Νέα

Alcatraz

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lemonias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 402K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
471
Πόντοι
306
Καλησπερα..Και εχω παει σαββατο βραδυ και παιζει πολυ γυναικα..Τους αρεσει αρκετα το θεαμα!!! Ειχε και συνεχεια με τις γκομενες που εκαναν φαση;Τι εγινε;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Καλησπερα..Και εχω παει σαββατο βραδυ και παιζει πολυ γυναικα..Τους αρεσει αρκετα το θεαμα!!! Ειχε και συνεχεια με τις γκομενες που εκαναν φαση;Τι εγινε;
βλεπονται τυπε? πανε μονες τους :think:

p.k.b.a.1981

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
0
οχι πως δεν εχουν ειπωθει και πιο πριν , αραζω 2-3 φορες το μηνα με κανα φιλο , χαλαρα πραγματα και συνηθως με 2-3 συγκεκριμενες κανα χορο η ποτο, αλλα ειλικρινα εκει μεσα ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ , δεν μπορεις να χαλασεις λεφτα , οι γκομενες ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ σε συμπεριφορα , μπορει να καθονται ολες μαζι σ ενα καναπε 2 ωρες χωρις να περασει καμια απο το τραπεζι σου και καθεσαι σα το βλακα και περιμενεις , ενω αυτες παιζουν με τα κινητα (ισως εχουν μαζεψει τις καρτες που θελουν ξερω γω), και ΟΤΑΝ ερχονται , σου απλωνουν το χερι ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΧΟΥΡΟ λες και εισαι γρια να σε περασουν απεναντι..
ΑΝ σε καποια αρνηθεις , παιρνει υφος ΣΟΥΠΕΡΜΟΝΤΕΛ , και δεν σε ξαναπλησιαζει , υπαρχει τυπισσα που αρνηθηκα χοροτο 2013  :2funny: και μεχρι και πριν 1 βδομαδα που πηγα , δεν με εχει ξανακοιταξει καν..
πραγματικα η τα χουν κονομησει απο παλιοτερα ετη και τωρα συντηρουνται , η εχουν ολες απο ενα χορηγο μαλλον.. αλλα δε νομιζω οτι αφορα το μαγαζι αυτο , θα επρεπε να τις κραζουν να ειναι λιγο πιο κινητικες.. εχω παει πολλες φορες με την λογικη να χαλασω ενα ταδε ποσο , και στο τελος εχω πληρωσει μονο εισοδο και εχω βαρεθει στον καναπε
προσωπικο αψογο σε ολα τα επιπεδα μεχρι τωρα
κοπελες απο εμφανιση καλες σε γενικο επιπεδο
την προηγουμενη τεταρτη μπανισα  και την μιλενα που δουλευε πιο παλια εκει πριν κανα χρονο , αλυσοππριονο η γκομενα , πολυ μπροστα
απο συμπεριφορα-φιλικοτητα καλυτερες οι μαρια - ολγα - ναταλυ- παολα, και ενα ρουμανακι 20χρονο ξανθο με ομορφο προσωπο , που μιλαει τελεια ελληνικα ,  και καλες σε εμφανιση
τοπ εμφανιση η μιλενα , η μαρια ,η ρενατα η σονια αν σας αρεσουν τα μελαχρινα τσεπης
γυναικες σκανε πολλες οπως εχει ειπωθει , ειτε μονες 2-3 ειτε μετα γκομενων-φιλων
γενικα μια ΜΙΞ κατασταση κλαμπ μπαρ στριπ light φαση

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.269
Πόντοι
2.356
Πολυ γυναικα αυτο το μαγαζι ομως και πιτσιρικια (θαμωνες εννοω)

Δεν υπαρχει στην Αθηνα μαγαζι strip για γυναικες???

Οι θαμώνες μόνο κάτι καυλωμένα πιτσιρίκια θα είναι τι άλλο

prokkroustis

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
πέρασα πρόσφατα από εδώ και είδα εξαιρετικά μωρά.μερικά από δαύτα μιλένα,αλέξια,μανουέλα,σόνια κοντή κωλαθρα.

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Like
10
Πόντοι
6
πως ειναι το ιδρυμα αυτον τον καιρο? εχουμε καμια επισκεψη προσφατη?

Soulis(1)

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
επίσκεψη τη Δευτέρα αργά. Μόνο και μόνο που θέλανε 15€ είσοδο καθημερινή, δεν ξαναπατάω

NIKOS1986

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
98
Πόντοι
1
3-4 που υπόσχονται φραπέ στο prive ισχύει?γτ δεν δοκίμασα λόγω αμφιβολιών

imitsus2014

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα κ απο μένα.

Και όμως έτσι είναι τα πράγματα...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Συνημμένα

• escape-alcatraz-0.jpg
    escape-alcatraz-0.jpg
    27,6 KB · Εμφανίσεις: 59

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.222
Πόντοι
1.796
Παιδιά εχθές πέτυχα την Αsta.. είχα να την δω πάρα πολύ καιρό από κοντά αλλά παραμένει έρωτας.... :smitten: :smitten: :smitten: Μου είπε ότι θα είναι εκεί για λίγο διάστημα, αν και αυτό εξαρτάται από κάποιους προσωπικούς παράγοντες..Μόλις θα έχω χρόνο θα γράψω και κριτική...

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.166
Πόντοι
3.820
Παιδιά εχθές πέτυχα την Αsta.. είχα να την δω πάρα πολύ καιρό από κοντά αλλά παραμένει έρωτας.... :smitten: :smitten: :smitten: Μου είπε ότι θα είναι εκεί για λίγο διάστημα, αν και αυτό εξαρτάται από κάποιους προσωπικούς παράγοντες..Μόλις θα έχω χρόνο θα γράψω και κριτική...
Παιδαρος η αστα...

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.222
Πόντοι
1.796
Ήταν και με ένα κόκκινο μαγιό..φωτιά!!! Μιλάμε και μόνο που μου έπιασε το χέρι,ανατρίχιασα...

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.222
Πόντοι
1.796
εκτος από ομορφη εχει και πολλα  "στοιχεια" καλου κοριτσιού...

Δεν ξέρω πόσο την γνωρίζεις αλλά μιλάμε για πολύ ξηγημένο άτομο...Και γενικά οι μισές και μέσα από το Αλκατράζ επειδή τις ξέρω πολύ καλά,είναι πολύ εντάξει άτομα... Βέβαια το επίπεδο εμφάνισης πλέον είναι πολύ χαμηλό σε σχέση με 4-5 χρόνια πριν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom