Επισκέπτης
μεχρι 200-250 τα δινω.. εχεις ακρη?
ε, άστο...αυτά τα βγάζει ΠΣΚ χωρίς να δει πουλί, όχι να πιάσει..
μεχρι 200-250 τα δινω.. εχεις ακρη?
φίφα αυτά είναι αρκετά έως πολλά ε;
αααααααααααααααααααααααααααααααααχχαχαχααχαχαχαχχαχαχαχαχαχχα
Το σκεφτηκα να σου πω την αληθεια χτες.. αλλα σκαλωσα.. απτην αλλη αφου χορευε οπως λες γιατι να μην κανει και κατι extra με ποιο πολλα λεφτα???
μπορείς να βρεις και αλλού καλύτερα και χωρίς να χάσεις πολλά!
άμα είναι να το βλέπετε χασούρα...γάματα...τι ασχολείστε ;
ξερεις κατι εν προκειμενω? διαθετω λεφτα για την συγκεκριμενη..
φίφα αυτά είναι αρκετά έως πολλά ε;
αααααααααααααααααααααααααααααααααχχαχαχααχαχαχαχχαχαχαχαχαχχα
εγω το βλεπω αλλιως γιατι εχω φαει σκαλωμα..
οταν εννοεις p-t? θελω να ξερω το ποσο και το τι μπορει να παιξει μαυτη. μενδιαφερει
Δηλαδή οι άλλες που τραβάνε μαλακίες, παίρνουν πίπες, γαμιούνται εντός και εκτός με πολύ λιγότερα, λες να μην βγάζουν εξίσου τα ίδια λεφτά?
Δεν πάει φίλε μου έτσι το παιχνίδι! ;)
Υπάρχουν ονοματάκια σε στριπ που γαμιούνται και 100Ε.
Μην νομίζεις ότι τα αστεράκια και οι ντίβες παίρνουν εξωφρενικά ποσά!
Μιλάς φίλε μου σε άτομο που έχει τραβηχτεί με πάνω από μια φορά με στριπάκι και έχω γαμήσει και τσάμπα!
Οπότε ναι χασούρα είναι!
Άσε που τη γνωρίζω την Αλεξάνδρα και θεωρώ πως ναι, μπορεί να βρει καλύτερα!
μάθε με φίλε...μάθε με πολλά & ωραία πράγματα....
Εγω ειμαι προθυμος να μαθω απο οποιονδηποτε παντως..
θα σε μάθει ο φέρμπι...που είναι γνώστης..
Τέλος πάντων...
Κάποτε μιλάγαμε ωραία σε αυτό το θρεντ με άτομα που ήξεραν και έπαιζαν, όπως ο Mazda και ο οδηγός!
Τώρα νέα άτομα κάθονται και μας την λένε και με ειρωνεία κιόλας χωρίς να ξέρουν!
Φίλε μου καλή τύχη με την Αλεξάνδρα! ;)
Ο καθενας εφοσον ειναι προθυμος μπορει να βοηθησει τον αλλον με τις γνωσεις του.. οποιες και αν ειναι αυτες.. εγω ζητησα τη συμβουλη οποιουδηποτε εχει εμπειρια πανω σαυτο το θεμα επειδη εγω δεν εχω.. δεν ειναι κακο να δωσεις τα φωτα σου σε καποιον, ειναι ενας απτους λογους υπαρξης του σαιτ..
οποιος μπορει να μου πει κατι επειδη δεν θελω να κουραζω θα το εκτιμησω.. ευχαριστω..
φιλαρακι χωρις να ξερω για ποια λες,και μονο που πηρε προαγωγη απο την γυρα στο μπαρ ,αυτο να ξερεις λεει πολλα,απο κει και περα μπορεις να πας να κανεις το παιχνιδι σου και οτι βγει..εκτιμηση μου δυσκολο...