράτος, σχετικά μικρός με έντονο φωτισμό δεν προσφέρει την διακριτηκότητα που βρίσκεις αλλού.
Αν και μεσοβδόμαδα πολλές κοπέλες οι περισσότερες εμφανησιακά άνω του μέσω όρου και αρκετές πολύ καλές (τούμπανα!!) .
Οι σερβιτόροι εξυπηρετικοί ενώ κυκλοφορούν μέσα και αρκετοί.... "χτιστοί"!!
Τα show Πολλά και ποικίλα ενώ έχει και αντρικό show....
Οι κοπέλες που ήρθαν στο τραπέζι ευγενικές, διακριτικές χωρίς να είναι ιδιαίτερα επίμονες.
Διάλεξα για τα περαιτέρω την Κορίνα ψηλή ξανθιά από Μολδαβία με μακριά υπέροχα πόδια και φοβερό . Ποτάκι χαλαρή κουβεντούλα πολύ ευχάριστη παρουσία. Πήγαμε και για πριβέ σε χώρο ενιαίο (όχι καμπίνα) όπως μπαίνεις αριστερά με μεγάλους καναπέδες με κουρτινοειδές με κρόσια χώρισμα. H απόλυτη κάβλα το κορίτσι!! Κλασσικό στριπτιζ. Βλέπεις, αγγίζεις, χουφτώνεις, άντε να γλ..εις, αλλά μέχρι εκεί. Αν μπορείς να ικανοποιηθείς μέσα από τα ρούχα καλώς. Αλλιώς πας για άλλα....
Συμπερασματικά "politically correct" χώρος για ποτάκι, show και πολύ ωραία παρέα....
Υ.Γ:Αυτό ακριβώς,το τονισμένο με μπολτ,μου είπε και η Σάντρα στη τελευταία επίσκεψη μου εκεί,αλλά δεν είμεθα για τέτοια πλέον!
Πραγματι αρκετοι αλλοδαποι χτιστοι με σκληρο υφος χαλανε την ατμοσφαιρα,οσο για τα ΄΄επαγγελματικα πριβε΄΄ που δεν επιτρεπονται λογικο ειναι μετα τα προβληματα κ τα δικαστηρια του χωριατικου κλπ καταδικη με αναστολη()το μαγαζι απευθυνεται βασικα σε πρωτομπαρκους ματακηδες...Πέρασμα από το Alca μέσα στην εβδομάδα. Επιβεβαιώνω απόλυτα τον παικταρά nacho_scocco (τί θα γίνει ρε θα υπογράψεις? )
Μερικές δικές μου εντυπώσεις. Είσοδος 15€ με ένα ποτό, σφυνάκι(νερό) για κοπέλες 20€ και το prive στα 50€.
Ό χώρος γκλαμουράτος, σχετικά μικρός με έντονο φωτισμό δεν προσφέρει την διακριτηκότητα που βρίσκεις αλλού.
Αν και μεσοβδόμαδα πολλές κοπέλες οι περισσότερες εμφανησιακά άνω του μέσω όρου και αρκετές πολύ καλές (τούμπανα!!) .
Οι σερβιτόροι εξυπηρετικοί ενώ κυκλοφορούν μέσα και αρκετοί.... "χτιστοί"!!
Τα show Πολλά και ποικίλα ενώ έχει και αντρικό show....
Οι κοπέλες που ήρθαν στο τραπέζι ευγενικές, διακριτικές χωρίς να είναι ιδιαίτερα επίμονες.
Διάλεξα για τα περαιτέρω την Κορίνα ψηλή ξανθιά από Μολδαβία με μακριά υπέροχα πόδια και φοβερό . Ποτάκι χαλαρή κουβεντούλα πολύ ευχάριστη παρουσία. Πήγαμε και για πριβέ σε χώρο ενιαίο (όχι καμπίνα) όπως μπαίνεις αριστερά με μεγάλους καναπέδες με κουρτινοειδές με κρόσια χώρισμα. H απόλυτη κάβλα το κορίτσι!! Κλασσικό στριπτιζ. Βλέπεις, αγγίζεις, χουφτώνεις, άντε να γλ..εις, αλλά μέχρι εκεί. Αν μπορείς να ικανοποιηθείς μέσα από τα ρούχα καλώς. Αλλιώς πας για άλλα....
Συμπερασματικά "politically correct" χώρος για ποτάκι, show και πολύ ωραία παρέα....