You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Alcatraz
- Μέλος που άνοιξε το νήμα lemonias
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 402K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
βλεπονται τυπε? πανε μονες τουςΚαλησπερα..Και εχω παει σαββατο βραδυ και παιζει πολυ γυναικα..Τους αρεσει αρκετα το θεαμα!!! Ειχε και συνεχεια με τις γκομενες που εκαναν φαση;Τι εγινε;
p.k.b.a.1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 50
- Πόντοι
- 0
οχι πως δεν εχουν ειπωθει και πιο πριν , αραζω 2-3 φορες το μηνα με κανα φιλο , χαλαρα πραγματα και συνηθως με 2-3 συγκεκριμενες κανα χορο η ποτο, αλλα ειλικρινα εκει μεσα ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ , δεν μπορεις να χαλασεις λεφτα , οι γκομενες ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ σε συμπεριφορα , μπορει να καθονται ολες μαζι σ ενα καναπε 2 ωρες χωρις να περασει καμια απο το τραπεζι σου και καθεσαι σα το βλακα και περιμενεις , ενω αυτες παιζουν με τα κινητα (ισως εχουν μαζεψει τις καρτες που θελουν ξερω γω), και ΟΤΑΝ ερχονται , σου απλωνουν το χερι ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΧΟΥΡΟ λες και εισαι γρια να σε περασουν απεναντι..
ΑΝ σε καποια αρνηθεις , παιρνει υφος ΣΟΥΠΕΡΜΟΝΤΕΛ , και δεν σε ξαναπλησιαζει , υπαρχει τυπισσα που αρνηθηκα χοροτο 2013 και μεχρι και πριν 1 βδομαδα που πηγα , δεν με εχει ξανακοιταξει καν..
πραγματικα η τα χουν κονομησει απο παλιοτερα ετη και τωρα συντηρουνται , η εχουν ολες απο ενα χορηγο μαλλον.. αλλα δε νομιζω οτι αφορα το μαγαζι αυτο , θα επρεπε να τις κραζουν να ειναι λιγο πιο κινητικες.. εχω παει πολλες φορες με την λογικη να χαλασω ενα ταδε ποσο , και στο τελος εχω πληρωσει μονο εισοδο και εχω βαρεθει στον καναπε
προσωπικο αψογο σε ολα τα επιπεδα μεχρι τωρα
κοπελες απο εμφανιση καλες σε γενικο επιπεδο
την προηγουμενη τεταρτη μπανισα και την μιλενα που δουλευε πιο παλια εκει πριν κανα χρονο , αλυσοππριονο η γκομενα , πολυ μπροστα
απο συμπεριφορα-φιλικοτητα καλυτερες οι μαρια - ολγα - ναταλυ- παολα, και ενα ρουμανακι 20χρονο ξανθο με ομορφο προσωπο , που μιλαει τελεια ελληνικα , και καλες σε εμφανιση
τοπ εμφανιση η μιλενα , η μαρια ,η ρενατα η σονια αν σας αρεσουν τα μελαχρινα τσεπης
γυναικες σκανε πολλες οπως εχει ειπωθει , ειτε μονες 2-3 ειτε μετα γκομενων-φιλων
γενικα μια ΜΙΞ κατασταση κλαμπ μπαρ στριπ light φαση
ΑΝ σε καποια αρνηθεις , παιρνει υφος ΣΟΥΠΕΡΜΟΝΤΕΛ , και δεν σε ξαναπλησιαζει , υπαρχει τυπισσα που αρνηθηκα χοροτο 2013 και μεχρι και πριν 1 βδομαδα που πηγα , δεν με εχει ξανακοιταξει καν..
πραγματικα η τα χουν κονομησει απο παλιοτερα ετη και τωρα συντηρουνται , η εχουν ολες απο ενα χορηγο μαλλον.. αλλα δε νομιζω οτι αφορα το μαγαζι αυτο , θα επρεπε να τις κραζουν να ειναι λιγο πιο κινητικες.. εχω παει πολλες φορες με την λογικη να χαλασω ενα ταδε ποσο , και στο τελος εχω πληρωσει μονο εισοδο και εχω βαρεθει στον καναπε
προσωπικο αψογο σε ολα τα επιπεδα μεχρι τωρα
κοπελες απο εμφανιση καλες σε γενικο επιπεδο
την προηγουμενη τεταρτη μπανισα και την μιλενα που δουλευε πιο παλια εκει πριν κανα χρονο , αλυσοππριονο η γκομενα , πολυ μπροστα
απο συμπεριφορα-φιλικοτητα καλυτερες οι μαρια - ολγα - ναταλυ- παολα, και ενα ρουμανακι 20χρονο ξανθο με ομορφο προσωπο , που μιλαει τελεια ελληνικα , και καλες σε εμφανιση
τοπ εμφανιση η μιλενα , η μαρια ,η ρενατα η σονια αν σας αρεσουν τα μελαχρινα τσεπης
γυναικες σκανε πολλες οπως εχει ειπωθει , ειτε μονες 2-3 ειτε μετα γκομενων-φιλων
γενικα μια ΜΙΞ κατασταση κλαμπ μπαρ στριπ light φαση
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6.269
- Πόντοι
- 2.356
Πολυ γυναικα αυτο το μαγαζι ομως και πιτσιρικια (θαμωνες εννοω)
Δεν υπαρχει στην Αθηνα μαγαζι strip για γυναικες???
Οι θαμώνες μόνο κάτι καυλωμένα πιτσιρίκια θα είναι τι άλλο
prokkroustis
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
πέρασα πρόσφατα από εδώ και είδα εξαιρετικά μωρά.μερικά από δαύτα μιλένα,αλέξια,μανουέλα,σόνια κοντή κωλαθρα.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Όντως πάνε πολλέςΟι θαμώνες μόνο κάτι καυλωμένα πιτσιρίκια θα είναι τι άλλο
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 738
- Like
- 51.955
- Πόντοι
- 36.618
πως ειναι το ιδρυμα αυτον τον καιρο? εχουμε καμια επισκεψη προσφατη?
Τα ίδια πράγματα δεν έχει αλλάξει κάτι σε πρόσφατη επίσκεψή μου...
sotis25
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 493
- Πόντοι
- 306
Δευτεριάτικα θέλανε 15 είσοδο;;;;;;;επίσκεψη τη Δευτέρα αργά. Μόνο και μόνο που θέλανε 15€ είσοδο καθημερινή, δεν ξαναπατάω
imitsus2014
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα κ απο μένα.
Και όμως έτσι είναι τα πράγματα...
Και όμως έτσι είναι τα πράγματα...
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Δευτεριάτικα θέλανε 15 είσοδο;;;;;;;
πρεπει να παει ο Κλιντ να τους στρωσει
Συνημμένα
agios69
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 123
- Πόντοι
- 16
Δευτεριάτικα θέλανε 15 είσοδο;;;;;;;
Το έχουν παρακάνει στο Alcatraz 15ευρα :-
olotyxeros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.222
- Πόντοι
- 1.796
Παιδιά εχθές πέτυχα την Αsta.. είχα να την δω πάρα πολύ καιρό από κοντά αλλά παραμένει έρωτας.... Μου είπε ότι θα είναι εκεί για λίγο διάστημα, αν και αυτό εξαρτάται από κάποιους προσωπικούς παράγοντες..Μόλις θα έχω χρόνο θα γράψω και κριτική...
callahan
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.166
- Πόντοι
- 3.820
Παιδαρος η αστα...Παιδιά εχθές πέτυχα την Αsta.. είχα να την δω πάρα πολύ καιρό από κοντά αλλά παραμένει έρωτας.... Μου είπε ότι θα είναι εκεί για λίγο διάστημα, αν και αυτό εξαρτάται από κάποιους προσωπικούς παράγοντες..Μόλις θα έχω χρόνο θα γράψω και κριτική...
olotyxeros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.222
- Πόντοι
- 1.796
Ήταν και με ένα κόκκινο μαγιό..φωτιά!!! Μιλάμε και μόνο που μου έπιασε το χέρι,ανατρίχιασα...
callahan
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.166
- Πόντοι
- 3.820
εκτος από ομορφη εχει και πολλα "στοιχεια" καλου κοριτσιού...Ήταν και με ένα κόκκινο μαγιό..φωτιά!!! Μιλάμε και μόνο που μου έπιασε το χέρι,ανατρίχιασα...
olotyxeros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.222
- Πόντοι
- 1.796
εκτος από ομορφη εχει και πολλα "στοιχεια" καλου κοριτσιού...
Δεν ξέρω πόσο την γνωρίζεις αλλά μιλάμε για πολύ ξηγημένο άτομο...Και γενικά οι μισές και μέσα από το Αλκατράζ επειδή τις ξέρω πολύ καλά,είναι πολύ εντάξει άτομα... Βέβαια το επίπεδο εμφάνισης πλέον είναι πολύ χαμηλό σε σχέση με 4-5 χρόνια πριν...
Ήταν και με ένα κόκκινο μαγιό..φωτιά!!! Μιλάμε και μόνο που μου έπιασε το χέρι,ανατρίχιασα...
θα μας κάνεις να τρέξουμε να προλάβουμε το αστέρι ..............
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 16
- Εμφανίσεις
- 6K